Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב , אז כנראה שאחד מסלילי ההצתה במגאן שלי עומד להחזיר את נישמתו לבורא (לאחר בדיקת כול הסימפטומים : רעידות, חוסר כוח, נורת תקלה במע' פליטה מהבהבת , check gearbox, וכו') ...

בשיחה קצרה לקרסו - 420+- ש"ח לסליל אחד (!) , שזה פשוט גניבה !!!

בשיחה לחנויות חלפים שונות המחיר נע בין 200-250 ש"ח לאחד (שגם זה לא זול בהתחשב בעובדה שכדאי להחליף את כל ה-4).

אבל בשיטוט קצר באיביי מצאתי את זה (260 ש"ח לכל ה-4 !!!)

השאלה היא אם באמת כדאי להזמין ולחכות או שיכולות לצוץ בעיות עם הסלילים האלו ?

אני יודע שיש סלילים איכותיים (בוש, וואליאו ,ועוד חברה גרמנית ששכחתי את שמה ) אבל האם הם באמת שווים סכום של 1600+ לרבעייה ??

עריכה אחרונה על ידי zl@tnik
פורסם

אם זה מסוג סג'ם או ברו אל תשקיע את הכסף או תקנה ותחליף רק אחד ושמור את האחרים כאשר ידפקו הסלילים אצלך לכ אחד אחד בתורו

פורסם

האם התכוונת שאקנה את הסלילים הזולים וכל פעם אחליף אחד כאשר אחד מתקלקל ?

אם כן אז מה ההבדל בין להחליף הכל במכה אחת לבין אחד אחד ?

פורסם

אם הלך לך אחד, איך שתחליף אותו כל השאר ילכו. בגלל זה מחליפים 4.

בקישור שהבאת מאיביי לא מצאתי שזה מתאים למגאן 2. המגאן שמתוארת שמתאים לה היא בין 1999-2003. המגאן דור 2 יוצר החל מ2004. תבדוק טוב אם הקוד של המוצר מתאים לך. המחירים של הכוהלים המקוריים (של רנו) בחנויות באמת נע בין 200-250.

BassHead:vamp:

פורסם

הלכו לך הכוהלים?, זה בהחלט חלק יקר.

הייתי צריך להחליף ארבע בהילוך שישי, שחטו אותי במחיר.

אם אתה יכול להשיג חלק מקורי דרך האינטרנט במחיר טוב, הייתי ממליץ לך.

אם לא, תנסה במוסך שהוא לא מורשה רנו (כמו רנו והילוך שישי).

אבל בהחלט ממליץ לך להחליף את כל הארבע ולא רק אחד.

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...