Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת קרינה בדירה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אשמח להמלצתכם לגבי חברה שבודקת רמות קרינה בבתים ודירות.

על הגג הותקנו צלחות ואנטנות לידן והיינו רוצים לוודא כי הדבר אינו מקרין.

דרך אגב, כמובן שהבדיחה עם השכנים ה"אטיופים" והמיקרוגלים תצוץ, לכן אקדים תרופה למכה ואגיד

שאינני חושד בשכנים בכך שהם מנסים להקרין את הביניין בכוונה :wink:

בתודה מראש,

מארק.

פורסם

צלחות הכוונה לצלחות לווין?

מהן דווקא אין מה לחשוש, עד כמה שזכור לי הן קולטות בלבד ולא משדרות כלום, ובנוסף לכך תקשורת לווינית עובדת תמיד על עוצמה נמוכה ו"בונה" המון על ניחות מועט יחסית ודורשת "קו ראייה" בין המקלט למשדר.

אילו עוד אנטנות הותקנו?

ייתכן שכולן קולטות בלבד (למשל "עידן+") ונחסוך לך את הבדיקה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לבדיקת קרינה יש את עמיר מ-norad4u, נשמע כמו בחור רציני מאוד, הייתי סומך עליו.

בקשר לבדיחה ולשרשור שרץ עם ה"אטיופים", כמה הזוי שהוא לא היה (והוא היה), אם תעשו חיפוש בגוגל תגלו שהבן אדם שפתח את השרשור עדיין נושם, בועט ומוקרן. יש לו בלוג שלם בנושא והוא מקפיד לעדכן אותו כמעט מדי יום.

פורסם

למען האמת גם לי ניראה כי מדובר בצלחות לווין ואנטנות רגילות שקולטות שידורים אך בבית לא רגועים ורוצים בדיקה.

אשמח להמלצות נוספות כמו כן לסדר גודל של מחיר לבדיקה בדירה.

תודה.

פורסם

אנחנו הבאנו את חברת פוטון.

הבחור היה יסודי.

עלה כ 500-600 ש"ח לפני חצי שנה.

גרם לנו לשנות את המיקום של מיטות הילדים בחדרים ואת מיקום הספות בסלון בהתאם לרמות הקרינה שבבית.

האמת, הייתי מופתע ממהממצאים.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
אנחנו הבאנו את חברת פוטון.

הבחור היה יסודי.

עלה כ 500-600 ש"ח לפני חצי שנה.

גרם לנו לשנות את המיקום של מיטות הילדים בחדרים ואת מיקום הספות בסלון בהתאם לרמות הקרינה שבבית.

האמת, הייתי מופתע ממהממצאים.

אם אפשר לשאול מהיכן הגיעה הקרינה בביתך? מגורם חיצוני או פנימי?

ובנימה יותר רצינית, פות"ש אני מאמין שאם אתה גר ברדיוס של 20 ק"מ מעפולה התוצאות בלתי קבילות בגלל ההפרעות בקרינה :-D.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

פנימי - קו חשמל שמגיע ללוח הראשי, הקיר שבגב לוח החשמל, אביזרי חשמל בסלון.

חיצוני - קו מתח שנמצא מחוץ לבית.

הבודק גם אמר לנו שהאלמנט הכי מקרין בבית הוא מונה החשמל ובבניה של הביוקר מקובל להתקין סביב הארון חשמל חיפוי מונע קרינה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

בכלל ארונות חשמל הם מקור להרבה קרינה, במיוחד אם בהם ממירי מתח למיניהם (DC וכו')

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תזמין קוראת בקפה, יותר אמין ויותר זול.

תעלה תמונות אלו כנראה צלחות קליטה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...