Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא אוהב ג'ינס אבל מסתובב איתו בלית ברירה.

בנוסף, אני לא מבין גדול האופנה, ואני לא אחד שיש לו כוח לטייל יותר מדי בחנויות.

ממה שראיתי המבחר לגברים כולל :

ג'ינס(90 אחוז בערך)

מכנסיים שניראים כאילו אני תפרתי אותם בעצמי

מכנסיים שניראים תמיד מקומטים

מכנסיים מחוייטים שניראים יפה רק עם נעלי אלגנט

מכנסיי גייז כאלה ואחרים.

האם אתם מכירים/יכולים להביא דוגמא למכנסיים שהם לא ג'ינס, טובים ליומיום, ואפשר ללבוש איתם מגוון של נעליים?

פורסם

באמריקן איגל יש אחלה מכנסי בד.

ולא שאני גיי, אבל שתהיה בעניינים שלגייז יש בד"כ טעם טוב (!)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה חייב מכנסיים ארוכות? מה עם מכנסי ברמודה? זה מושלם לעונה הזאת.

חוץ מזה, תמיד אפשר ללבוש חצאית סקוטית ולסגור עניין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
באמריקן איגל יש אחלה מכנסי בד.

ולא שאני גיי, אבל שתהיה בעניינים שלגייז יש בד"כ טעם טוב (!)

לחלקם כן, אבל גם לחלקם הגדול , לא לטעמי.

הצחקת אותי. יש לי מלא דגמ"חים אלגנטיים, מכנסי CHINO למניהם וכדומה שהולכים טוב עם סניקרס וטישרט.

איפה אפשר למצוא דגמ"חים איכותיים?

מה זה מכנסי צ'ינו ? מה מאפיין אותם?

פורסם

מכנסי צ'ינו, ממה שהצלחתי למצוא, זה פשוט מכנסיים. מכותנה, עם כיסים כמו במכנס אלגנטי. סטייל מדים של חייל האוויר/ים.

הנה לינק לחנות כלשהי.

מה אתה לא אוהב בג'ינס? את הבד? כי יש מגוון רחב של בדים ממאוד עבים וקשים ועד דקיקים והשמועות מדברות אפילו על כאלה שנמתחים.

אם זה הסגנון/צבע, לא חסרים ג'ינסים בצבע אחיד בגל צבעי הקשת שבלי בדיקה מדוקדקת לא יראו שזה ג'ינס בכלל.

אני לא גיי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני גם לא כל כך אוהב ג'ינסים, בגלל זה אני הולך עם המכנסים של DICKIES, יקרים אבל מחזיקים המון המון זמן, ונראים טוב.

חלק מהdickies שלי הם בני 5 ומעלה, לפי דעתי שווה.

פורסם (נערך)

אני לא שונא ג'ינס אך אוהב לגוון בגדים. כמו שאמרו החבר'ה פה, מכנסי כותנה איכותיים בצבע שחור או כחול אפילו חאקי יתאימו ליום יום.. לכמה סוגי נעליים, סניקרס למיניהם, אוללסטאר... אגב, הם גם נוחות מאוד..

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

גם אני שונא ג'ינסים, ובגלל זה עברתי לדגמחים, אני קונה דגמחים ב-60 ש"ח או אם יש יותר זול אז יותר טוב.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

קודם כל סלח לי, אבל אתה די מגזים.

ראשית, גם לג'ינסים יש מספר דגמים וסוגי בדים, בזמן האחרון למשל הולכים הרבה אלו שהם כמו מכנסי טרנינג (מבד רך) ונראים כמו ג'ינס לכל דבר.

דבר שני, הייתי מציע לך לרענן את הסביבה שבה אתה רוכש את הבגדים אם אלו הדברים שאתה מוצא שם, לרוב בזארה תמצא מכנסי "יום-יום" לא רעים בכלל.

בלי קשר, חלק מהגייז הם מהמתלבשים "הטובים" בעולם, כנראה שהם יודעים משהו שאתה לא.

פורסם
אין על דיקיז, לאמריקן אפרל יש גם מכנסי יום יום נוחות.

איפה בארץ קונים דיקיז?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...