Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ראיתי היום סוזוקי אלטו 2011, ידנית עם 56K ק"מ, יד 1 פרטית.

הצצתי על הרכב וביצעתי סיבוב אך טרם לקחתי לבדיקה כיוון שעוד לא הגענו לפשרה לגבי המחיר (וכי אין בדיקות בשעה 7 בערב).

אציין כי בעל הרכב ציין לפני בטלפון שהרכב עבר תאונה בחלקו הקידמי.

מבט על הרכב חשף סימנים לתאונה מקדימה בה הוחלפו מכסה המנוע, כנף (שמאלית בודאי, ימנית לא בטוח), פגוש, רדיאטור וקורת רוחב קדמית. ניתן לראות סימנים לכך שצבעם המקורי של מכסה המנוע וכנף שמאל היה שחור, בעוד הרכב בצבע כסוף. הטיפול בתאונה נעשה במוסף הסדר של חברת הביטוח ולא ע"י סוזוקי עצמם.

חוץ מזה אציין לחובת הרכב שני צמיגים אחוריים מקוריים ומזדקנים, מצבר מקורי שסביר שנמצא בדמי ימיו, טסט בעוד ארבעה חודשים וכן סימני רטיבות שמנונית ואף מעט גריז על הגשר שבין הגלגלים בסרן הקדמי, כנראה עדות לנזילה שלא הצלחתי לאתר (הכל ממש צפוף באלטו) אבל אני מניח שמכוסה במסגרת האחריות. הרכב באחריות עד ספטמבר.

אני נמצא בשלב די תפרני בחיי, כך שהאפשרות לקנות בהנחה רכב שעבר תאונה (ובתנאי שאינה מזיקה להתנהגות הרכב) היא אפשרות מתקבלת, אלא שאני מתלבט באיזה מחיר תהיה זו קניה כדאית.

המוכר כתב במודעה שהוא דורש 35K ש"ח ולאחר מיקוח לפני בדיקה הסכים לרדת עד 32K.

האם זהו מחיר כדאי, בהתחשב בתאונה ובליקויים שמצאתי?

באיזה מחיר כן הייתם קונים?

תודה.

פורסם

לא הייתי קונה בלי לראות דו"ח שמאי מהתאונה. כך תוכל לראות איזה תיקונים בדיוק בוצעו, וגם מה אחוז ירידת הערך שנקבעה לרכב.

פורסם

לא הייתי קונה. השוק מלא בכאלה בלי תאונות העסקה הזולה עלולה להתגלות כיקרה מאד כשתצטרך למכור את הרכב, זאת כמובן מעבר לעובדה שרמת הבטיחות של הרכב לאחר התאונה היא נמוכה בהרבה מרמת הבטיחות לפני התאונה (שלמען האמת גם היא איננה מזהירה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפי זה שהרדיאטור נפגע וגם הקורת רוחב, נראה שהרכב הזה עבר תאונה מאוד רצינית והוא הוחזר לשימוש במה שנקרה " אבדן להלכה"... אני לא הייתי נוגע..

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם
לפי זה שהרדיאטור נפגע וגם הקורת רוחב, נראה שהרכב הזה עבר תאונה מאוד רצינית והוא הוחזר לשימוש במה שנקרה " אבדן להלכה"... אני לא הייתי נוגע..

אם הרכב מוחזר לכביש אחרי שהוא מוגדר כ"אבדן להלכה", זה לא אומר שהוא צריך להיות כבר יד שניה?

למען הסר ספק, גם אני חושבת שלא כדאי לרכוש את הרכב המדובר, בוודאי שלא במחיר הנקוב.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

זו דווקא עסקה טובה, אם אתה קונה ב-26-27K ובהנחה והמצב המכני מעולה.

אם לא, עדיף לרכוש אחת מהשכרה, שתעלה פלוס מינוס אותו דבר - ולא תהייה עם תאונה.

יותר קל למכור רכב עם עבר השכרה מאשר עבר תאונתי.

פורסם

רכב שיש לו גם ככה ירידת ערך כמו של חלב 3%, וגם עבר תאונה? לדעתי תעבור הלאה.

מה שכן, לפחות המוכר כנה איתך, זה משהו ראוי להערכה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מפורסמות פה בלוח של הפורום 2 שברולט ספארק 2011 ב-39K ש"ח, בלי תאונות ותקלות. אני חושב שזו תהיה עסקה הרבה יותר טובה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

+1 לאלעד

בטרייד אין של UMI מוצעות למכירה לא פחות מ-40 מכוניות שברולט ספארק מידיים פרטיות ועם אחריות שנה רובן בטווח של 35-40 אלף ש"ח.

כמו"כ ניתן לקבל מימון בתנאים נוחים על 75% מערך הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...