Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהנה לנהיגה עד 70k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן לכולם

אז ככה ,חולה הגה מגיל 0

חולם על להתחיל ללמוד לנהוג "באמת"כבר המון זמן..

רציתי כבר הרבה זמן לקנות במו E36 אך בגלל שאני בצבא וזה לא מציאותי להחזיק רכב כזה חשבנו אם ההורים התומכים להחליף את הרכב השני של המשפחה לרכב שלפחות יהיה כן מהנה לנהיגה ואני אוכל להתחיל באמת ללמוד ממנו.

אז הדרישות הן כאלה

חסכונות כמה שאפשר

ובעיקר שתעלה חיוך על הפנים

תקציב עד 60-70K..שנתונים עדיפות לגבוהים מעל 07-08

מציין שוב אני לא איזה חוליגן שמחפש לעשות פוזה..באמת רוצה להנות מהנהיגה.

חשוב לציין שהרכב ישמש לנסיעות יומיומיות קצרות גם.

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי ioalwi
פורסם

הנאה מנהיגה היא לא מושג אבסולוטי. כל אחד נהנה ממשהו אחר. יש כאלו שנהנים מרכב שמאיץ מהר, יש כאלו שנהנים מרכב שמאפשר לקשקש בזנב בסיבוב, יש כאלו שנהנהים מרכב מאובזר ומפנק ויש כאלו שאוהבים רכב שיוכלו לקחת לשטח.

ספר לנו מה יש לך עכשיו ומה חסר לך ואז אולי נוכל לעזור

פורסם

כולם יגידו לך מאזדה מיאטה,לדעתי חסר לה כוח.

לאון 1.8 נכנסת?

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

לדעתי כאוטו שני (אבל לא רק) מאזדה 3 ספיריט (2 ליטר) תהיה בחירה מעולה.

זהו גם רכב אמין, גם מהיר (הכל יחסי כן ...) גם וחסית מאובזר, גם בטוח, וגם מאד מהנה לנהיגה.

בנוסף לזה ההורים שלך יפסלו אותו על הסף. ככה שממליץ לשקול את הרכב.

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם

את המאזדה 3 אני פוסל בגלל שהיא אוטומטית.

לא הזכרתי את זה אבל הדרישה היא לגיר ידני.

גם ההורים מאד בעניין אז זה יהיה יותר פשוט

בינתיים מה שחשבתי הוא ה

אלפא מיטו

איביזה 1.2(בספק מאד)

רנו קליאו0.9 הבעיה היא שהיא לא חזקה בעליל.

ואולי קליאו ספורט יותר ישנה

יש לכם עוד הצעות?פתוח מאד להצעות ואם יש לכם מושג לגבי התחזוקה של הרכבים זה מאד יעזור

פורסם
לאון 1.8 ספורטיבית לעומת המיאטה כמו אוטובוס.

ביקש מהנה לנהיגה, לא ספורטיבי בהכרח.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

הייתה לי מיטו 155, היא טיל לא רגיל!, אבל היגוי מאכזב, מתלים נוקשים והיא ממש נמוכה, שבתי שאסתדר עם זה, אבל בסוף מכרתי ונשארתי עם ה206 הזקנה והטובה.

באופן כללי, מנועי הטורבו החדשים (הכל לטעמי כמובן), קצת מוציאים מהפאן, נכון יש להם מלא כוח בטורים נמוכים, אבל בטורים "הכיפיים" הם הרבה פעמים מטרטרים, נחנקים ומפחיתים מחווית הנהיגה.

כדי "לנהוג באמת", לא צריך משהו מטורף, ולדעתי אפילו נהפוך הוא, לנהג "רגיל" (כמוני כמוך) יהיה קל יותר, ולדעתי גם כיף יותר לנהוג במכונה שהמגבלות שלה נמוכות יותר, כי אז באמת "אפשר להגיע לקצה" בתנאים שיש לנו פה בארץ.

בקטגורית מכונית כיפית אבל מספיק נוחה והגיונית לשימוש יומיומי:

1. סובארו B3/B4 2000 ידניות, נוחות ושימושיות, מנוע טוב וכייפי, אחיזה נהדרת, היגוי בינוני.

2. סיויק 5 דלתות, התנהגות נחמדה, מנוע כייפי ממש, גיר 6 הילוכים (לא נהגתי אבל הנודה הם בד"כ מצוינים) שימושיות של משפחתית הצ'באק טובה, את ההיגוי פחות אהבתי מבסוארו.

3. סוזוקי סוויפט (כן כן) ידנית, אני מוכרח לומר שלא נהגתי, אבל מקריאה היא נראית כמו אחלה אופציה לרכב עממי כייפי.

4. בזמנו נמכרו גם מעט פיז'ו 207 1.6 ידניות (לא טורבו), לא מכיר, לא נהגתי, אבל הייתי מתעניין.

• תוכן חדש...