Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין A180 ל A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני נוהג כרגע על A1 ידנית (הדגם שהיה במבצע בזמנו) ובעוד כמה חודשים בודדים יגיע הזמן להחליף.

ההתלבטות שלי היא בין שני רכבים, מרצדס A180 עם רמת גימור URBAN, לבין A3 הדגם עם מנוע 1.8 וחבילת האבזור sharp.

מבחינת רמת גימור שני הרכבים דומים ומגיעים עם איבזור מכובד ומספק למרות שלא מצדיק את המחיר.

מבחינת מנוע המרצדס חלשה יותר , 1.6 טורבו עם 122 כ״ס לעומת האאודי שמגיעה עם מנוע 1.8 טורבו ו180 כ״ס, המנוע של מרצדס חלש יחסית ולא יגרום לי לשינוי מבחינת יכולות הרכב מהA1 הנוכחית.

רציתי לשאול אנשים בעלי אותם רכבים או אנשים שמכירים את הרכבים הנ״ל מה דעתם, אני מודע להוצאות הכספיות כמו ביטוחים טיפולים וכו׳, אני אשמח לקבל מידע לגביי נוחות נסיעה, חווית נהיגה, כוח הרכב וגם מבחינת פינוק הרכב.

בתודה מראש, דן

פורסם

אני חושב שבמקרה הזה עדיף לך ללכת על האודי, ה a בגרסא הזאת מרגישה פשוטה ופחות מאובזרת, המנוע של המרצדס חלש בהרבה משל האודי, כמו שהבנת התמורה באודי טובה בהרבה, לדעתי זאת הבחירה העדיפה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

תודה רבה על ההתייחסות, כמו כן הרכב הנוכחי הוא הפשוט ביותר ואין בו אבזור כלל, אז אני מניח שהאבזור בשני הרכבים יהיה משמעותי עבורי, השאלה היא אם המרצדס שווה את הכמות של הכסף בתמורה למנוע שאני אקבל וליכולות שדומות לA1

פורסם

אני מאמין שכן תרגיש הבדל בין 2 הרכבים (אני מדבר על ה- A ועל a1) , אבל אני לא חושב שההבדל הוא כזה משמעותי ומורגש שמצדיק את ההפרש, אלא אם כן יש לך צורך ברכב גדול יותר אבל זה לא דבר שציינת, מנגד האודי בגרסת השארפ היא מאובזרת, גדולה וחזקה יותר מהרכב הנוכחי שלך ככה שכאן ההבדל יהיה מורגש משמעותית, השיקול אם זה שווה את תוספת המחיר זאת כבר החלטה שלך.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אודי ללא ספק. במרצדס הזולה ביותר אתה לא מרגיש את ערכי המוצר כמו באודי.

אגב, אשמח לשמוע על האיי1. איך אתה מסכם את הבעלות עליה ואיך היא בהשוואה למועמדות להחלפה?

:idea:
פורסם

אתה צריך לשאול את עצמך אם אתה אחד שמסתכל בקנקן או במה שמחוצה לו.

אם אתה מסתכל במה שמחוץ לקנקן - חד משמעית A קלאס. עזוב אותך מיחס כוחות סוס לשקל, גם בגרסת ה-122 כ"ס ה-A קלאס נוסעת מצוין. והכי חשוב - מבחינת עיצוב חיצוני היא פשוט הרבה יותר יפה מה-A3.

אבל אם אתה מסתכל במה שבתוך הקנקן - חד משמעית ה-A3. מכונית הרבה יותר שלמה, מוקפדת, איכותית ונוחה. ועם מנוע ה-1.8 ליטר היא גם צריכה להיות מאוד מהירה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אודי ללא ספק. במרצדס הזולה ביותר אתה לא מרגיש את ערכי המוצר כמו באודי.

אגב, אשמח לשמוע על האיי1. איך אתה מסכם את הבעלות עליה ואיך היא בהשוואה למועמדות להחלפה?

תודה על התגובה, לגביי האיי 1 אחלה רכב מאוד נהנתי ממנו, הבעיה היא שקניתי את הדגם הבסיסי בלי החבילה וזה היה טעות כי עכשיו אני מרגיש שחסרים לי הרבה דברים ולכן אני רוצה להחליף גן

פורסם

בדיוק פתחתי שרשור בעניין התמודדות עם היעדר האבזור של גרסת הבסיס של ה-A1:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?525742-%D7%90%D7%91%D7%99%D7%96%D7%A8%D7%99-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A6%D7%93-%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%A9%D7%99-(aftermarket)-%D7%9E%D7%99-%D7%9E%D7%94-%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%95%D7%9C%D7%9E%D7%94

אם רק איבזור הוא מה שמפריע לך ברכב הנוכחי, אולי שווה יותר להישאר איתו ולהשקיע באיבזור "צד שלישי". אם זה לא רק איבזור שמפריע, אשמח לדעת מה אתה מחפש שהמתמודדות על משבצת המחליפה מספקות בניגוד לרכבך.

:idea:
פורסם

זה לא רק האבזור, זה גם הכוח וגם הגודל, אני רוצה רכב עם יותר כ״ס, טיפה יותר גדול אך עדיין עם שלוש דלתות וכמו כן גם עם אבזור, בשני הדגמים המושבים מאוד מפנקים ויש נוחות לנהג ולנוסע

• תוכן חדש...