Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה התחדשתי בפיאט איבו 2011.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?528247-בדיקה-של-פיאט-פונטו-איבו-ידני-2011-150TH&highlight=150th

לאחר שיטוט פה בפורום ,גיבשתי לי את ההזמנה הזאת:

אשמח לקבל חוות דעת על ההזמנה, האם חסר לי משהו? ראיתי שחלק פה רשמו מגבת להברקה..האם זה חובה או שאפשר להסתדר בלי?

דבר נוסף את הג'אנטים אני יכול לנקות עם ONR? או שצריך משהו ייחודי? בגדול התקציב שלי הוא 300-350, לא רוצה להשתגע יותר מדי.

אני אציין שאני מתחיל בעניין הזה של הדיטיילינג וכרגע אני לא מעוניין בווקס/פלסטלינה/אוטם וכאלו.

תודה

list.JPG

פורסם

בחרת בשני סוגים של חומרי ניקוי כללים, אני לא רואה סיבה לרכוש 2. מטרתם זהה וגם אופן השימוש.

את ה-natural shine הייתי מחליף ב silkshine של CG, לדעתי מוצר טוב יותר, מעניק מראה טבעי יותר ומרגיש ממש חלק, לא שומני כלל.

מה אתה מתכוון לעשות עם הONR? ניקוי יבש או לצורך סיכוך פלסטלינה וQD ? במידה ואתה מתכוון לדלל אותו בדליים בנוסף לprewash,

הייתי קונה את כמות ה1 ליטר ואולי גם מוותר על השמפו של CG. במידה ותשלב שטיפות סטנדרטיות עם גישה למים זורמים, citrawash יתאים.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

כמו שדני ציין לפני, all clean ו APC אלו אותם חומרים בדיוק, פשוט של חברות שונות.

קח בחשבון שגלון APC זאת כמות מאוד גדולה של חומר, מכיוון שיש לדלל אותו. אתה יכול לקנות גלון שלם ולמכור אחרי זה כמה ליטרים בבודדים. ככה תשאר עם כמות מכובדת של חומר וגם תוזיל עלויות לך ולחברי פורום אחרים.

אצטרף גם להמלצה לוותר על נטורל שיין של מגווירס. קראתי עליו ביקורות לא ממש מחמיאות.

silk shine נמכר כרגע בVIX ב25% הנחה או שאתה יכול להציץ בשרשור "שוק דיטיילינג" חבר פורום בשם "דור-ל" קנה גלון ומוכר חצי ליטר במחיר נמוך (הוא נמצא בת"א) החומר אומנם יותר יקר, אבל מספק תמורה טובה יותר.

ONR- חומר מעולה. תשים לב שאתה קונה כמות קטנה במחיר גבוה. אתה יכול לנסות למצוא מישהו שקנה גלון ומוכר חצי ליטר במחיר נמוך יותר.

שמתי לב שלא בחרת חומר לטיפוח והזנה של עור. ההגה שלך וידית ההילוכים מצופים עור. יצא לי לראות כמה רכבים שבהם החלקים האלו התחילו להתקלף וזה לא מחמיא. כדאי שתריץ חיפוש בפורום ותבדוק מוצרים מומלצים לטיפוח והזנה של עור. (לצערי הרב, אצלי ברכב ההגה לא מצופה עור, לכן אני לא יכולה לעזור לך עם המלצה למוצר).

ניקוי ג'אנטים: אתה יכול לנקות עם ONR\סבון לרכב אבל זה יהיה קצת יותר קשה מאשר עם חומר יעודי, כמובן שאתה צריך להצטייד בכפפה נפרדת (אפשר גם כפפה זולה של אמריקן איגל מאוטודיפו או כפפה עוד יותר זולה מebay). הייתי ממליצה לך לרכוש מברשת בנוסף לכפפה כדי להקל על העבודה. לדעתי, המברשת הזאת: http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%93%D7%93%D7%AA-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D-Carplan.html תתאים לפתחים הצרים של הג'אנטים.

דבר נוסף, אמרת שאתה מתחיל ולא רוצה פלסטלינות, ווקסים ואוטמים. הרכב שלך נראה טוב וכדאי שתספק לו שכבת הגנה לצבע כבר עכשיו. אני לא אומרת שאתה צריך להשקיע באוטם יקר, אבל וקס טוב או אולי כמות קטנה של אוטם (שוב אפנה אותך ל"שוק דיטיילינג") יכולים להיות התחלה טובה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

צודקים טעות שלי , אני מוריד את ה-APC של CG.

דני, בעיקרון QD כי לא תמיד יהיה לי כוח/זמן לבצע שטיפה מלאה. מה הכוונה בניקוי יבש? אני מזכיר שאני חדש בתחום ואין לי שום ניסיון עם שום מוצר.

לגבי הגלון APC פשוט לא ראיתי שמוכרים אותו בכמות קטנה יותר והבנתי שהוא המומלץ.

אוקיי שכנעתם אותי לא ללכת על נטורל שיין , אני אעשה עגלה מקבילה ב-VIX עם ה-silk shine וישווה.

תודה מורזילקה, אני אקח בחשבון את העניין המברשת לג'אנטים וחומר לעור, בקשר לווקס אני מאמין שגם זה יגיע עם הזמן.

מבחינת מגבות צריך עוד משהו? יש לי בבית מגבות מיקרופייבר קטנות ופשוטות שקונים בסופר.

פורסם (נערך)

המטליות הפשוטות שקונים בסופר טובות לפנים הרכב.

לייבוש חיצוני הן ממש לא יעילות אבל ראיתי שבחרת במגבת של מגווירס, שמעתי עליה רק דברים טובים. (אני אישית משתמשת במגבת uber http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?474000-%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%95%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%A6%D7%99%D7%95%D7%93-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9-%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91&p=4363954&viewfull=1#post4363954)

ככל שעובר הזמן מתחילים לצבור יותר ציוד, יותר חומרים וגם יותר מגבות שונות.

מאיפה אתה בארץ?

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כן שמעתי על המגבת uber הזאת אבל שוב זה נראה לי לקפוץ מעל הפופיק בתור התחלה, וגם זה בטח יקח זמן עד שאתארגן על מגבת כזאת.

מה שחשוב לי שהמוצר יהיה איכותי מספיק ובמחיר סביר.

אני מנתניה.

פורסם (נערך)

המוצרים שבחרת טובים, תן לי לתת לך כיוון אחר מעט אם אפשר.

אתה בטוח שאתה צריך גלון שלם של APC? כי אני בטוח לחלוטין שלא, מדללים אותו בדילול דיי גבוהה, החומר לדעתי יפוג תוקף לפני שתסיים גלון אחד, זה יכול להספיק לנצח. תשקול קניה משותפת עם אדם נוסף לגלון.

עריכה: לא ראיתי את מה שMURZILKA רשמה לגבי הקניה של הגלון.

לפלסטיקה אני יכול להמליץ על פלאש-דש של קארפלאן אם אתה מעוניין להישאר בטווח מחיר סביר לחומר לפלסטיקה, זול מאוד ביחס לSILK SHINE, חסכוני בחומר, ריח מצוין, מוצר באמת טוב שמעט מזלזלים בו עקב מחירו הנמוך, דבר שלדעתי דווקא עושה אותו כדאי יותר לרכישה.

עריכה אחרונה על ידי m.l
  • תוכן חדש...