Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, יש לי פורד פוקוס שנת 2008 אבל בצורה 2009 (עלתה בסוף 2008* , אני רוצה לשים לדים בצורה של L במקום של ההכנה לפנסי ערפל.

השאלה שלי היא אם יש אפשרות לחבר את הלדים עצמם למקור מתח שהיה אמור להתחבר לפנסי ערפל או שזה לא אפשרי?

(אני רוצה להפעיל את הלדים באותו הכפתור שהיה אמור להפעיל את הפנסי ערפל)

תודה רבה ושבת שלום.

עריכה אחרונה על ידי moshe5121
פורסם
תקנה את הפלסטיק של הערפל עם הלדים

קניתי כבר לדים מאיבי בצורה כמו של המרצדס (אם תוכל תרשום בגוגל "לדים של מרצדס") אני רוצה לשים אותם ולא את הפלסטיק עם הלדים.

שבוע טוב

פורסם

יש לך כפתור של ערפל קדמי או רק אחורי?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בפוקוס שהיתה לי (2008) הוספתי כפתור בשביל הפנסי ערפל , כפתור לערפל קדמי מגיע כמקור בדגם המפואר בלבד (GHIA)

בכללי ללדים לדעתי תחבר לזרם קבוע בסויץ.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
בפוקוס שהיתה לי (2008) הוספתי כפתור בשביל הפנסי ערפל , כפתור לערפל קדמי מגיע כמקור בדגם המפואר בלבד (GHIA)

בכללי ללדים לדעתי תחבר לזרם קבוע בסויץ.

בדקתי ויש שם כפתור לפנסי ערפל (מפעילים אותו בעזרת הפעלת אורות רגילים ואז משיכה של הכפתור לכיוון חוץ) אבל הבעיה שפתחתי את המיקום של הפנסי ערפל ואין קבל שמגיע ישר למיקום הזה, ולשאלה השניה שלך אני עושה את זה בחיבור של האורות ערפל בגלל שלא כל המשפחה שלי רוצה ליסוע עם הלדים ובגלל זה אני לא יכול לחבר לזרם קבוע.

פורסם

אל תעשה את זה מדובר בערפל אחורי, תוסיף כפתור נוסף.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

בדיוק תתחבר למתח אחרי הסוויץ׳ ותוסיף מפסק במיקום נוח.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...