Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נשואים כבר שנתיים, אני עובד די הרבה ובאופן כללי אין לנו הרבה זמן "לבד".

מחפש מקום רומנטי, יפה, נוף לים או משהו יכול להיות נהדר.

שישי בערב, כ400 ש"ח לזוג, לא כולל יין, , ת"א - הרצליה, אם יש משהו מעניין בזיכרון אז גם.

אני אוכל פחות או יותר הכל חוץ מהדייסה הלבנה של הצבא, האישה לא אוכלת דברים ששחו/ זחלו/ לא מבושלים.

לא חנדלה, לא מקום בלב, לא מדזו (כולם נחמדים אך די חרשנו), לא נורמה ג'ין (יזכיר לי את ימי הרווקות העליזים, לא מאוד יפה/ שקט/ אינטימי)

*גילוי נאות, פורסם גם ב"פאפאזון", בכל זאת מניח שכאן יעיל יותר.

עריכה אחרונה על ידי rgunv

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

רציתי להמליץ על נאמוס בהרצליה, אבל כנראה שהאשה לא תאהב. אם תרצה להרחיק לרעננה, קרוסל ברעננה מצויינת. שאר ההמלצות הרגילות יחרגו מהתקציב (מסה וכיו"ב).

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

חובב מסעדות מושבע, המלצות מיודעי דבר:

- מסעדת "קינג סלמה" (המלך שלמה) הילטון ת"א (רח' הירקון) נוף מדהים לים, אווירה יוקרתית ואיכותית. מחירים לא זולים, אבל ב-400 אתה מכניס שתי מנות ראשונות, עיקריות ויין. (מטבח ים תיכוני מודרני)

- "אמורה מיו" ת"א. מסעדה ברמה גבוה ביותר. מטבח איטלקי מודרני.

- "טוטו" ת"א. אחת המסעדות הכי טובות בארץ. מטבח איטלקי קלאסי.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם
זכרון יעקב: אמנם אין נוף לים אבל המלצריות סבבה, דוניה רוסה!!!

גם אני שמח מאוד להמליץ על דוניה רוסה, אלא שהיא לא בזכרון יעקב אלא בעין הוד...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דוניה רוסה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
דוניה רוסה.

מה שהוא אמר.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...