Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת משבש/חוסם אותות GPS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע היכן ניתן לרכוש מכשיר כזה בארץ? מחיפוש בגוגל מצאתי חנות בשם defender אבל אני לא יודע עד כמה היא אמינה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

היה לא מזמן דיון על הנושא. מכשיר כזה יהיה בלתי חוקי בישראל

tתה זקוק לרשיון של משהת"ק לכל משדר אלחוט, בלי רשיון כזה לא תוכל לרכוש מכשיר או להכניסו ארצה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה לא יכול בצורה חוקית לשדר על התדרים של מערכת ה-GPS, ככה שלשבש בצורה פעילה אתה לא יכול, אבל מכיוון ש-GPS מצריך קו ראייה, כל תקרה או אפילו עץ עבות ישבש קליטת GPS מתחתיו.

פורסם

זו עבירה שגם תשבש את הסובבים אותך.

אל תכנס לזה, מה גם שמערכות צבאיות ואזרחיות חיוניות נזקקים לאותות הGPS

אתה לא רוצה על מצפונך מטוס נוסעים נוחת על איילון.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
זו עבירה שגם תשבש את הסובבים אותך.

אל תכנס לזה, מה גם שמערכות צבאיות ואזרחיות חיוניות נזקקים לאותות הGPS

אתה לא רוצה על מצפונך מטוס נוסעים נוחת על איילון.

לא צריך להגזים, יש פשוטים עם רדיוס אפקטיבי של 2 מטר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אילו קראת את הכתבה היית מבין שהוא שיבש את אות ה-GPS.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אפשר באיביי להזמין. לא יודע אם זה יעבור את המכס, מניח תלוי מה המוכר ירשום על זה.

saay222, מכשירי GPS טובים קולטים גם בתוך מבנה קרוב לחלונות. תשחק קצת עם הסלולארי ותיראה שזה קולט גם קרוב לחלונות בקלות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

קראתי את הכתבה, אני יודע שכתוב שחור ע"ג לבן GPS, אבל רוב האנשים, כולל כתבים בעיתונות לא מבינים מה ההבדל בין מקלט GPS לבין משדר GPS משני.

וברוב הפעמים שקראתי על שיבוש מכוון של GPS, הכתבים בעצם התכוונו לשידור הקרקעי בין המשדר המשני לבין תחנת הקרקע ולא לאות ה-GPS עצמו.

צבי, אם היית עוקב אחרי הגיבוב, היית יודע שמהסלולרי שלי בקושי אפשר לשלוח SMSים, אני יודע לתקן אותם, אבל בחיים לא היה לי (ואם זה תלוי בי, גם לא יהיה לי) סמארטפון.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

הכי פשוט לעטוף את המכשיר הקולט ברדיד אלומיניום ואז הוא לא יקלוט כלום ושלום על ישראל.

המוצר חוקי לחלוטין וניתן להשיגו בשופרסל הקרוב לביתך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

דרך אגב אתמול היה בג׳ימס בונד ׳מקודד גיפיאס׳ שיכול לשלוח אותות מזויפים ולהטעות את המקלט

בקרוב המשבש יהיה ציוד חובה לגנב המכוניות המתחיל.

למה אתה צריך את זה בכלל?

פורסם
הכי פשוט לעטוף את המכשיר הקולט ברדיד אלומיניום ואז הוא לא יקלוט כלום ושלום על ישראל.

המוצר חוקי לחלוטין וניתן להשיגו בשופרסל הקרוב לביתך.

זה טוב ויפה אם המשדר נגיש. מה עושים כשהוא לא?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ברור שהמשדר לא נגיש. הוא נמצא בגובה של מאות ק"מ מעל האטמוספרה. ויש כמה עשרות כאלו.

המקלט בדרך כלל יותר נגיש, מקסימום צריך לפרק קצת...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...