Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו , בהתחלה לא ממש ייחסתי לזה חשיבות אבל זה מתחיל להפריע לי האי סימטריות של הטמבון .

תמונות מכמה זוויות של הטמבון (מסומן בכתום הבעיות ) :

1_zps8bc78f4e.jpg

2_zps4e0d16b5.jpg

3_zpsd09bb48a.jpg

בתמונה 1 - רואים שהטמבון והכנף לא סימטריים.

בתמונה 2 - רואים שהטמבון יושב נמוך מהפנס שאולי זה מה שגורם לטמבון לשבת "עקום".

בתמונה 3 - אותו דבר כמו תמונה 1 - אי סימטריות.

1. איך הטמבון הזה אמור להיות מורכב ? הוא תפוס על קליפסים\ פנסים? אולי צריך להחליף את הפנסים?

2. לפי התמונות , זה בר תיקון ?

מה האבחנה שלכם ?

תודה על העזרה

פורסם

או שהטמבון קיבל מכה מתישהו והתעקם,

או שהרכב עבר תאונה והחליפו ולא הרכיבו בדיוק במקום

או שזה טמבון חלופי וחלקי פח / פלסטיקה חלופיים מגיעים לפעמים עם אי סימטריות.

פורסם

לדעתי המגיב הקודם פרש בפניך את כל האפשרויות.

אישית - לא הייתי נוגע בזה (לא נראה לי כ"כ נורא, אם כי נראה לי שאם היית מצלם תמונת חזית של כל

הרכב - היה ניתן לראות באמת אם הפגוש לא יושב טוב סימטרית).

למיטב ידיעתי - הפגוש יושב על מעין קליפסים שמחברים אותו לגוף הרכב.

ממליץ לך אם זה עדיין מציק לך - לפנות לברור לפחח (מה ניתן לעשות ועלויות).

alfa 156 2.5.

פורסם

יש לי בדיוק את אותו הדבר בפורד שקיבלתי ישירות מהסוכנות.

הפריע בעין בשניה הראשונה וזהו.

חבל על הזמן והמאמץ.

פורסם

מתישהו הפגוש תוקן לא בצורה מיטבית, לארגן את זה כמו שצריך יעלה חלק ניכר משווי האוטו.

שים לב שגם המכסה מנוע לא מתחבר בקו נקי לפגוש.

זה מסוג הדברים שתיקון שלהם לא פרופורציונלי להנאה שלך.

סע לשלום!

פורסם

ברור שיהיה רווח בין ההפגוש למכסה מנוע, בגלל שהפגוש נמצא בזווית טיפה עקומה שמשפיעה על מה שמסביב.

אני חושב שאולי ברגים או קליפסים נשברו.

שווי הרכב לא כול כך מעניין כי אני לא מתכוון לוותר על הרכב הזה.

בכול מקרה אגש לפחח ונראה מה הגורם לבעיה זאת.

פורסם

נסה להשיג ספר אחזקה לרכב הזה, כמו בנטלי או היינס.

אצלי לדוגמה, ישנן 2 תושבות פלסטיק המוחזקות על ידי ברגים מתחת לפנסים שבעזרתן ניתן לכוון את הפגוש, זאת מלבד הקליפסים ושאר אמצעי הקיבוע השכיחים.

אם מדובר בפגוש תחליפי, היה לי את זה ברכב אחר בעבר, פשוט חבל על הזמן. פחח ישב על זה לא מעט זמן וללא הצלחה.

אם זה פגוש מקורי, כנראה כתוצאה ממכה הפגוש יצא מכיוון, ושחרור העוגנים של הפגוש ישחררו את ה״לחץ״ ותוכל לכוונו מחדש. שוב, ברוב המקרים מספיק רק לשחרר את הקליפסים והברגים, ללא הסרה של הפגוש, רק הרפיה שלו, כיוון וחיזוק למצב החדש.

ישנם פגושים, שהקליפסים שלהם אינטגרליים בטמבון, ואז תדרש לפיתרון יצירתי יותר אם המצב בכי רע בעיניך.

M-TECH E46

פורסם

אני לא יודע למי לפנות.

אני פוחד לתת לפחח שיתעסק עם זה ובדיעבד הוא יעשה את המצב ליותר גרוע.

מורשה רנו , בטוח לתת להם להתעסק עם זה ?

פורסם
אני לא יודע למי לפנות.

אני פוחד לתת לפחח שיתעסק עם זה ובדיעבד הוא יעשה את המצב ליותר גרוע.

מורשה רנו , בטוח לתת להם להתעסק עם זה ?

אין צורך במורשה רנו.

הפגוש יצא מעט ממקומו ויושב על מסגרת הפנס. יש צורך לשחרר את הברגים בצד ימין (ליד הגלגל), למשוך את הפגוש בקלות החוצה ולמטה, ולסגור את הברגים מחדש.

5 דקות עבודה של פחח, לא יותר מזה.

פורסם

בעיקרון ברכב הזה ברגע שמפרקים את הטמבון יש כמה קליפסים שנשחקים זה בדיוק גורם למה אתה מראה בתמונות, כדי לפתור את זה יהיה צורך להחלליף תופסנים שיובים מתחת לפנס , נראה לי יקר וחזר משמעות.

פורסם

אתה מתכוון לקליפסים שאמורים להיכנס שמה? :

IMG_0198_zpsef6ebb91.jpg

IMG_0197_zpsd0c9e901.jpg

IMG_0196_zps90a2c320.jpg

אם כן , אז כפי שרואים בתמונות אין קליפסים .

פחח יכול לשים קליפסים חדשים או שזה אבוד וצריך פנס \ טמבון חדש?

פורסם (נערך)

צריכה להיות על הפנס תושבת שמחזיקה אותו אם היא שבורה זו הבעיה שלך, התושבת הזו מאוד יקרה. אולי מפירוק תאכל למצוא בזול.

ברמת העיקרון יש מצב שפשוט לא הרכיבו טוב, אתה יכול לפתוח את שני הרבגים ליד הכנפים ולפתוח כמה קליפסים, בחלק העליון ופשוט לקלף את הטמבון ונסות להחזיר אותו צמוד לפנס, אם יתפס סימן שזו הרבה לא נכונה.

כמובן תאכל לראות ויזואלית מה הבעיה.

אני זוכר שפעם נדפקה לי המשאבה של הוישרים אז פתחתי לתקן אותה ובשביל זה היה צריך לפרק את כל הטמבון.

עריכה אחרונה על ידי poratnir
  • תוכן חדש...