Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על חיפושית 64

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצעה לי למכירה חיפושית 64.

האוטו נמצא בבעלות הנוכחית מזה 15 שנים!!! עבר לפני 3 שנים פחחות-צבע מאפנה לאללה, גלים על כל הפנלים השטוחים וקילופי צבע בגודל 20X20 סמ בעיקר בגג. האוטו ללא טסט כבר שנתיים וגם לא הותנע כך שאין לי מושג מה מצב המנוע(בואו נגיד שהוא גמור לשם העניין). פנים האוטו שמור,יפה ומקורי כל הכפתורים והמנופים מקוריים ועובדים אבל בפרוש לא עבר שום שיפוץ מעולם. מה אתם אומרים... שווה 10K ש"ח?

נ.ב. לרכב יש כבר מספר אספנות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה צודק...על אחת נוסעת באמת לא מגיע סכום כזה...אולי מגיע יותר

בקשר למחיר...אי אפשר להעריך כמה האוטו שווה בלי לראות אותו...אם אתה חושב שזה שווה זה שווה...

לפי דעתי אפשר למצוא ביותר זול(יש אחת בכפר סבא,אותו מודל ב6000)

ובאגירה(אני לא יודע את השם).יש בזכרון אחת שנת 64 בצבע תכלת מרחוב השופטים...זאת החיפושית?

עוז.

פורסם

אם אתה מעוניין באחת שנת 74-73 לא זוכר (אספנות גם) , יש פה מישהו שאולי יהיה מוכן למכור לך

בהרבה פחות,

הרכב עם מנוע מצויין אבל יש בעיה קטנה שניתן לסדר לשם העברת טסט.

שלח הודעה פרטית.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

זאתי מרחוב השופטים בזכרון יש לה חיפושית משנת 64 יד ראשונה, היא לא תמכור את האוטו אף פעם.

שוחחתי איתה מספר פעמיים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...