Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אז אחרי שהיה לא מזמן מפגש צפון, ומפגש מרכז לא יצא לפועל בעקבות פאשלה עכשיו זה מגיע!

מפגש חברי פורום דיטיילינג נפגשים מכירים את הנפשות הפועלות כאן בפורום, משתפים חוויות, וגם אפשר להביא פריטים למכירה למי שמעוניין.

מיקום המפגש במקום המסורתי,

מאחורי אצטדיון ר"ג (בחנייה שמול הבאולינג).

מצורף מסמך בגוגל דוקס, ולרשום את הפרטים של מי שמגיע. אין טעם לרשום בשרשור מי לא מגיע.

בנוסף אני מציע יומיים לבחירה, היות ואני לא יודע איזה לו"ז מתוכנן לכם. אני מציע את יום שישי ה 20 החודש,ואת ה27 החודש לבחירתכם.

כמו כל הצבעה,גם פה תקן ה"רוב קובע" נכנס לתוקף. ויש לרשום זאת בדף הגוגל דוקס.

שיהיה לנו מפגש מהנה!

מסמך גוגל דוקס

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה שפיץ, כל הכבוד על היוזמה.

אני עם האייפון, אסמן את עצמי כמגיע כשאהיה מול המחשב.

לגבי יום המפגש, אני זורם.

"יאללה בירי".

פורסם

מעריך את האפשרות ליום שישי!

הזדמנות גם לשומרי שבת להגיע ולהנות.

אני בפנים.

עריכה:

משום מה, אין לי הרשאה לערוך את המסמך.

M-TECH E46

פורסם

יוזמה מבורכת, מעוניין להגיע סוף סוף למפגש. ב20 לחודש אין סיכוי, יש לגברת יום הולדת, אם אני רק אגיד משהו דמי בראשי.

פורסם

תודה למפרגנים!

אציין שוב כל מי שמעוניין להגיע, יכול בתאריך מסויים ובא לו לפנק באיזה שתייה או קרקר מוזמן לכתוב במסמך הגוגל דוקס.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

מגיע ולא משנה איזה תאריך,רק להודיע שבוע לפני התאריך המיועד.

אי אפשר לערוך את המסמך ונביא כמה דברים לאכול/לשתות.

שבוע טוב

עומרי

פורסם

צודקים היה בעיה במסמך, עכשיו ניתן לכתוב בו.

• תוכן חדש...