Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חברה תקציב עד 160,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, אוטוטו החברה מחליפה לי את הרכב כך שאצטרך לבחור רכב חדש.

הקצבה של 160,000.

חשוב לי שהרכב יהיה מרווח מבפנים (שני גברברים קטנים שיושבים מאחורה),

יפה מבחוץ,

חזק דיו (אני מחזיר סקודה אוקטביה 12' TSI) שכשארצה לעקוף אצליח בקלות.

שהבגאז' לא יהיה קטן

תודה ושבוע טוב

*חשוב לציין שהרכב חייב להגיע ישר מהחברה, ולא ליסינג וכו'. כך שהמחיר מגביל את המבחר.

עריכה אחרונה על ידי ajrjvjv
פורסם

שלום,

אם אהבת את האוקטביה Tsi אתה יכול להזמין את הדגם המפואר שלה עם מנוע 1.8 Tsi. ואבזור עשיר יותר.

ההבדל בהרגשת הכוח בין אקטביה 1.2 לאוקטביה 1.8 גדול מאוד.

כמובן זה בתנאי שאין לך צורך פסיכולוגי לגוון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי הולך על ג׳יפון כמו סקודה ייטי, יונדאי ix35,קיה ספורטאז׳.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מכיוון שציינת שיש לך כבר רכב פרטי בבית, הייתי ממליץ לך לקחת רכב פנאי שנכנס בתקציב, כגון: יונדאי i35, קיה ספורטג' או סוזוקי גרנד ויטארה.

אם הרעיון של לגוון עם רכב פנאי פחות מדבר אליך, אני חושב שהפולסווגן ג'טה או הסיטרואן DS4 יכולים גם כן להיות הצעה מעניינת עבורך.

פורסם

אני חייב להבין את מצדדי הג'יפונים, למה?

איך עוד 10-12 ס"מ גובה מעל הכביש תורמים למשהו?

אם הייתה לי אפשרות לבחור בין 3 מנוע 2 ליטר מאובזרת לCX5 בסיסית, ההתלבטות הייתה לוקחת בדיוק שניה, וגם זה רק בגלל תא המטען.

אני חושב שעדיף להישאר בקטגורית המשפחתיות המחוזקות ומאובזרות או מנהלים.

אוקטביה 1.8 נשמעת כמו אופציה נפלאה, ניתן גם לחפש משהו בקטגורית המנהלים, אמנם ברוב המקרים המחירון גבוה מהתקציב, אבל בהרבה מקרים, כשמתישבים לשולחן המחיר יורד, משתנה כמובן בהתאם ליבואן ולדגם.

אם רוצים מרווח ושימושיות אז מה רע במיניוואנים? שברולט אורלנדו וטויטה ורסו נכנסים בתקציב, ושברולט גם יחסית נדיבים בהנחות.

פורסם

+1.

לא רואה ערך מוסף רב לגיפונים למעט פוזה.

כל רכב מנהלים יתן הרבה יותר נוחות, מרחב, אבזור ויכולת דינמית.

פורסם

יש הרבה רכבי מנהלים טובים, אבל המחיר הוא כ-170 אלף ש"ח, וזה מעל התקציב המוגדר.

גם רוב רכבי כבישטח מעל התקציב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם חברה קונה זה אומר שהם לא משלמים מעם(אני חושב),או שיש הנחה כלשהי במחיר הרכב.

160 זה מהמחירון או אחרי שקלול ההנחה?

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

חברים יקרים, אני אומר את דעתי כאחד שיש לו גם הונדה אקורד 2012 שזה אוטו מנהלים מצויין העולה כ 200 אלף ₪ ומאובזר ומזה 7000 ק"מ נוהג גם על CX5

פורסם (נערך)

חברים יקרים, כאחד שנוהג זה שנתיים על אקורד חדשה מאובזרת שעולה כ 200 אלף ש"ח ומזה כמה חודשים נוהג גם על CX5 חדשה בדגם הבסיס, אני חייב לחלוק עליכם: האבזור במאזדה מצויין ומספק וחווית הנהיגה לטעמי העולה על האקורד זאת בשל הגובה של הרכב וקוטר הגלגלים. באקורד מרגישים כל חריץ בכביש, כל באמפר, כל כביש ישן באופן יותר משמעותי מה שגורם לנסיעות ארוכות (אני נוסע כ 45 אלף בשנה) להיות מעייפות יותר. נכון שאקורד יציבה יותר בסיבובים וברוחות והעוצמה שלה מעט חזקה יותר וגם הפלסטיקה שלה מרגישה טובה יותר אך בסיכום הכללי לטעמי הגובה והגלגלים של המאזדה עושים את ההבדל בנוחות הנסיעה ובחוויה הכללית מהרכב(מקווה מתישהו לכתוב סקירה מקיפה יותר).

עריכה אחרונה על ידי 100abrl
פורסם

חווית הנהיגה היא דבר איניבידואלי, ואם לך גובה יותר חוויה חיובית יותר אז לא ניתן להתווכח עם זה.

בקשר לנוחות, נכון שצמיגים בעלי דופן גבוהה יותר סופגים יותר מהמורות, אבל מעליהם יש מערכת המתלים שבעצם "יוצרת" את יכולת הרכב לספוג מהמורות ואז יש את המושבים.

לקבוע שהגובה הוא הפקטור הקובע את הנוחות זאת פשוט טעות ותרומתם של הצמיגים היא זניחה מול תרומתם של המתלים.

אתה פשוט עברת ממכונית מנהלים שמנסה להיות ספורטיבית יחסית לג'יפון רך ואי אפשר להשליך מהמקרה הפרטי שלך אל הכלל.

פורסם

לא מזמן פורסם מבחן השוואתי בין מזדה 6 סטיישן החדשה ו-CX5.

המבחן לא פורסם כאן ולכן איני מעלה קישור אך ניתן למצוא זאת בקלות יחסית...

המסקנה הייתה שה-6 היא חבילה שלמה יותר מה-CX5, נוחה ממנה וטובה כמעט בכל אספקט ורק אם האפשרות לרדת לשבילי 4X4 מעניינת, ניתן לשקול את ה-CX5.

אני חושב שרכב מנהלים/משפחתית גדולה יהיה נוח יותר וכנראה גם מתאים יותר למרבית המתלבטים.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

• תוכן חדש...