Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים :

רציתי לשאול כמה יכול לעלות פחחות וצבע ללה סייבר ? אני מודע לתלות במצב הרכב כרגע , אבל נניח אצטרך להחליף 2 פגושים ואולי כנף קדמית אחת והרכב בצבע מטאלי.

האם שווה להיכנס למוסך מורשה או אולי עדיף לסגור את הסיפור בכפר קאסם ?

אודה אם תוכלו לתת לי טווח מחירים אפשרי .

 

ד.א - מישהו נתקל בבעיית הדשבורד של הלה סייבר ? הם נוטים להתפרק/להתקפל בשמש הישראלית - כמה עולה לסדר ?

 

תודה לעונים

  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

למורשה לא הייתי ממליץ כי סתם יקר ועבודה רגילה וגם לא לכפר קאסם כי המחיר זול והעבודה בהתאם אתה צריך לחפש מוסך שמיתמחה בפחחות וצבע דעה לך שהמחיר לא יהיה זול לרכב הזה

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

×
×
  • תוכן חדש...