Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל זה שיקול של עלות תועלת. את האופציה הגרועה של לזרוק אותו ולקבל אלפיים שקל שיספיקו לך לחזור במונית כבר יש לך. עכשיו תנסה לראות משהו יותר משתלם - נניח כמו שאומרים לך, ששיפוץ כללי יעלה 20 אלף. מה האופציות האחרות שלך של ב-20 אלף? אם אתה היית קונה A6 משופצת ב-20,000 אז זה שווה לך. אם אתה חושב שבסכום כזה תמצא משהו שיותר טוב לך, אז תוותר על האודי. בקיצור, קבל שתיים שלוש הצעות מחיר מהמוסכים המובילים, רון, פליקס וכו' ואז תחליט

פורסם (נערך)

קראתי את כל התגובות, אני מנחש שאף אחד פה לא הריץ חיפוש קצר ביד2 על הדגם הזה;

9LxJuCK.png

₪2500 נראה לי לגמרי תקין במקרה הנ"ל.

אישית לא הייתי מתעסק בשיפוץ כזה בחיים, הסיכוי להפסיד גדול מהסיכוי להרוויח.

(נגיד תתקן ב10K, צריך עכשיו לחפש קונה, אבל קודם צריך לשלם טסט וביטוח, לך תדע כמה זמן הרכב יעמוד בחצר עד שיגיע מישהו רציני..)

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
ועדיין, אאודי A6 2001 לא תימכר ביותר מ20K? במיוחד כשהיא עם מנוע חדש לחלוטין. הטורבו זה 2400 סמ"ק כן? לא ה1.8

אני אישית הייתי מתרחק מרכב שהוחלף בו מנוע. מנוע לא מחליפים סתם ככה, ואם הגיעו למצב שבו צריך להחליף מנוע (לרוב קורה בק"מ אסטרונומי או עקב תחזוקה לקויה או שימוש לא סביר), אז אחרי מנוע יבוא גיר, אחרי גיר יבוא מתלה, אחרי מתלה יבוא מחשב, אחרי מחשב יבוא שקר כלשהו מאוד יקר אחר.

אבל זה כבר לשיקולו של פותח השירשור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תמכור את הרכב לחלקים - תיקח את ה2500 שקלים האלה ואת הצעת המחיר שתקבל רק על לתקן אותו תשקיע בלקנות רכב אחר במצב נסיעה טוב - אפילו אם זה עוד A6

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...