Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אביזר הגנה עצמית לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית מחזיק שוקר חשמלי באוטו- זה גם חוקי ומאוד מרתיע, ובמקרה שאם באמת צריך להשתמש בו הוא נחשב חזק.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

שוקר וגז יעילים לא רק לנשים, אלא לכל מי שלא מתחשק לו להיות גיבור.

כל עוד לא מאיימים עליך בכלי ירי, היתרון הוא שלך.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זה המחיר הכי זול שמצאתי...

מחו"ל רק המשלוח עולה יותר ולך תדע...

רכשתי גם לעצמי כזה מדליית אל כרמל ליד חיפה 30 שקל אחריי שהורדתי לו במחיר

פורסם

כמה שידוע לי להחזיק אלה כזאת באוטו זה עבירה על החוק וזה נחשב כלי תקיפה, שוטר יכול להחרים כן אבל גם יכול לגרור אותך לתחנה על החזקת כלי תקיפה(כמה שידוע לי ותקנו אותי אם אני טועה).

עדיף כבר להחזיק כלי באמת שמעוגן בחוק וכמובן לדעת להשתמש בו, במיוחד אם מדובר בתרסיס פילפל או גז מדמיע וגם שוקר חשמלי צריך לדעת לתפעל.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

אני נוהג לנעול את הדלתות בתחילת כל נסיעה, זו ההגנה הטובה ביותר כשאתה בתוך הרכב לדעתי.

מישהו עושה דאווינים, יוצא מהרכב עם אלה/ סכין/ כלי נשק קר, חכה שהוא יהיה רחוק מרכבו ותן גז.

אתה תמיד המנצח בקרב שהשכלת לא להכנס אליו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אתה תמיד המנצח בקרב שהשכלת לא להכנס אליו.

X100 זו צריכה להיות השאיפה בכל התקלות כזאת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

בהמשך למה שכתבתי, ממליץ בחום לכל אשה לעבור סדנת הגנה עצמית בחינם בדניס הישרדות.

הסדנה אורכת ערב אחד, ומלמדים בה שיטות מעולות להתגבר על תוקף, אם בעזרת כלי התגוננות אישית קונבנציונאליים, ובין עם מה שיש לכל אשה בתיק האישי שלה.

כמו שאמרתי, הסדנה היא ללא תשלום, מועברת בימי שלישי בערב במכון בהרצליה ומומלצת לכל מי שמסתובבת ברחובות ישראל.

אין טריקים, אין שטיקים, אין אותיות קטנות.

באחריות מלאה- לא מנסים למכור שם שום דבר, לא להחזיר אותך בתשובה או להפוך אותך לחבר בכת סודית.

גראנד-מאסטר ד"ר דניס הנובר פשוט חושב שזה חשוב שכל אשה תדע זאת, ומממן זאת (כמו עוד הרבה דברים שהוא מאמין בהם) מכספו האישי.

אני כמובן ממליץ לכולם להצטרף לשיטה באופן מלא, לאימונים של פעמיים בשבוע.

בניי מתאמנים שם מגיל 4, וגם אני התאמנתי בעבר.

השיטה משפרת פלאים את הבטחון העצמי, מפיחתה תוקפנות, והוכחה כעוזרת בבעיות קשב וריכוז אצל ילדים ומבוגרים.

מי שיגיע למכון, כבר יוכל להתרשם בעצמו מהקירות, שכל ס"מ בהם מכוסה בתעודות הערכה ותודה מכל גוף בטחוני בארץ, שרי חינוך וראשי ממשלה, פרסים מכל העולם על תרומה לחינוך ועוד...

פרטים נוספים על הסדנא לנשים

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
כמו שכולם אומרים- שוטר ראשון שימצא את זה ברכב שלך, במקרה הטוב יחרים במקרה הפחות טוב יעכב אותך קצת.

יש פתרון טוב מאד - ואין שוטר שיחרים את זה :)

עולה 42 שקל ואם שואלים - אתה הולך לשחק

http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Black-30-Aluminum-Baseball-Bat-Lightweight-Softball-Bat-DZ88-/400701107028?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d4ba5ab54

ואין על אלת ביסבול :)

קובי

:-)

פורסם

שוקר זה אחד מאמצעי ה״הגנה״ הכי בעייתיים לשימוש כי בניגוד לספרי פלפל (למשל)- הוא מצריך להיות בטווח מגע מהתוקף.

הסבירות שמישהו לא מיומן ישלוף אלה כדי להגן על עצמו ובסוף היא תשמש נגדו גבוהה, הסבירות שדבר דומה יקרה עם שוקר- גבוהה בהרבה.

לא סתם מלמדים בכל אומנות לחימה שההגנה הטובה בעולם היא ניתוק מגע- הבנת שמישהו בכביש ״התלבש״ עלייך?

המנע מקשר עין.

אותו מטריד יצא מרכבו אלייך?

המלט מהמקום ובכל מקרה הקפד על דלתות וחלונות נעולים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

מנסיון (אקדח), כל אביזר להגנה עצמית ברכב רק יעשה לך עודף בטחון עצמי- וזה יכול להגמר לא טוב.

עדיף לא להכנס לפינות האלה, אין סבלנות לאף אחד היום והדברים מחמירים מאד מהר.

לא חסרות סיבות שסתם נסיעה תהפוך לאסון, אל תוסיף עוד סיבה, העליבו אותך על הכביש, שידח*** **** **** *** *** ****** ****** ***** ****

ותמשיך הלאה.

עריכה אחרונה על ידי bengee

SCANSPEAK

פורסם

אלה כזאת אי אפשר לפתוח בתוך רכב ואם אתה יוצא איתה החוצה, לא תוכל לטעון להגנה עצמית ותואשם בתקיפה כולל העובדה שגם יש לך אמצעי וגם כוונה. אם אתה רוצה להגן על עצמך עדיף שוקר או גז מדמיע, אבל גם את הגז חלילה להפעיל כשאתה בתוך הרכב. בקיצור, כמו במשל על החכם והפיקח, פשוט אל תיכנס לצרות, לפעמים פשוט תוותר ותיסע. שימותו האלימים.

פורסם (נערך)

אלת בייסבול תעשה את העבודה.

מה שכן, לא בטוח שהיא תעזור לך. כמו שנאמר - הימנעות ממצבים כאלה יעילה בהרבה.

לא חושב שאתה כאדם נורמטיבי תוכל לתת למישהו מכה עם אלת בייסבול. זה לא צחוק - זה יכול לגרום להרבה נזק לאדם שחוטף את האלה בראש כדוגמא.

אז רוב הסיכויים שתמצא את עצמך עומד כמו טמבל עם אלה בזמן שאיזה ערס צועק ויורד עלייך. במקרה הפחות טוב אתה הוא זה שתחטוף אותה בראש.

לכן הימנע מהשטויות האלה.

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם

לגבי אלה קפיצית , מותר להחזיק ברכב כל עוד זה לא בהשיג יד .

כלומר, אפשר להחזיק אלה כל עוד זה לא נמצא בטווח יד, שיעבור די זמן סביר עד שתוכל לגעת באלה פיזית ולהחליט האם להשתמש או שלא .(בבגאז' לדוגמא )

וזה משהו שנשאל על ידי שוטר .

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

נוכחי SEAT IBIZA 1.0TSI 2016

פורסם (נערך)
לגבי אלה קפיצית , מותר להחזיק ברכב כל עוד זה לא בהשיג יד .

כלומר, אפשר להחזיק אלה כל עוד זה לא נמצא בטווח יד, שיעבור די זמן סביר עד שתוכל לגעת באלה פיזית ולהחליט האם להשתמש או שלא .(בבגאז' לדוגמא )

וזה משהו שנשאל על ידי שוטר .

אלת ביסבול אמיתית (אלומיניום או עץ) אפשר להחזיק במושב האחורי,

אף שוטר לא יכול לשלול ממך ציוד משחק - זה כמו כדורסל (ואתה יכול כמובן לשים כדור וכפפה ואז בכלל אין מה לדבר)

היתרון באלה של ביסבול שגם חוקית, וגם שומרת מרחק גדול יותר בינך למי שבא מולך.

והיא נחשבת ציוד ספורט תיקני לחלוטין, ולא חושב שיהיה "טיפש" שרואה מישהו עם אלה ויתקרב, זה מצנן מאד את הלהט של התוקפים.

וכמובן אתה תמיד יכו ללהתקין דבר כזה LOL, וגם השוטר לא יסתבך איתך

http://www.youtube.com/watch?v=LQbHnLSasfQ

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...