Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הגיע זמני לחדש את הביטוח של הרכב וכמו (כמעט) כולם נכנסתי בפעם הראשונה לאתר Wobi לצורך השוואות.

קיבלתי הצעה ממש זולה מחברת הביטוח "שלמה" מקבוצת "שלמה סיקסט":

ביטוח לשני נהגים מעל גיל 30 ללא תביעות יצא 1,304 ש"ח לביטוח חובה + 2,885 ש"ח לביטוח מקיף.

למען האמת, ההצעה שלהם זולה ביותר מ-1,000 ש"ח משאר ההצעות.

האם יש פה קאץ'?

מישהו מכיר את החברה הזו?

יש למישהו ניסיון ברכישת ביטוח דרך האתר?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

ל-wobi יש עכשיו מלא פרסומות בטלויזיה שאפשר להשוות דרכם מחירי ביטוח.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ביטחתי שלושה רכבים דרך Wobi, בינתיים אין תלונות.

(הם בסה"כ סוכנות ביטוח עם אתר מאוד מפותח, לא יותר מזה, את הפוליסה אתה תקבל מהחברה שבה ביטחת ותחת סוכן יהיה רשום "וובי סוכנות לביטוח")

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יש להם מוקד שפועל 24 שעות ביממה, (עם מספר עובדים, מן הסתם, לא "סוכן" אחד) וזמין בטלפון ובמייל. לרוב עונים תוך דקות בודדות.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לצורך העניין הרכבים שלי בוטחו דרכם בפנקיס, כשהתקשרתי לפניקס לבקש הצעה - היא הייתה גבוהה יותר מאשר דרך Wobi.

(כי זה סוכן ויש לו הנחות, כמו סופר גדול אל מול סופר קטן, בלה בלה בלה)

מעבר לזה יש את עניין הנוחות, אני מעדיף ללחוץ על כמה מקשים ולסגור סיפור מאשר להתחיל להתקשר לסוכני ביטוח, לשמוע איך לועסים לי פיתה בטלפון, לאיית את שם המשפחה שלי (ובסוף לקבל בדואר תעודת ביטוח עם שגיאה בשם), לחפש חברים שיש להם חבר-של-חבר-של-בן-דוד-שמכיר-סוכן-ביטוח ואחרי כל הקומבינות לגלות שהוא יותר יקר מההצעה הכי נמוכה בWobi.

בשביל מה כל הטררם הזה?

קיבלתי מחיר, השוואתי את הפרמטרים החשובים לי בין ה2~3 הצעות הנמוכות, מצאתי מה טוב לי, קניתי.

פשוט וקל.

(מצטער אם אני נשמע כמו פרסומת, אני פשוט מעריץ ומעריך מאוד מערכות "שירות עצמי" מהסוג הזה)

פורסם

זה בדיוק העניין שאני קצת חושש ממנו.

ברגע שהכל טוב, יפה וזול מדי אני מתחיל לחשוד. איפה הקאץ'?

חוץ מזה, מעולם לא רכשתי ככה ביטוח, אתה יכול לפרט לי בבקשה על התהליך?

האם באיזשהו שלב מתקשר אליך נציג או משהו כזה?

פורסם

למה שיהיה קאץ'?

קח את אתר ההשוואות הפופולרי b2bit, בעצם wobi עושים פחות או יותר את אותו הדבר, רק לקחו את זה צעד אחד קדימה והוסיפו כפתור "קנה", על הדרך גם גוזרים קופון כמו כל סוכן ביטוח בארץ. (ע"ר הפרסומות של שני כהן ל 9,000,000 / 'שוקה')

התהליך לא מסובך;

1) תמלא את כל הפרטים, תקבל הצעות (בלי פרטים מזהים/אישיים)

2) תשווה את הפרמטרים החשובים, רוצה תקרא אפילו את כל הפוליסה (הורדה בPDF)

3) תמשיך לתהליך קניה, שם אתה ממלא פרטים אישיים

4) תוך כמה דקות מתקשר אליך נציג של Wobi שעובר איתך על כל הפרטים ובודק שבאמת מילאת הכל נכון בלי טעויות קריטיות

5) אחרי כמה ימים מתקשר גם נציג של החברה שביטחת אצלה (נכון לפניקס, לא יודע אם גם שלמה עושים את זה) ועושה דאבל-צ'ק

6) כחודש אחר כך אתה מקבל פוליסת חובה+מקיף בדואר, העתק חובה הם שולחים לך במייל ברגע שאתה מאשר את כל הפרטים

סה טו

פורסם

תודה רבה על הפירוט והסבלנות.

עוד שאלה קטנה ברשותך:

בתנאי המיגון של הפוליסה כתוב שיש צורך בקודנית ועלוקה (זה לא אותו דבר?)

מה עושים במקרה שאין לי את המיגון הדרוש או רק חלק ממנו?

האם אני עדיין יכול לקנות את הפוליסה ולהגיד לנציג שאין לי את כל המיגון?

בנוסף, יש לי ביטוח בתוקף רק עד סוף החודש (יום רביעי), האם הביטוח ייכנס לתוקף באופן מיידי?

פורסם

בטלפון כשיאשרו פרטים ידרשו ממך אישור מיגון, אני מניח שיש לך ברכב איתוראן SAVE כמו בכל VAGית מהשנים האחרונות - בשביל רוב חברות הביטוח זה מקביל ברמה לקודנית+עלוקה.

בכל מקרה זה משהו בינך לבינם, מן הסתם לפני שהם מאשרים את כל הדברים האלה אתה לא תחויב בכרטיס אשראי.. ככה שיש לך מספיק זמן למגן/למצוא חברה אחרת/לא יודע מה.

כל תהליך הרכישה לוקח פחות או יותר חצי שעה מהרגע שאתה נכנס לאתר ועד הרגע ששולחים לך העתק חובה במייל, ככה שיש לך די והותר זמן עד יום רביעי לסגור את כל הפרטים הקטנים האלה. (אתה יכול להפעיל אותו מעכשיו/ממחר/יום רביעי.. מה שבא לך)

פורסם

אני גם צריך לחדש ביטוח תחילת חודש, ב3 שנים האחרונות הרכב מבוטח דרך סוכנות ביטוח שדודה שלי עובדת בה.

ניסיתי בwobi ההצעה הכי זולה הייתה 200 ש"ח יותר ממה שדודה שלי הציעה.

נכנסתי לפרטי הפוליסה והתנאים היו פחות טובים, כמו השתתפות עצמית יותר גבוהה וכמו אובדן להלכה מאחוז גבוה יותר וכדומה...

ניסיתי בביטוח ישיר שלא הציעו לי דרך האתר ומסתבר שהם לא מבטחים את סוג הרכב שלי...

אז השנה אחסוך 200 ש"ח ביחס למחיר של wobi

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

• תוכן חדש...