Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

אני בעלים של לאון שחורה וכרובינו המכריע כאן מאוד אובססיבי לגבי הרכב ברמות ששפשוףבפגוש יכול להעדיר שינה מעיניי למשך שבוע ואני בטוח שאנו חולקים את אותה השריטהבדיוק.

לאחר שצברתי עם הרכב 40K בכבישי ארצנו הרכב התחיל לצבור את אותם הצ'יפים המעצבנים שאנוצוברים מדלתות שפותחים אלינו בחניות בעלי מאזדה 3 מליסיג או אבנים, אצלי בעיקרהפגוש וסף המכסה מלא באותן נקודות קטנות לבנות מעצבנות (על צבע שחור) ועד עכשיו לאהיה לי מאשר להיות עם זה כי כל פעם שתעוף אליך אבן בכביש אתה לא תצבע מכסה מנועלמשל.

לאחרונה נתקלתי במוצר בשם DR. COLORCHIP אשר אמור לתת לזה פתרון ולאחר שעשתי קצת מחקר ברשת החלטתי לנסות אותו.

לגבי המוצר, מדובר במוצר שמטשטש את מקום הפגיע הנקודתי בכך שהוא צובע אותוולאחר מכן מורידים את שארית הצבע עם התמיסה שמצורפת לערכה, הצבע מותאם בדיוק לפיהקוד.

להזמין את המוצר ניתן מאתר היצרן עצמו, המשלוח לארץ על ידי UPSעולה כ 52$, באם רוצים להזמין מאתר היצרן יש לפנות עליהם דרך"צור קשר" תוך ציון כתובת וקוד הצבע של הרכב, להלן לינק לאתר היצרן.

https://www.drcolorchip.com/

אפשרות שנייה היא להזמין דרך אי באי( כך אני עשיתי) המשלוח גםבאמצעות UPS ובאותו מחיר רק שערכה באותו גודל(יש כמה גדלים) תעלה 10$ יותר, להלן לינק לסלר מאי באיי.

http://www.ebay.com/itm/171274638480?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

אני קיבלתי את הערכה תוך 8 ימים מיום הזמנה עם שליח UPSעד הבית, ממה ששמתילב כתובת למשלוח היא של היצרן של המוצר כך שלדעתי עדיף להזמין ישירות דרכו, חשובלציין כי שילמתי שקל מעבר למה ששילמתי בעת הזמנת המוצר כלומר לא מכס, מע"מושאר החמוצים.

עכשיו לניסיון שימוש במוצר עצמו. ראשית הצבע הגיע תואם אחד לאחד לקודצבע הרכב. כפי שהיצרן רושם המוצר רק מטשטש את הצ'יפ כלומר הוא צובע אותו אבל לאממלא אותו. מדובר באמת בסוג של טשטוש כי עם מתקרבים עדיין רואים את הצ'יפ אבל,ממרחק של כ 30 ס"מ עד חצי מטר (תלוי בגודל הצ'יפ) כבר לא שמים לב ורק אם ממשמתקרבים מבחינים במפגע בצבע. העבודה מתבצעת בשני שלבים, מורחים את הצבע ע"י מכחולדק ( מקבלים 3 בגדלים שונים בערכה) ממתינים כשעה ולאחר מכן מורידים שאריות הצבע עםהתמיסה שמקבלים הערכה ופה צריך לשים לב כי בצ'יפים קטנים או בשריטות שטחיות המוצריעבוד פחות טוב כי הוא יוריד את הצבע ממקום הנפגע ביחד עם השאריות כך שצריכים לעבודעם רגש, כמוכן אני חושב שגם פוליש יוריד אותו אבל לא ניסיתי.

העבודה עם המוצר מאוד ידידותית אפילו לאנשים ללא ניסיון בכלל, גם אם טעיתושמת יותר מדי צבע או שנזל והתייבש זה יורד בכלות עם התמיסה ולא נישאר זכר וגם לאשמתי לב לפגיעות למיניהם בלכה או אפילו סבירלים סביב המקום שעליו עובדים.

אני שילבתי את המוצר באחד משלבי דיטיילינג לייט שעשיתי לרכב, ביןהגלייז לאוטם.

לסיכומו של עניין, אני אישית מצאתי את המוצר כשימושי, חשוב לציין שלאמדובר בתרופת פלא ואל תצפו שלאחר שימוש בו הפגוש או מכסה המנוע יראו כאלו יצעועכשיו מהסוכנות, זה לא יקרה. אבל לתיקון מקומי כדי לתת פתרון קוסמטי וכן למנועהתפשטות החלודה מסיב מקום שהצבע ירד זה מספיק בהחלט כמוכן לא פחות חשוב ששימושבמוצר ידידותי מאוד בהשוואה לשימוש בצבע "אמיתי" שצריכים לעבוד איתומאוד בזהירות אחרת ניתן לעשות נזק בלתי הפיך.

מתנצל מראש על החפירה, חשבתי שמידע זה יתרום לאנשים פה לכן נגעתי בכל הנקודות, מאיפה להזמין התרשמות משימוש וכד'.

להלן מספר תמונות, האמת שצולמו בפלאפון ולא רואים כל כך טוב ,בתמנה הראשונה ושלשית רואים את אותם הצ'יפים ללא מלוי צבע ובשנייה ורביעית לאחר המילוי, כפי שכתבתי ניתן להבחין בהם אבל מטושטשים, אגב במציות נראה הרבה יותר טוב.

20140420_151805.jpg

20140420_175109.jpg

20140420_151826.jpg

20140420_175123.jpg

IMG-20140410-WA0000.jpg

פורסם

תודה על החוות דעת.

להבא, עדיף לעבוד על פח נקי כדי שהצבע יתחבר לפח ולא לגלייז שיירד במוקדם או מאוחר ואז מצטרך לעשות את זה שוב.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

קודם כל, שמח מאוד לראות אותך פה.

דבר שני, תודה על החוות דעת, המוצר הרשים אותי כבר הרבה זמן, אבל דיי פחדתי מההזמנה דרך חברת השילוח, שמח לשמוע שעבר חלק.

השאלה שלי היא כזאת, פחות או יותר, כמה צ׳יפים כיסית, וכמה חומר נשאר בבקבוק?

הכיסוי נראה ממש טוב.

לצערי הקוד צבע שלנו שונה (בדקתי את ההבדלים עוד שרשמת בואגיט שאתה מזמין את הערכה), אחרת הייתי קונה ממך את מה שנשאר מהבקבוק בלי לחשוב פעמיים.

"יאללה בירי".

פורסם

תודה רבה על הסיקור,מוצר באמת מעניין.

מה ההבדל בינו לבין בקבוק עם צבע לפי הקוד שניתן לרכוש אצל פחח?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היישום קל מאוד, מהיר, וטוב במיוחד לרכבים עם ״תפרחת״ של צ׳יפים.

צבע מפחח דורש עבודה עדינה מאוד, מדוייקת, שגוזלת לא מעט זמן (מילוי, המתנה, לכה, שיוף, פוליש וכו׳).

תראה קצת סרטונים ביוטיוב לגבי המוצר ודרך היישום.

"יאללה בירי".

פורסם

זו דוגמא נהדרת לכך ששגיאות כתיב וחוסר בסימני פיסוק ורווחים לא מהווים פאקטור, כהשכתיבה היא עניינית והנושא הוא נוגע לליבי.

כל הכבוד לפותח השרשור...נהנתי לקרוא כל מילה ומילה מהסיקור שלך.

אני בעצמי בעל סיאט וסובל מאותה בעיה של פגיעות צ'יפים קלות ונורא קרצה לי הערכה של dr colorchip, רק שהמשלוח היקר מאוד הרתיע אותי.

אני הזמנתי מאיבי את הערכה של paints4u שכמובן מכילה צבע לפי קוד ולכה ודורשת המתנה רבה בין השלבים.

אולי בזמן אחר, מישהו ירים את הכפפה (מצמר כבשים) וייבא אותה לפה במחיר אטרקטיבי.

שוב, תודה על הסיקור הנחמד.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

rupni - ראשית תודה על עצה, מקום העבודה הישיר נוקה על ידי אלכוהול לפני , למה עשיתי לאחר הגלייז כי את הצבע שמים ליד הצ'יפ עצמו ואז מורחים מעליו כך שהצבע מחליק יותר טוב מעל הצ'יפ וגם הרבה יותר קל להוריד את השארית מאשר מפח נקי, לדעתי האישית כמובן.

yulianx - אכן המוצר הרבה יותר ידידותי לשימוש מצבע רגיל, לא דורש מיומנות רבה ולא יגרום נזק בלתי הפיך, מה כן עשה עבודת טשטוש סוג של יותר נקיה ואסטטית, וכן מכסה שטח גדול יותר, באם הייתי מטפל ע"י צבע את כמות הצ'יפים שיש לי (ראה בתמונה וזה רק חלק להמחשה) היה לוקח לי המון זמן.

scipopo - כמות שהזמנתי היא 1OZ של צבע ו 4OZ של התמיסה, עברתי על כ 60% מהפגוש ועוד כמה צ'יפים בדרך ונשאר עוד חצי ,כך שכמות זו היא מספיקה בהחלט. האמת שאת מה שנשאר לי אני מעוניין להשאיר לעצמי לעתיד וחבל שקוד הצבע לא תואם בכיף הייתי נותן לך לחוות את המוצר לפני ההזמנה כדי שתדע האם מתאים לך או לא.

sharki25 - תודה על התגובה, כיף לדעת שמישהו מעריך את ההשקעה שלך בשרשור, אכן עברית היא לא שפת האם שלי והשרשור נכתב מהנייד כך שמפה ככל הנראה בעיה של הפיסוק והרווחים, חדי עין גם ישימו לב לשינוי פונט בכמחצית הטקסט.

• תוכן חדש...