Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה פשוטה. אני עצלן. אני אוהב לשים ניוטרל ולהרים טיפה את הבלם יד בצמתים, ולתת לרגליים לנוח.

מה המחיר של העצלנות שלי?

השאלה לרכב ידני, אבל אשמח לדעת מה ההשלכות על אוטומטי גם כן.

פורסם

את תרים טיפה, תרים עד הסוף.

זה על מנת שתרגיש את בלם היד אם במקרה תתחיל לנוע בלי לשחרר אותו.

פורסם

אל דאג בוקי. אם ההתנגדות של הבלם לא תספיק לי (אני מרים 2 קליקים לפחות, וזה כבר מחזיק את האוטו על מישור. 3 על שיפוע ואותה התוצאה) או הנורה בלוח המחוונים, אז הצפצוף המצעבן שהרכב שלי מייצר כאשר נוסעים עם בלם יד מורם יזכיר לי להרים אותו. :lol:

זה מצפצף אפילו לפני הקליק הראשון. הנורה והצפצוף נדלקים אפילו אם אתה מרים את הדבר הזה סנטימטר. :lol:

תודה על התשובה, הסנדק. :mm_yeah:

פורסם

אני חושב שרצוי לך להרים אותו גבוה יותר כדי שהוא יחזיק במקרה של התנגשות מאחורה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

המחיר יכול להיות שזה שמאחוריך ייכנס בך כי אורות הברקס לא דולקים עם בלם יד מורם.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
המחיר יכול להיות שזה שמאחוריך ייכנס בך כי אורות הברקס לא דולקים עם בלם יד מורם.

בן.

בכל מקרה מרימים בלם יד בעמידה בלבד, והוא יכול לעשות את זה שכבר רכב אחד מאחוריו עצר. ככל שידוע לי, באנגליה מלמדים לנהוג עם הבלם יד בזינוקים בעליות. אני לא כל כך מתלהב מבלם יד ברמזור כי זה עוד פעולה שצריך מלבד יציאה מניוטרל. אם הרמזור ארוך ואני מכיר אותו אז בכיף :wink:

• תוכן חדש...