Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבמוו הגומחה היא לטעינת המפתח.

מומלץ להטעין אותו איזה חצי שעה פעם בכמה חודשים.

מעבר לכך, זה KEYLESS לגמרי.

אפשר לתכנת את זה אגב, באתר BMW CODING אפשר למצוא הרבה מידע.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מאוד נוח ולדעתי אחד הפיצ'רים הכי חשובים ברכב (כניסה+הנעה ללא מפתח).

בטויוטה פריוס, שגם ככה המנוע לא פועל בעמידה, ברגע שאני יוצא וסוגר את הדלת יש כמה צפצופים, אין מצב להשאיר רכב מונע.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שאלה מטומטמת. למה לא לעשות ככה שברגע שנועלים את הדלתות מבחוץ המנוע נכבה?

במצב שאתם מתארים אם שכחתי את הרכב מונע אז גם הדלתות לא ננעלות (בחלק מהמכוניות) ומשם ועד לגניבה של האוטו הדרך מאוד קצרה. אני טועה?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

תראה - גם את הנעילה אני מבצע בלחיצת כפתור (על הדלת, לא על השלט), כך שאני שומע מרגיש אם הדלת ננעלת או לא. אם אתה מסתמך על לחיצה על שלט הנעילה בלי לודא את ביצועה (בדגמים ישנים על ידי הצפצוף, בחדשים רק על ידי האורות או הקליק) אתה חסר אחריות. זוכר את המקרה של הילד שנכנס לרכב לא נעול, לא הצליח להחלץ ממנו ומת ממכת חום?

אישית אני בודק נעילה על ידי משיכה של ידית אחת לפחות אחרי נעילה, עם סבב בין הדלתות כך שכרווח משני אגלה די מהר תקלה במנגנון.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תנסה לסגל לך הרגל שיגרום לך לזכור.

לדוגמא: תחליט שכל פעם שאתה נועל את הרכב אתה מקפל גם את המראות (ידנית אם אין אופציה אוטומטית). ככה אתה תתרגל לזכור.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
מעניין.

ב-BMW יש הנעה עם כפתור אבל השלט חייב להיות בתוך מעין פתח קטן ליד כפתור ההנעה כך שהבעיה הזו לא קיימת.

בבמוו שלנו אין גומחה. אני פשוט מניח את המפתח במחזיק כוסות ולוחץ. אצלי בעיה אחרת - אני שוכח להעביר לפארקינג לפני שאני מכבה וכל פעם יש השהיה ואני שומע קודם קליק של הגיר שעובר לP ואחר כך הרכב נכבה.

פורסם

בדיזל אין את הבעיה הזו.

איך שאתה פותח דלק נשמע "רעש המונית".

חוץ מזה בפלואנס איך שאתה מכבה את המנוע נדלקים האורות הפנימיים.

מה שכן, מרים השמשות לא פועל אוטומטית עם התרחקות עם הכרטיס מהרכב(ביחד עם הנעילה).על מנת להפעילו יש ללחוץ על כפתור הנעילה בכרטיס פעמיים,לכן אני מקפיד תמיד לבדוק את החלונות.(קרה כבר שפתחתי חלון אחורי בטעות והוא נשאר פתוח כמה שעות,מזל שזה היה בחניון מקורה בעבודה).

פורסם

דווקא לשכוח לכבות זה פחות בעייתי. יש צפצוף מעצבן שישר מתריע אם יצאת בלי לכבות.

הבעיה היא כשנהג ראשון ברכב יוצא ומשאיר אותו למישהו אחר. הרבה פעמים הוא נשאר עם המפתח בכיס.

בסוויפט יש מיד התראה עם צפצוף אז קל לקרוא לו חזרה מיידית ולא פיספסתי לעולם. אבל עם הQ5 הנוכחית והA6 הקודמת ההתרעה היתה מגיעה בדיליי וקרה לי לא פעם אחת בA6 שנסעתי עם הרכב ללא המפתח.

פורסם

מקריאה של התגובות שלכם אפשר לסכם שהרוב חושבים שזה שכלול מיותר :-(

לדעתי זה מיותר והייתי שמח לחזור לשיטה הישנה של מפתח בחריץ.... רק נראה שכל המכוניות החדשות עוברות לשיטת ההנעה בלחיצה.

זה נראה כמו עוד משהו שיצר מישהו מבלי לבדוק אם זה באמת רצוי. מעניין אם עוד כמה שנים לא נבין איך הנענו מכוניות עם מפתח.

פורסם

לא סגור איך הגעת למסקנה הזו. בעיניי זו אחת התוספות המבורכות והמועילות. זה כמובן לא שווה הרבה אם זה לא מגיע יחד עם כניסה ללא מפתח.

פורסם

לדעתי זה מיותר והייתי שמח לחזור לשיטה הישנה של מפתח בחריץ.....

לא ממש הבנתי את התלונה,

עדיין יש חריץ שאיתו אתה יכול להניע את הרכב כרגיל, כלומר להכניס מפתח (אלקטרוני או רגיל), לסובב ולהניע.

כניסה\הנעה ללא מפתח זו עוד אופציית נוחות כמו הרבה אחרות שאישית אני מאוד אוהב אותה וגם אישתי מאוד מאוד אוהבת אותה (לא פעם היא חוזרת לרכב כשהילד על הידיים או רדום- אין צורך להתחיל לחפור בתיק עם יד אחת כדי למצוא מפתח, פשוט פותחים את הדלת, מניחים את הילד וקושרים אותו במושב בטיחות, מניעים ונוסעים.

צריך לברך על כך שטכנולוגיות ואביזרי נוחות שפעם היו נחלת רכבי הפאר יורדים בהדרגה לרכבים העממיים והופכים אותם לנעימים יותר לשימוש.

מי שבכל זאת רוצה רכב לא מאובזר יכול פשוט ללכת ולרכוש איזו גולף GTI CHAMPION EDITION, זה כמו GTI רגילה- רק בלי איבזור.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה שכלול מיותר לגמרי כשאין אותו.

כשמתרגלים אליו קשה לחזור אחורה ולהתחיל לשלוף את צרורו המפתחות מהכיס...

פורסם

זה נטו אביזר נוחות שנועד לצמצם את הפעולות שאתה צריך לנקוט בכניסה לרכב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...