Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

עברתי לדירה קרובה לעבודה - כ 5 ק"מ נסיעה לכל כיוון, האם עלי לעשות טיפולים מוקדם מן הרגיל? (רכב שנת 97). קראתי ברשת שמצטבר יותר פיח במנוע , אני דואג לשים שמן סינתטי בלבד (RP או וולווליין 5W40) ומחליף כל 10.

אבל הרכב לא תמיד מגיע למצב של התחממות מקסימלית (מערב ראשלצ אל איזור התעשיה במערב),

מצד שני מדובר במיצובישי סופר לנסר והרכב יחסית מתחמם מהר יותר מהשאר.

תודה רבה

Opel Adam S 2017

פורסם

לעשות טיפול כל 10 גם בנסיעות קצרות אין עם זה שום בעיה רק בכל טיפול שכזה הייתי מעדיף להחליף גם מצתים ולא למשוך איתם 2 טיפולים או יותר. בין לבין כדאי להציץ על פילטר האויר.

פורסם

ממליץ לעבור לשמנים זולים ופשוטים יותר (לא אלו שנמכים ב 50 ש"ח לגלון, אבל גם לא 250-300) ולבצע החלפת שמן כל חצי שנה.

בנסיעה של 10 ק"מ ביום אתה לא תגיע ל 10.000 בשנה ולכן טיפול כל 10.000 יצא פעם בשנתיים בערך, מה שלא מספיק.

פורסם

אהלן מאור ובוקי

תודה רבה לכם על התשובות

לגבי מצתים - אני מחליף כל טיפול עלות זניחה יחסית.

השנה חוטי הצתה אני מתכוון להחליף לאחר שממיטב הבנתי לא הוחלפו כ 50K.

אני קונה 5 ליטר של וולווליין SYNPOWER 5W40 שעושה רושם של עבודה ומנוע שקט כמו הרויאל פרפל, מרגיש שקצת בזבזתי כסף עליו אפילו :p

להשאר עם ה SYNPOWER יהיה טוב לא?

נ.ב אני לא עושה רק 10 ק"מ ביום אבל זה לרוב, מדי פעם אני נוסע ברכב ללימודים או לדרום למשפחה אז מגדיל מעט את הממוצע.

תודה רבה ושבת שלום!

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

מאור למה קבעת ככה לגבי מצתים?

מה הנזק או מה הבעיה שיכולה להגרם אם הם ישארו 20 או 30 אלף קמ?

לגבי חוטי הצתה, אם אין בעיה איתם הם יכולים לסחוב הרבה יותר מ50KKM, זה מוליך די רגיל, כל עוד אין גמגומים מיותרים שנובעים מבעיה בהצתה, לא צריך לגעת בחוטים.

אם הם זולים ולא אכפת לך תחליף, אבל שתדע שכל עוד אין איתם בעיה לא צריך לגעת בהם. (כמובן לראות שהם לא פגועים\מלוכלכים בקצוות).

עריכה אחרונה על ידי nir100
  • תוכן חדש...