Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש טלוויזיה 32" לחדר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני מחפש טלוויזיה 32" לחדר. אני יודע, שאלה קצת גנרית, אבל אני קצת מבולבל מההיצע.

אני לא הולך לחבר yes/hot לטלוויזיה, והיא תעבוד ישירות מול המחשב. אני לא סגור לגבי איך עושים את זה - הבנתי שה-Smart TVs למיניהן מאפשרות לשים קבצים בתיקיית רשת והטלוויזיה יודעת לקרוא מהן. משהו כזה נשמע מתאים, האם זה משתלם או שעדיף לקנות סטרימר בנפרד?

אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים. מגבלת מחיר בערך 2,000, אבל אני יכול לטפס למעלה אם יש באמת צורך.

פורסם

בסכום שהקצבת תוכל לרכוש שני מכשירים.

תביא בחשבון שהרזולוציה של טלויזיה לא תואמת לזו של המחש ותקבל תמונה בעיכות לא מספקת. סביר אם מדובר בצפיה בסרט מרחוק, אבל ממש לא מתאים לעבודה , גלישה וכד'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי חשק מיוחד להשתמש בטלוויזיה כמסך לעבודה עם המחשב, יש לי פינת עבודה מסודרת. הכוונה היא לקריאה של סרטים מתיקיות רשת, כקבצים, לא סטרימינג למסך של המחשב.

2,000 שקל מספיקים לשתי Smart TVs? ממה שראיתי המחירים שלהן הן באיזור ה-1,700

פורסם

לדעתי, אם אתה לא מתכוון לגלוש באינטרנט דרך הטלוויזיה, אפשר לחסוך את הכמה מאות שקלים על ה-smart.

רוב, אם לא כל, הטלוויזיות כיום מגיעות עם יציאת usb, שאליו אפשר לחבר כונן חיצוני/DOK, ונגן שתומך בפורמטים הנפוצים ורובם גם תומכים בעברית. או לחילופין, אם המחשב קרוב לטלוויזיה, אפשר לחבר אותם ישירות.

פורסם

ניר, אתה טועה. זה תלוי במרחק הצפיה, ואם מרחק הצפיה קצר זוית הראיה של מסך גדול מדי לא ת היה נוחה, שלא לדבר על ריבוי שידורי SD בארצנו המתקדמת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סמארט TV או USB זה סתם מיותר ומעצבן, כל פעם להעביר סרטים ופרקים בשביל לראות?

מה שאתה צריך זה טלוויזיה שיש לה חיבור HDMI או VGA (תלוי מה המחשב שלך תומך, או מה פנוי) ולחבר בינהם בכבל קבוע. הכי נוח בעולם.

אצלי למשל בHDMI של המחשב מחובר מסך מחשב רגיל ובVGA מחוברת הטלוויזיה 32" שלי (HD Ready, מתאים לVGA), ככה אני רק מדליק את הטלוויזיה גורר את הסרט למסך השני ורואה, לא מעתיק קבצים ולא כלום.

אם הייתי קונה טלוויזיה חדשה הייתי קונה משהו מהזולים של LG או סמסונג ברזולוציה FULL HD בלי סמארט-TV ועדיף שיהיה LED דק ויפה, ההבדלים מינוריים למדיי...

אל תקנה חברות מדבקה סיניות או מיצרנים מעפנים כמו SHARP (לי יש SHARP ואם מחברים 2 HDMI התמונה קופצת כמה פעמים במהלך פרק)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

הטלוויזיה הולכת להיות מוצבת בתוך ארון ספרים שאין לי כל כך דרכים להזיז אותו, כך שלהעביר כבל יהיה סיפור, ולא אחד אסתטי.

בהנחה ש-Smart TV זה מיותר אם אני לא רוצה אינטרנט, ולא מתחשק לי להעביר כבל HDMI דרך חצי חדר, איזה סטרימרים חיצוניים יש?

לגבי הגודל, מדובר בחדר שינה, הטלוויזיה הולכת להיות מוצבת בערך שני מטר מהמיטה, יש באמת טעם ב-40"? האמת שאני גם לא בטוח שהיא תכנס בנישה של ארון הספרים שאני מפנה בשבילה. אני צריך לבדוק את זה.

פורסם

כן ! 40 אינץ מומלצת למרחק של עד 2 מטר ,2 וחצי מטר זה 46/7 ,3 מטר זה 50 אינץ ,3 וחצי מטר 55 וכך הלאה , נתנו לך פה לינק למסך 40 אינץ מצויין של סמסונג והוא גם בתקציב שלך .

פורסם

תודה לכולם על ההמלצות, היום התקשרתי למספר חנויות.

נאמר לי במספר חנויות שהדגם הזול (שעולה באיזור ה-2,200) של ה-5500, הוא למעשה ביבוא מקביל (של י. שלום) ושהוא מגיע ללא עברית. בחנות אחת אמרו שהוא מגיע עם "פאנל סיני". כולם ניסו לדחוף אותי לדגם שמיובא על ידי סמליין עם שלוש שנות אחריות (לעומת שנה), ועולה באיזור ה-2,700-2,800. ונראה שאין את זאת ביבוא המקביל במלאי כמעט אצל אף אחד, כולם מחזיקים רק את הרשמיות במלאי ו"מציעים" אותן למי שמתקשר על הדגם הזול.

בתכלס, אין לי צורך ממשי בעברית, אני לא רואה סרטים עם כתוביות בעברית. הבנתי גם שאפשר לצרוב גרסת תוכנה עברית. אבל כן חשוב לי עניין האיכות של התצוגה והאחריות - אבל הבנתי שגם במסכים של היבואן הרשמי אי אפשר להבטיח פאנל מתוצרת סמסונג. השאלה היא עד כמה זה משנה מבחינת איכות תצוגה ושרידות הטלוויזיה? האם שווה להשקיע באחריות ל-3 שנים? מדובר בסכום לא קטן שממש מותח את התקציב.

פורסם

בסוף הלכתי על המוצר עם האחריות ל-3 שנים והעברית מהדגם האירופאי. בהתחלה סוגי הפאנלים השונים נשמעו לי כמו חרטוט, אבל המוכר בחנות הראה לי שתי טלוויזיות של סמסונג עם פאנלים מדגמים שונים, וההבדל היה מוחשי מאוד גם לעיניים הלא מיומנות שלי. בסופו של דבר אחרי מיקוח קל ההפרש היה בערך 500 שקל, בהתחשב בעובדה שבטלוויזיה הזאת יש מלא דברים שיכולים להתקלקל, זה נשמע לי סביר.

• תוכן חדש...