Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי מודעה ביד 2 של דייהטסו סיריון 1999 מנוע 1.0 אוטומטית, יד 3, נראת בתמונות מעולה (פנים וחוץ), טסט עד חודש יולי, 175,000 קילומטר. המחיר שבעל הרכב דורש הוא 6000₪. מה שאני רציתי לדעת זה:

• על המנוע של הרכב.

• על הגיר של הרכב.

• תקלות מיוחדות שלו.

• צריכת הדלק שלו (בעיקר נסיעות עירוניות).

• אחזקת הרכב שלו- יקרה או זולה?

• איכות הפנים והחוץ של הרכב.

• איכות הנסיעה שלו.

זהו! סורי על החפירה.. פשוט זה רכב ראשון אז אני חייב מידע והרבה :)

פורסם

אני אגיד לך ממה שאני מכיר ויודע,

קח בחשבון שהמנוע הזה מאוד חלש, ובשילוב עם גיר אוטומטי הביצועים לא יהיו טובים במיוחד.

על פי הדיווחים ברשת וכאן, המנוע הזה נחשב בעייתי, והרבה אנשים מגיעים לראש מנוע בסביבות 150-200 אלף ק"מ.

לגביי תחזוקה, דייהטסו לא אמורה להיות יקרה מדי לתחזוקה, רק קח בחשבון שהפסיקו לייבא לארץ דייהטסו, ולאט לאט יהיה מחסור בחלקים.

צריכת דלק נסה לבדוק בhttp://WWW.KML.CO.IL

מבחינת איכות פנים של הרכב, זה רק אתה תגיד. בעקרון הרכבים של דייהטסו עמידים לאורך השנים, אם כי זה תלוי בתחזוקת תא הנוסעים שהרכב קיבל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חיפוש בפורום יביא לך טונות של מידע, והרבה.

בגדול, זאת לא הגרסה המומלצת של הסיריון. חפש את גרסת ה-1.3 ליטר שמצוידת במנוע חזק, נעים יותר לשימוש ואמין יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...