Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות ב פיונר 8550BT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

אז התחדשתי לי ב 8550BT של פיונר , אבל משום מה אני דיי באוכזב.

בעיה הראשונה והכי חשובה היא שלא רואים פשוט כלום בשמש , או בכלל ביום זה הגיע למצב שאני ממש צריך לשים את הידיים מעליו כדי לייצר צל אחרת לא רואים כלום (גם לא תחת שמש ישירה).

בעיה נוספת היא : שמשום מה לא עובדת לי המצלמת רווס , כל החיבורים חוברו נכון מאחורי המכשיר וסך הכל הרוב עובד חוץ משני הבעיות הללו.

למישהוא יש נסיון ויודע איך לפתור אותם ?

ניסיתי לחפש הגדרות בהירות אך לא מצאתי.

תודה מראש לכל העוזרים.

2017 Type R

פורסם (נערך)

שינויים במסך - עמוד 41 למטה מימין וממשיך בעמוד 42: http://docs.pioneer.eu/Manuals/AVH_X8550BT_AVH_X8550BT_manual/

מצלמת רוורס - האם הגדרת את המצלמה כפי שמופיע בעמוד 43?

אגב, הנה עוד שרשורים בענין השמש:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?524917-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%9E%D7%A9-%D7%91%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A8

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?501921-%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%9E%D7%9E%D7%A9-%D7%9E%D7%A1%D7%A0%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%AA-%D7%91HU-%D7%A9%D7%9C-%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A8

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

ראיתי את המדריך משתמש ומה שרשום שם ממש לא מובן , לפחות לא לגבי הבהירות הוא מפנה אותך למקום שלמעשה לא קיים , אחרי מסך ההגדרות.

אשמח למישהוא שעשה זאת ויכל להגיד איפה זה באמת נמצא.

2017 Type R

פורסם

השמח לעזור לך .בעיקרון אתה צריח להיכנס להגדרות של המערכת ולשנות שם את מצב המצלמה ל ON עם אתה לא מצליח צור איתי קשר טלפוני 0524591166

פורסם

תתחדש! בחירה מעולה!

בקשר לשמש, אתה סה"כ צריך לשנות זווית.

תלחץ על הכפתור הקטן בצד ימין (קיצוני) של המכשיר, אתה תראה -/+ פשוט תשחק עם זה.

זה עוזר מניסיון!

בקשר למצלמת רוורס, במידה וחברת הכל אז אתה צריך סה"כ להגדיר דרך המכשיר.

אם אתה רוצה שזה יעבוד קבוע, מצבר ועוד.

ברגע שתכנס להגדרות המכשיר אתה תגיע לזה לבד.

פורסם

לגבי הזווית ניסיתי לא ממש עוזר , במנואל מתואר איך באמת לשנות בהירות קונטרסט וכו...

הבעיה היא שנראה כי התפריט הזה פשוט לא קיים , ואצלי זה ככל הנראה על בהירות הכי נמוכה אפילו בערב רואים יחסית חלש , משו מאוד מוזר , היה לי דאבל דין סיני ליפני שקיבלתי עם הרכב , ראו הרבה יותר טוב :(

לגבי המצלמה הגדרתי , אבל שאני מכניס לרוורס אין תמונה נדלק מסך כאילו של מצלמה אבל רואים רק שחור.

2017 Type R

פורסם

טוב אז עכשיו שאני סוף סוף יכל לראות משו מצאתי בהגדרות את תפריט ה PICTURE ADJUSTMENT הבעיה היא שהוא בצבע אפור ואני לא יכל לגשת אליו , ובמדריך רשום שבו ניתן להגדיר בהירות וכו.

מישהוא יודע איך אני נכנס אליו ?

תודה וסליחה על התגובה הכפולה.

2017 Type R

פורסם
לגבי הזווית ניסיתי לא ממש עוזר , במנואל מתואר איך באמת לשנות בהירות קונטרסט וכו...

הבעיה היא שנראה כי התפריט הזה פשוט לא קיים , ואצלי זה ככל הנראה על בהירות הכי נמוכה אפילו בערב רואים יחסית חלש , משו מאוד מוזר , היה לי דאבל דין סיני ליפני שקיבלתי עם הרכב , ראו הרבה יותר טוב :(

לגבי המצלמה הגדרתי , אבל שאני מכניס לרוורס אין תמונה נדלק מסך כאילו של מצלמה אבל רואים רק שחור.

חברת את החוט פיקוד מהמצלמה לפיוניר?

פורסם

חברת לחוט הסגול?

רשום עליו רוורס גיר סינגל אם אני לא טועה.

זה החוט היחיד שצריך לעבוד עם המצלמה.

ותבדוק שחברת את המצלמה למקור מתח, תעבוד עם נורת ביקורת.

אולי אין בכלל חשמל.

פורסם

לחוט הסגול כן חיברתי , לא בדקתי האמת האם היא מקבלת חשמל :(

יותר חשוב לי האמת זה הקטע של הבהירות , מישהוא יודע איך לפתור את זה ?

התפריט קיים הוא פשוט בצבע אפור שלא ניתן ללחוץ עליו.

תודה.

2017 Type R

פורסם

אין קשר למצב הנסיעה, אלה לידית ההנדברקס.

יש חוט שמתחבר להנדברקס ורק אם הידית למעלה אז יש אפשרות לצפות בסרטים ולהתעסק בעוד אופציות.

אם אתה רוצה אתה יכול להתחבר ובאמת רק במצב עמידה יתאפשר לך לצפות בסרטים ולהתעסק בעוד אופציות.

או שתזמין מebay מעקף bypass ותשכח מכל הסיפור.

יש לי את אותו מכשיר, בזמנו הזמנתי מebay אחד שאמור להיות איכותי אבל גם קטן מאוד.

עלה כמה עשרות שקלים לא קריטי.

פורסם

אוקי עכשיו זה דיי מובן , תודה רבה רבה לך.

יש לך אולי לינק למה שאתה הזמנת ?

מצאתי את זה אבל לא מצוין שם הדגם שלנו.

http://www.ebay.com/itm/NEW-Pioneer-SPH-DA210-AppRadio3-appradio-3-Parking-Brake-Auto-Bypass-GUARANTEED-/151072825506?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item232ca460a2

שוב המון תודה.

2017 Type R

• תוכן חדש...