Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי שלום לכולם ,

רציתי לשתף אתכם במערכת שהתקנתי, לשמוע את חוות דעתכם , סתם ככה .

אני מאוד מרוצה מאיכות השמע , ומאוד מרוצה מהמערכת שמותקנת אצלי כרגע,

אבל סתם לשמוע מה דעתכם , מעניין אותי פשוט.

לאהלן הרכיבים :

מגבר: HDP 4 is a D-Class 4-channel hertz.

קומפוננט : hertz Hi Energy hsk 165 2way system.

רמקולים אחוריים 5/7 hertz energy ecx 570.5 2 way coaxial.

סאבוופר : hertz energy ES 300.5 1050W.

תיבה לסאב : בניה לפי הוראות יצרן אטומה 27 ליטר, טרמינל ציפוי זהב.

קבל: Lightning audio LA-CAP1.5.

קיט התקנה X2

מצופה אריגה

RCA מסוכך Rockford fosgsta RFIT-16 מטר 4.8 .

פיוז: מפסק חצי אוטומטי Rockford CPCB140A.

כבל 2G אדום עבה.

כבל לרמקולים 2.5 .

כבל פיקוד כחול רגיל.

איטום .Dynamat Xtreme

2טבעות עץ לקומפננט .

עריכה אחרונה על ידי oren1994

חי ונושם הרץ , כי הרץ זה החלום

פורסם

רכיבים מעולים, השאלה אם בפורפורציה למחיר ששילמת.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

היי , תודה על התגובה המהירה.

המחיר קצת פחות מהשוק הממוצע , לא משהו שזול בצורה קיצונית הפרשים של 100~200 ש"ח.

פורסם (נערך)

היצרן לא מרשה לפרסם מחירים ,:roflmao::roflmao:

פשוט תחפש מוצר שאתה מעוניין ותוריד בין 100~200 ש"ח.

רציתי לחפש מוצרים של יד 2, אבל אנשים חיים בסרט , לא כולם אבל רובם , קנו לפני שנה דאבל דין במחיר X והורידו

ב200 ש"ח

או מגברים אנשים קנו מגבר סיני לפני שנה וחצי רוצים עליו פחות 50 ש"ח חחח קצת טמועה לפי דעתי.

אבל אני חוזר ואומר שלא כולם.

יש גם בפורום אנשים שמוכרים מוצרי יד 2 איכותיים במחירים, ריאלים ונורמלים אבל לא רציתי לקחת סיכון ולקנות מוצר HI HND במחיר 2000+ ,אני לא יודע מה מצב האלקטרוניקה שם , ואם מתקלקל, איפה, איזה חנות תבוא ותשקיע קבלים ונגדים איכותיים ,

אתר יד 2 סתם אנשים חיים בסרט ,

פורסם

רכיבים טובים, אני אישת גם אוהב את המוצרים של הרץ, למרות שקצת התאכזבתי מהHSK. לא כי הם לא טובים , אלא כי הם לא מה שציפיתי שיהיו, אבל זה כבר סיפור אחר.

בסופו של דבר מה שהכי חשוב זה שאתה מרוצה. כבל 2G לכזאת מערכת זה יותר ממספיק, ויספיק גם לשידרוגים עתידיים במידה ותהיה מעונין.

צרף גם כמה תמונות שנראה איך הכל נראה.

בכל מקרה תתחדש.

פורסם

תתחדש על המערכת, שמח שאתה מבסוט, יכלת גם להתייעץ כאן לפני הרכישה.

לגבי מוצרים משומשים, ותקלות.

הכל תלוי מאיפה בא הציוד, אם בן אדם שמבין עניין מוכר ציוד הסבירות נמוכה מאד שמשהו יתגלה כבעייתי עם הציוד, מי שמבין לא קונה ציוד בשביל להרוס אותו אלא בשביל להנות ממנו.

מה שכן שאתה קונה ציוד ממישהו שמבין מה יש לו- המחיר יהיה בהתאם, אתה לא יכול לצפות לקנות ציוד הייאנד במחיר שוק, הרבה יותר זול מציוד חדש, כן, אבל לא זול באופן כללי.

בגדול, כשמדובר בציוד טוב (לא מוצרי מדבקה סיניים), אתה יכול לבדוק קצת על המוכר, להתייעץ בפורום ולקנות בלב שלם.

SCANSPEAK

פורסם (נערך)
רכיבים טובים, אני אישת גם אוהב את המוצרים של הרץ, למרות שקצת התאכזבתי מהHSK. לא כי הם לא טובים , אלא כי הם לא מה שציפיתי שיהיו, אבל זה כבר סיפור אחר.

בסופו של דבר מה שהכי חשוב זה שאתה מרוצה. כבל 2G לכזאת מערכת זה יותר ממספיק, ויספיק גם לשידרוגים עתידיים במידה ותהיה מעונין.

צרף גם כמה תמונות שנראה איך הכל נראה.

בכל מקרה תתחדש.

כמובן שאני ארצה לשדרג.

הטוויטרים קצת היו צעקנים מידי, אבל אחרי שכייוונתי אותם גם במגבר ,(הורדתי קצת גיין, שהיה מטורף קצת ולא עבר בכלל את החצי) וגם באקולייזר , הם פשוט מושלמים,

לגבי החיווט זה היה חשוב לי לקחת חיווט ברמה מאוד גבוהה, וRCA השזור/מסוכך ,זה דבר חשוב מאוד , שלא יהיו רעשי רקע חלילה, וכמובן פחת שכלל פיוז 140Aשאם יש בעיה במערכת או קצר שיקפוץ , ולא ישרף חלילה.

הסתבכתי בהתקנה של הקבל, אז קפצתי למתקין והוא חיבר לי לRMOT ולימד אותי ולא לקח כסף, אני אצרף תמונות למה לא.

תתחדש על המערכת, שמח שאתה מבסוט, יכלת גם להתייעץ כאן לפני הרכישה.

לגבי מוצרים משומשים, ותקלות.

הכל תלוי מאיפה בא הציוד, אם בן אדם שמבין עניין מוכר ציוד הסבירות נמוכה מאד שמשהו יתגלה כבעייתי עם הציוד, מי שמבין לא קונה ציוד בשביל להרוס אותו אלא בשביל להנות ממנו.

מה שכן שאתה קונה ציוד ממישהו שמבין מה יש לו- המחיר יהיה בהתאם, אתה לא יכול לצפות לקנות ציוד הייאנד במחיר שוק, הרבה יותר זול מציוד חדש, כן, אבל לא זול באופן כללי.

בגדול, כשמדובר בציוד טוב (לא מוצרי מדבקה סיניים), אתה יכול לבדוק קצת על המוכר, להתייעץ בפורום ולקנות בלב שלם.

אני אגיד לך מה, ראיתי ביד 2 דוגמא : דאבל דין כמו שלי ב1600ש"ח , וראיתי מגבר מעפן שעולה בחנות 1000 ש"ח והמוכר רצה עליו 800ש"ח זה לא הגיוני,

וקומפוננט ראיתי של DLS שחדש עולה 1400, והמוכר רצה 1200ש"ח זה לא ריאלי , וקח את הדבר הכי הזוי שיכול להיות , מגבר Cardinal V15 צבע כסוף שיש עכשיו את הדגם החדיש שלו בשחור , ושהוא עולה 300ש"ח והמוכר רוצה עליו 400 ש"ח פשוט אנשים חיים בסרט.

אני חייב לציין שהמשתמש,

lanosforce , מוכר ציוד ברמה גבוהה מאוד והייתי שמח לקנות מימנו, אבל כבר קניתי מערכת, ואז ראיתי את המכירה שלו חחח

אבל בפורום היה ציוד לא רע , אבל לא התאים לי ,

אני מאמין שעכשיו אני יראה באמת מה שהייתי צריך, ("מרפי הזה נמאס מימנו").

תודה לכם על התגובות.

נ.ב על דבר אחד אני מצטער , שקניתי את הדאבל דין של פיוניר 2550 , כי השרות הלקוחות של פיוניר XXXצונזרXXX.

פורסם (נערך)

תודה.

הקבל לא היה נדרש כי החיווט טוב , אבל אני התקנתי אותו ליתר ביטחון , למרות שהוא לא ניכנס לפעולה תמיד ,כי אין צורך בכך, רק שאני מגביהה את המוזיקה לעוצמה דיי גבוהה .

אבל לא רוצה להעמיס על מערכת החשמל שלי, שתקבל נפילות מתח רציניות.

אם ארצה לשדרג בעתיד מערכת, כבר אצטרך לשדרג אלטרנטור +מצבר של אופטימה לצורך העיניין , (מצבר ג'ל).

אני לא רוצה לחכות שיהיה לי היבובי אורות , בסה"כ הקבל מנסה לשמור על רמת מתח יציבה לא יותר מי זה.

פורסם

רכיבים טובים, והיות ולקחת את הכל מאותו יצרן, מאמין שהסינרגיה בניהם תיהיה טובה (לפחות זה מה שההיגיון אומר לי) וזה יתרום לערך המוסף הכללי.

על טעם אישי אני לא אדבר (ה5X7), מה שכן, מניסיון של מספר אנשים שיצא לי להכיר, תפטר מהמפסק החצי אוטומטי, שם פיוז נורמאלי, להבדיל מפיוז שישרף תמיד, הדבר הזה יכול להתקע ולא לבצע את תפקידו ואז אתה בבעיה.

פורסם

מי המתקין ?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם (נערך)
רכיבים טובים, והיות ולקחת את הכל מאותו יצרן, מאמין שהסינרגיה בניהם תיהיה טובה (לפחות זה מה שההיגיון אומר לי) וזה יתרום לערך המוסף הכללי.

על טעם אישי אני לא אדבר (ה5X7), מה שכן, מניסיון של מספר אנשים שיצא לי להכיר, תפטר מהמפסק החצי אוטומטי, שם פיוז נורמאלי, להבדיל מפיוז שישרף תמיד, הדבר הזה יכול להתקע ולא לבצע את תפקידו ואז אתה בבעיה.

תודה ,

קודם כל הפחת הזה , יש בתוכו פיוז , במקרה שלא קפץ אז הוא נשרף זה הכל , מחליפים בתוכו את הפיוז , או שלא .

לא מצאתי פיוז נורמלי סתם כל מיני חארטות, פיוז זכוכית מעפן עם בית פיוז עוד יותר מעפן, אשמח שתביא לי קישור למשהו עצבני יותר, רק כדי לדעת ,

ודבר שני זה רוקפורד , יצא לי לראות פחתים מעפנים , זה פחת טוב , אבל אשמח שתביא לי קישור למשהו רציני ואשכול להחליף.

קשה להשיג בארץ פיוזים, ובתי פיוז ברמה גבוהה.

מי המתקין ?

אני שולח לך בפרטי כי אסור כאן.

ואנני רוצה לעבור על החוק.

• תוכן חדש...