Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפגש צפון הראשון שלי,

התרשמתי לטובה מחברי הפורום הצפונים ומהמערכות.

הרבה זמן שלא ראיתי הרבה מערכות sq במקום אחד.

חוץ מאסיף וסהר שעשו קצת רעש...

ממזמן שלא ביקשו ממני השמעה ברכב אז השמח מכל חברי הפרום ששמעו אצלי יתנו לי הערות/הארות.

בשיפוצים...

פורסם

גיל, אתה פולני! הארה ראשונה :-)

תודה על פתיחת השרשור. אמנם הייתי באזור צפון אבל בארוע משפחתי אז לא היה סיכוי.

כן מפגשי צפון חזקים בתחום הsq אשמח מאוד לראות התעוררות חדשה של sq במרכז וגם עוד רעידת אדמה באזור צפון :-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אמנם הייתי בלי המערכת (בתקווה שעד למפגש הבא הכל ינגן, כן כן, גם המידים), אבל שמחתי להכיר את גיל ואת הבחור עם הגולף הכחולה (סהר?).

גיל, כמו שאמרתי לך, עוד דקה והייתי תולש את הטוויטרים ממקומם ורץ איתם למקום מבטחים, נהנתי מאוד מהטוויטרים, ומהמערכת כולה, הופתעתי מגובה הבמה והפירוט (בעיקר הגובה, הזיקוקים בשיר של לנה).

לבחור עם הגולף הכחולה, תודה שהזכרת לי למה אני כל כך אוהב את הIDMAX 10, מאוד אהבתי את התוצאה שלו בתיבה פתוחה, ובכלל מרמת הציוד שלך.

פורסם

יורי לבחור עם הגולף קוראים ליאור, סהר זה הבחור עם ההונדה השחורה.

היה אחלה מפגש, טוב לראות משתתפים חדשים שאני מקווה שיגיעו על בסיס קבוע, טוב גם לראות אנשים מהדרום והמרכז שבאים לביקור.

גיל הטוויטרים באמת משהו שלא רואים כמעט , אהבתי את התוצאה אצלך, הפוניקס גולד המשודרגים נקיים מאוד ואת הסאב שלך אני מאוד אוהב.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אגב אדי התירוץ שלא הספקת להגיע למרות שהיית בצפון לא מתקבל (-: .

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

אני אגיע לאחד ממפגשי הקיץ לצפון זה בטוח, אחד לדרום ואחד למרכז.

חגגנו לקטנה שנתיים, אחרת,אם הייתי באזור הייתי מגיע.

אפרופו איזה טוויטרים יש אצל גיל? אני יודע שלפחות מרכיב אחד במערכת שלו הוא אחד האהובים עליי אולי הסאב הכי טוב שהיה לי עד היום, לא יודע אם זה ברכב הזה, אני מדבר על האאורה סאונד סדרה 5.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצטער מעומק הלב אבל אינני שותף כלל לדעתם של חבריי.

המפגשים הצפוניים מידלדלים ממפגש למפגש ופשוט התביישתי עבור גיל שהגיע מרחוק לאחד המפגשים העלובים שהיו לאחרונה. גם תיאורו "הרבה מערכות SQ במקום אחד" כשהיו 2-3 מערכות כאלה בסך הכל,היא פשוט בדיחה עצובה או לעג לרש.

יש אצלנו אנשים רבים עם ידע ומערכות טובות שמבליחים למפגשי צפון אחת לתקופה ולפעמים יש מזל ורובם מגיעים ומעלים זכרונות ומשווים מערכות וכיוצא בזה,מגיעים אף חברים חדשים שנחשפים לעולם איכותי וישיר שמקנה להם רעיונות להמשך.

חברים שלי.אין בליבי דבר עליכם פשוט כואב הלב לראות את ההידרדרות.

נקווה לטוב

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ממקום מושבי ביציע התחתון כשלצידי נערה בלונדינית יפהפיה,האזנתי לקטעים שונים ברכבו של גיל וקיבלתי שיעור בהדגמה איך טוויטרים צריכים להישמע.בהחלט כיף.(טוויטרים מסוג רינג מסדרת גנסיס אבסולוט ).

לליאור עם הגולף הכחולה שהגיע עם ציוד מעניין אבל התקנה בעייתית ולא נכונה (שאותי מאד הרגיזה) ומקווה שאסיף,שלקח אותו תחת חסותו,ידריכו נכונה ובתקווה שליאור ישכיל ויישם את ההכוונה שלנו.

תקווה לי קטנה שעוד אזכה לשמוע את המערכת של יורי חיה ובועטת לפני שהבחור היקר הזה יחזור בתשובה. :wink:

ויוני כמו יוני כרגיל מוריד לי את החשק וגורם לי רצון רגעי למכור ולעזוב הכל.

ואדי לאנוס? הבחור עדיין לא הפנים שמעבר ל"פריבלגיות,הטבות ומנעמי ההון והשלטון" :-D ,שבבחירתו יש נדבך נוסף קצת קשה לעיכול והוא "ירידה אל העם" והשתתפות במפגשי צפון-מרכז -דרום.

ליאור

פורסם

האמת אני דיי מאוכזב מהמפגש שהיה !

איתי אצל המשפחה בצפון, ואמרתי שעל הדרך נגיע להתרשם .

הגעתי למפגש בשעה 14:20 והיה שם רק רכב אחד !

התקפלתי בשעה 15:35 שמספר הרכבים היה 7

פורסם

נכון לעכשיו 2-3 רכבים עם מערכות SQ במפגשי מרכז זה גם הרבה - זה המצב מבחינת SQ לפחות.

הSPL תפס כוון טוב אבל צריך לשקם את כל האמור בSQ. אני אשתדל למשוך איתי את לאון למפגשים שאגיע אליהם ומבקש מכל מי שיש לו קשר עם וותיק פורום שנמנה בתחום הSQ, לחדש קשרים ולנסות להחזיר לכאן אנשים.

ואני כזה פולני - הטוויטר הוא הסמלון של גיל!

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי זה לא הרבה בהשוואה למה שהיינו רגילים אליו אצלנו. מפגשי צפון היו משהו אחר.

ליאור, יש צדק בדבריך אבל אני משתדל לראות את חצי הכוס המלאה, צריך לזכור שעד לפני שניים שלושה מפגשים הייתה תקופה ארוכה שמרוב שהייתה דלילות במפגשים אפילו ביטלנו אותם, אז נכון זה עדיין לא להיט אבל היו כמה אנשים ותיקים ועוד כמה חדשים שזה כבר שיפור מסויים. כאחד שאוהב את התחום אני חושב שחייבים להמשיך ולהגיע בקביעות למפגשים ככה גם הרמה של החבר'ה החדשים תעלה וגם החבר'ה הותיקים יתחילו לחזור לעניינים.

פורסם

אסיף, אני יודע, בגלל זה רשמתי נכון לעכשיו.

Pioneer TS-X150

פורסם

ליאור יפה לך להכפיש אותי בפורום (-: . התמונה שלך עם המשקפיים בדרך לעלות לכאן.

• תוכן חדש...