Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוהג להתקין את הטלפון משמאל להגה, רחוק משקע המצת.

רציתי לקבל המלצה למקום באזור המרכז שיכול לבצע התקנה של כבל להטענת הטלפון במקום הזה. האם זה בכלל אפשרי? כמה להערכתכם זה יכול לעלות?

כנ"ל לגבי מצלמת דשבורד שהולכת לשבת מאחורי המראה.

פורסם

אין בעיה להעביר מאחורי הפלסטיקים. עשיתי זאת אצלי רק שהחיבור לא קבוע אלא דרך המצת. לא כדאי להשאיר מצלמה ברכב מהרבה סיבות. כל מקום להתקנות סטיראו יתקין לך בכיף.

פורסם

לחבר שלי לקחו 100 ש"ח על התקנה כזאת, כולל שקע מצת נוסף שהותקן במקום נסתר, במקום של התקנות סטריאו וכו'.

המצלמה שלי נשארת קבוע ברכב (מוביוס), אם הייתי צריך להוציא ולהכניס כל פעם לא הייתי מתקין מצלמה בכלל..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תודה רבה לשניכם. 100 שקל נשמע הגיוני.

לגבי הטלפון - אני אזדקק לחיבור נוסף כי ברכב המצת נמצא ליד ידית ההילוכים ולא פרקטי למשוך משם כבל.

פורסם

כדאי שאת המיתקן לטלפון לא תשים על החלק העליון של הדשבורד (ובודאי לא על השמשה) כדי לא לפגוע בשדה הראיה. בצד השמאלי יש ממילא הפרעה לראיה ע"י הקורה, וגם מכשיר קטן יחסית יפגע בשדה הראיה של הנהג.

נסה לאתר מקום נוח ומתאים בחלק שפונה לכיווון הנוסעים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני מניח אותו בשטח המת הנוצר בין הדש בורד לקורה, כך שלמעשה אני "מנצל" את השטח המת. אני לא סובל שמשהו מסתיר לי את שדה הראיה, ומצד שאני לא רוצה לשים את הטלפון רחוק מדי כדי לא לזוז יותר מדי עם העיניים מהכביש (ניווט בwaze).

מדובר בפונטו איבו:

http://www.autosport.co.il/magazin/wp-content/uploads/2011/12/DSC_01431.jpg

פורסם

מציע לך לפנות לפורום אודיו בנושאים כאלו כולל קבלת המלצות על בעלי מקצוע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...