Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, אני מעוניין לעשות כמה קטעים קטנים של פלסטידיפ על הרכב שלי, אני מעוניין לצבוע ידיות באדום, (הידיות שחורות מפלסטיק)

גריל קידמי, סמלים אחורי וקידמי, ומראות, הכל בצבע אדום

איך אני עושה את זה ?

מאיפה אתם ממליצים לי לקנות את החומר? וכמה הוא עולה ואיזו כמות תספיק לי ?

יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת או שפשוט לשים עיתונים סביב האיזורים שאני צובע בשביל שלא יצבע מקומות שלא צריך ופשוט לצבוע את המקומות שאני רוצה ?

ועוד שאלה , ראיתי פה בחור שבדיוק עשה מחדש פלסטידיפ וראיתי שהוא שם ניירות סביב הסמל וצבע את הסמל, זה לא עובר דרך הנייר ?

תודה רבה לכולם והמשך יום טוב !

רציתי גם לשאול, הספריי שקונים, אני צריך לקנות חומר מיוחד שלדוגמא עמיד בחום או משהו כזה ? וצריך לפני הצביעה לעבור עם ספריי בסיס שקוף ?

עריכה אחרונה על ידי Proolam123
בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

אני מודע לכך, אבל בחיפוש לא מצאתי שרשורים ממוקדים וגם לא שרשורים שעונים על כל השאלות ששאלתי פה וגם לא לכל השאלות ששאלתי פה ענו כמו שצריך.

אני לא מבין בשביל מה יש את הפורום אם בן אדם כבר לא יכול לפתוח פה שרשור בלי שיגידו לו עשה חיפוש .

פורסם

אתה יודע כמה אנשים שאלו לפניך את אותה השאלה??

תאמין לי שכבר אין כח לענות....הנושא הזה נלעס מכל הכיוונים.

אני, שאני לא מתעניין בפלסטי-דיפ כבר מרגיש מקצוען מכל הקריאה בפורום על הנושא הזה.

אל תנסה לקבל הכל על מגש של כסף...תתאמץ בשביל לדעת!!

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני לא מבין בשביל מה יש את הפורום אם בן אדם כבר לא יכול לפתוח פה שרשור בלי שיגידו לו עשה חיפוש .

יקירי, הפורום אכן קיים בשביל לחלוק ידע, ניסיון, חוות דעת, לנהל דיונים וכו'.

אבל, אף אחד בפורום לא עובד אצל אף אחד אחר. כל חבר שעשה משהו עם פלסטידיפ (ויש הרבה כאלה) העלה שרשור בנושא, בשרשור נשאלו שאלות והתקבלו תשובות.

בוא תגיד לי אתה, למה אותו חבר שהשקיע בפוסט עם הסברים ותמונות לא מעט מזמנו כדי לתרום מהידע והניסיון שלו לחברי פורום אחרים, צריך לשבת עכשיו שוב ולכתוב לך את אותם הדברים מחדש רק כי אין לך כוח לעשות חיפוש יסודי ולקרוא את כל השרשורים בנושא כדי לרכז לעצמך מספיק מידע?

אני בחיים לא נגעתי בפלסטידיפ, אבל מישהו שלא נמצא בפורום שאל אותי על צביעת ג'אנטים. השקעתי מזמני ומצאתי לו כמה שרשורים שהוסברו בהם גם אופציות של פירוק הגלגלים וגם צביעה כשהם מורכבים על הרכב.

במקרה שלך, אתה מחפש לצבוע ידיות וסמלים. עזוב שמדי שבוע עולה לפחות שרשור אחד בנושא, ממש בימים אלו מתנהל שרשור עם דיון של מישהו שצבע גם את הידיות וגם את הסמלים שלו, אפילו בצבע אדום. אז למה לפתוח שרשור חדש במקום לשאול בשרשור הקיים את הנקודות הקטנות שלא הבנת?

אין שום בעיה לפתוח שרשור חדש עם שאלות והבהרות לדברים שכבר נכתבו, אבל, עם שאלות קונקרטיות. קח דוגמא לשרשור ותראה באיזו שמחה הוא קיבל תשובות לכל דבר ששאל: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?524007-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%95%D7%AA-(%D7%A0%D7%9B%D7%AA%D7%91-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%94-%D7%9E%D7%A2%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%97%D7%9C%D7%A7-%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%A0%D7%9B%D7%AA%D7%91-%D7%A4%D7%94-%D7%91%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D)

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

ככה החלטתי לעשות , אני לא מבין מה הבעיה עם זה באמת, חיפשתי והשקעתי קצת מאמץ, וכן אני לא אשקר ואגיד שישבתי שעות וחיפשתי בכל חור אבל דפדפתי קצת בחיפושים בעניין הזה ותשובות ספציפיות לשאלות ששאלתי לא ראיתי, אולי רק לחלק , אז החלטתי לפתוח שרשור ולשאול את הכל.

אני לא מבין למה ההתנשאות הזאת , לא מתאים לכם לרשום ? לעזור או להשקיע מאמץ ולרשום? אז פשוט אל תגיבו, מצטער אבל אני ממש לא צריך אנשים כמוכם שיגידו לי שכבר שאלו מליון שאלות על הנושא הזה, עדיף לשתוק.

וזה שמעליי, שלא תחשוב שאני לא מבין אותך ואת העניין של אנשים שכן כתבו ועכשיו צריכים לכתוב עוד פעם, והסברתי את עצמי בחלק הראשון של ההודעה בנוגע לזה .

פורסם
ככה החלטתי לעשות , אני לא מבין מה הבעיה עם זה באמת, חיפשתי והשקעתי קצת מאמץ, וכן אני לא אשקר ואגיד שישבתי שעות וחיפשתי בכל חור אבל דפדפתי קצת בחיפושים

ענית לעצמך יפה מאוד. אם אתה לא מוכן להשקיע מאמץ בלחפש באמת למה שמישהו ישקיע בלענות לך?

אגב, אני זאת שהגיבה מעליך, לא "זה".

Mini Cooper S R56 - לכיף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...