Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בטוח שרק שכבה אחת נסדקה. אני אבדוק את זה בערב

שעתיים- שעתיים וחצי (או אפילו 3 אם אני אסע 80 קמ"ש כל הדרך)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

עדין לא החלפתי את החלון אבל אני יכול להסכם את הארוע לפי דעתי.

מילות מפתח לחיפושים: שמשה חלון סדק

ביומיים שמאז הארוע הסדק התקדם באיזה 25 ס"מ- לא בנסיעה ולא כתוצאה מבורות בכביש (בנסיעה של 170 ק"מ הוא לא זז לי בכלל) אלא בגלל החום בצהוריים.

מסקנה- או לדאוג לקרר את הרכב (לפתוח חלון או לכסות אותו או משהו כזה) או להשתדל לסדוק אותו רק בחורף.

מסקנטייפ לא ממש עוזר לעצור את הסדק (אבל לא יזיק אם החלון יתנפץ לחלוטין)

בהצלחה.

פורסם

עוד תובנה שכדאי לדעת - היום השארתי שני חלונות נגדיים קצת פתוחים (קדמי ליד הנהג ואחורי בצד ימין, כל אחד בערך 2 ס"מ פתוח) והסדק לא התקדם בכלל מאתמול. כנראה שבאמת מה שהכי משפיע על ההתקדמות זה החום

פורסם

הודעה אחרונה בנושא (אלא אם יהיו שאלות נוספות)

חלון מקורי עולה 1720 ש"ח + עבודה 650 ש"ח - הכול ללא מע"מ (אני עובד במקצוע הלא נכון. ולחשוב שבזבזתי 4 שנים באוניברסיטה בשביל זה).

בביטוח יש לי השתתפות עצמית של 10% (מהמחיר עם המע"מ כמובן)

ההתקנה סבירה יחסית - הרכב כולו היה מטונף (בעיקר מבפנים והחלון עצמו), יש כתם של החומר איטום בקצה ימין תחתון של השמשה ויש כמה מקומות שנזל החומר איטום (פשוט רואים אותו בחלק הפנימי של החלון - לא משהו שדקה עם סכין יפאנית לא יכולה לתקן - סתם מעצבן שלא עושים סיבוב כשמסיימים כדי לראות שיצא 100%. במיוחד בשביל כל כך הרבה כסף). טוב שיש שפריצר עם QD וג'ילדה מיקרופייבר ישנה (לא חבל לספוג איתה ג'יפה והיא גם לא משאירה סימני מריחה על החלונות באופן מפתיע)

• תוכן חדש...