Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול נסעתי ממנהרות הכרמל לכיוון כביש 22 ואחרי הכיכר היו שני משאיות, כשבאתי לעקוף אותן הבחנתי ביניהן שעומדת בשול ניידת תנועה.

לפי הידע שיש לי, למישטרה יש ניידות סמויות עם מצלמות מהירות בפגוש הקדמי שמצלמות על מהירות מוגברת, השאלה שלי האם לניידת תנועה גליוה עם אורות מהבהים יש את המצלמה ויש מצב שצולמתי(מהניידת תנועה) בין שני המשאיות למרות שהורדתי מ-90 ל-80~70?

פורסם

רוב הסיכויים שלא הייתה לה מצלמה אבל את זה תגלה רק אם יגיע דו"ח או לא, מה המהירות המותרת בקטע כביש הזה?

יש ניידות גלויות עם מצלמות מהירות ויש גם סמויות, טיפ לחיים תמיד שאתה רואה רכב בשוליים תאט.

פורסם
רוב הסיכויים שלא הייתה לה מצלמה אבל את זה תגלה רק אם יגיע דו"ח או לא, מה המהירות המותרת בקטע כביש הזה?

יש ניידות גלויות עם מצלמות מהירות ויש גם סמויות, טיפ לחיים תמיד שאתה רואה רכב בשוליים תאט.

 

אני לא ראיתי כי כמו שאמרתי, נסעו בנתיב הימני שני משאיות ושעקפתי אותן שמתי לב לניידת בין המשאיות ז"א שרוב הסיכויים גם שהמשאיות הסתירות אותי.

המהירותהמותר שם 70 או 80 לא זוכר אך נסעתי כ-90 קמ"ש

×
×
  • תוכן חדש...