Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוכרים וקס הזה באוטו דיפו, החבילה כוללת משחה ופד למריחה.

כתוב שזה מתאים לרכבים בצבע כהה.

מישהו ניסה? וקס טוב?

איך הוא יחסית לטרטל עם PTFE בדגש על ברק?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה. ואיך הוקס הזה בהנחה שמיישמים אותו בכל שטיפה (ככה הייתי עושה עם טרטל)?

מה שמושך בוקס הזה שהוא מיועד לרכבים כהים. איך ברק שלו?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה חברים. אוותר על הוקס הזה .

פורסם

בזמנו לפני שנתיים שהתחום התפתח כל כך חזק קניתי את ה5050 של CG ב250 שקל בלבד .

התוצאת שלו היא מדהימה אבל המחיר היום שדורשים עליו בארץ הוא כבר בגדר הבדיחה .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

tzvipper, מה בדיוק אתה מחפש? הגנה כלשהי? מוצר שעושה את העבודה ולא משנה האם זה ווקס או סילנט? או שאתה מחפש ווקס שמיישמים מדי שטיפה (כמו שנהגת לעשות בעבר).

אם אתה מחפש מוצר שנותן תוצאות טובות, עמידות וגם ברק כמו של ווקס לך עם המלצתו של Dorki, זה בערך אחד הווקסים (חצי סינטטי) שנותנים את התמורה הטובה ביותר ביחס למחירו. בקבוק אחד יספיק לך לכמה שנים.. אבל לא ניתן ליישמו מדי שטיפה, זה מיותר לחלוטין ואף לא מועיל, הוא מזכיר אוטם צבע בתכונותיו ונותן מראה שמאפיין ווקסי קארנובה.

אם אתה טיפוס שאוהב ליישם ווקס אחת לחודש או מדי שטיפה אז אתה צריך לחפש ווקס עשיר בקארנובה או אפילו איזה ספריי ווקס איכותי או ווקס נוזלי שבדר'כ נותן פחות עמידות אבל זו גם אופציה. Optimum Car Wax שהוא ווקס בתרסיס יכול בהחלט לענות על הדרישות שלך.

במידה ואתה לא מחפש משהו רציני שעולה הרבה גם ווקס נוזלי מסדרת ה-ICE של turtle wax ice שמחירו נע סביב ה-90₪ (כולל אפליקטור ומטלית) יעשה עבורך את העבודה, לא מזמן הענקתי אחד כזה כמתנה לאבא של חבר והוא מיישם את המוצר מדי שטיפה (אחת לשבועיים) והרכב נשאר מבריק ומוגן עד השטיפה הבאה. בהחלט לא מדובר במוצר פרמיום אבל ייתכן והוא יענה על הדרישות שלך (בין שטיפה לשטיפה), זה מוצר שאני תמיד ממליץ עליו עבור משתמשים חדשים שנחשפים לעולם הטיפוח ולפני שהם מתחילים להתפזר לכל עבר. למיטב זכרוני ניתן ליישמו על כל המשטחים מבלי שיזיק ויותיר כתמים. מציין שוב שהוא לא פרמיום ויש הרבה יותר טובים.

החניות ב- UK מציעות לך מבחר עשיר של ווקסים במחירים נוחים : פלוס מינוס 120-200₪ ואפשר לצאת עם אחלה ווקס.

יש גם בארץ מוצרים רבים והמחירים משתנים, תעשה לפני כן סקר שוק אצל היבואנים השונים.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

הווקסים של מגווירס בדרך כלל לא מחזיקים מעמד.

תעבור לשילוב של אוטם צבע איכותי עם ווקס קרנובה מעל. (אצלי יצר שילוב טוב בנוסף לעמידות)

פורסם

קנוורט, אני מחפש תוצאות שקיבלתי עם טרטל PTFE - וקס נוזלי קל ליישום שנותן ברק עמוק ויפה.

למה הסתכלתי על מגוירס? בגלל רעש שיצר בפורום היבואן ובגלל שהיה זמין באוטו דיפו כאשר וקס טרטל האהוב אליי לא היה במלאי (במשך כל השנים תמיד יישמתי את הוקסים של טרטל).

היו הרבה מוצרים של מגוירס על המדפים ורובם היו יקרים מאוד (200ש"ח++), פתאום אני רואה וקס במחיר בסביבות 80~90ש"ח ועוד לצבע כהה ועוד כתוב מבצע ללא מע"מ, ניראה ארוז בקופסא יפה, ניראה כמו מוצר איכותי :oops:.

אני לא מחפש את הטופ שבטופ, אני סך הכל רוצה וקס קל ליישום שמספיק להרבה זמן ונותן ברק יפה לטווח ארוך (בין שטיפות של הרכב). ההגנה של טרטל הייתה לא משהו, חרקים ושאר מזיקים שהיו נדבקים לצבע היה קשה מאוד להוריד. בחנייה יש כיסוי איכותי רב שכבות שמגן על הרכב (הגיע הכיסוי החדש מאותו סוג וכדי להחליף אני צריך לשטוף את האוטו).

טוב שבאתי להתיעץ לכאן.

פורסם

כי כרגע מה שאני משתמש לא במלאי והגיע זמן לשטוף את הרכב.

פורסם

Butter Wet Waxשל CG

תוצאה בהתאם למחיר קל ליישום (וקס בצורת קרם למריחה ולא ריסוס)

בויקס מוכרים אותו בפחות מ100 ש"ח .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

אז קודם כל מתארגנים מבעוד מועד שרואים שהחומר לקראת סיום, דבר שני אם דחוף דחוף לך תקנה משהו אחר או שתלך לחנות אחרת (סניף אחר של אוטודיפו\ אוטוסטור).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...