Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפרט למחשב גיימינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב שטויות, אין קשר בין ssd מקולקלים שראית פה ושם, שרובם מתו בגלל בקר שהחזיר נשמתו לבורא ובין בלאי תאים.

רוב הדגמים מגיעים בין 3 ל7 שנות אחריות, ואם תחשב לבד כמה כתיבות צריך בשביל להרוג כל תא תגיע למסקנה שאיראן ישמידו אותנו הרבה לפני שהSsd יסבול מבלאי יתר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לאחר חשיבה ושיעורי בית הגיתי למפרט הבא:

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=width: 10%]מק"ט[/TD]

[TD=width: 45%]מוצרים[/TD]

[TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD]

[TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 10%]WD20EZRX[/TD]

[TD=width: 45%]Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3[/TD]

[TD=width: 10%, align: center]1[/TD]

[TD=width: 10%, align: center]₪421[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 10%]GH87D3H[/TD]

[TD=width: 45%]Gigabyte GA-H87-D3H for 1150[/TD]

[TD=width: 10%, align: center]₪483[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 10%]MZ-7TE120BW[/TD]

[TD=width: 45%]Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch[/TD]

[TD=width: 10%, align: center]₪466[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 10%]SS-650RT[/TD]

[TD=width: 45%]Seasonic SS-650RT 650W 54A@12V 80+GOLD bulk[/TD]

[TD=width: 10%, align: center]₪432[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 10%]902[/TD]

[TD=width: 45%]Raidmax Seiran Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X2 Front & Back + 180mm Side Black / Red-Black / White[/TD]

[TD=width: 10%, align: center]₪383[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 10%]SCKC2000[/TD]

[TD=width: 45%]Scythe JAPAN GRAND KAMA CROSS[/TD]

[TD=width: 10%, align: center]₪165[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 10%]N760OC2GDN[/TD]

[TD=width: 45%]Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש[/TD]

[TD=width: 10%, align: center]₪1198[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 10%]C4670T[/TD]

[TD=width: 45%]Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD]

[TD=width: 10%, align: center]₪1010[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 2, align: left]סה"כ:[/TD]

[TD=align: center]8[/TD]

[TD=align: center]₪4547[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

זיכרון,אחי קונה לי בארה"ב CORSAIR Vengeance Pro Gold 16GB 2x8GB 240P DDR3 2400MHZ RAM

לגבי כרטיס מסך,עדיף לרדת לסדרה 600 אבל לקבל עוד 1GB זיכרון?

מקווה שלא שחכתי כלום...

אשמח מאוד אם תוכל לענות על כמה שאלות והינה כמה טיפים ממני:

1. מה התקציב שלך? 5K זה הגבול העליון?

2. אני אמליץ לך כמו שאר האנשים, לרכוש כונן של 250 גי'גה ואלו הן הסיבות:

א. מערכת ההפעלה עם כל העדכונים + אופיס והעדכונים גוזלת בין 25-30 בממוצע

ב. מספר תוכנות שתאלץ להתקין? גם כן כמה גי'גה מכובדים

ג. מה יקרה כשאתה תרצה לשחק? אז הינה המספרים BATTLEFIELD 3 תופס נפח עם כל ההרחבות כ 24-25 גי'גה

BATTLEFIELD 4 עם ההרחבות תופס נפח של כ 30 ג'יגה

למען השם, CALL OF DUTY GHOSTS תופס עם עדכונים כ 30 ג'יגה.

עכשיו נגיד ורכשת את BATTLEFIELD 3 או 4 או ביחד, אתה נאלץ להפרד מ 60 גי'גה במיידי + 25 של המערכת + תוכנות והופ, לא נשאר לך כלום.

רגע, מה עם קצת תמונות? מספר גי'גה

מה עם קצת מסמכים, כל מיני דברים להורדה פה ושם עד שאתה מעביר לפעמים דרך הדפדפן?

אני מקווה שהבנת את הנקודה, המשחקים היום שוקלים עשרות ג'יגה וגם התוכנות הולכות ותופסות נפח רב מאוד למערכת 64 ביט ובכלל, תפעול ביום יום.

כמו כן, תקח בחשבון שאתה מתחיל מבערך 110 גי'גה ולא 120 בחישוב זריז:

110-25 אתה נשאר כבר עם 85 גי'גה לתוכנות ולאחר מכן עם 70 בערך למשחקים וכל מיני עניינים אישיים שלך. זה יספיק לך בקושי ל 2 וחצי משחקים נורמאליים היום.

*** אני בעל מערך RAID 0 של זוג כונני SAMSUNG EVO 840 250GB מה שמקנה לי בפועל 484 גי'גה לנצל בפועל, אבל זה כי אני פריק.

( מערך RAID 0 של כונני SSD מקנה נפח שימוש כפול למי שהתבלבל לרגע וחשב שזה לא מסתדר לו ).

3. הזכרונות הללו הם עבור אנשי אוברקלוק, מה שאתה צריך זה זכרונות של 1600 ולא 2400, כך שגם בארץ ב 600 שקל אפשר לרכוש. אבל לך על זה :) הזכרונות מעולים וגם בשביל העתיד, במחיר שהוא מביא, אין ספק. מה שכן, אם אתה חושב על לעשות אוברקלוק, הלוח שלך כלל לא תואם והמעבד בכלל לא מתאים למשימה, ככה סתם לידע כללי שתדע, אתה צריך לוח אם מסדרת Z87 ומעבדים עם סיומת K.

4. בחירה מצויינת לכרטיס המסך, לך על 760GTX , 2 גי'גה מספיקים בהחלט למשחקים על 1080P וזה בדוק ומוכח ברשת ובמבחני ביצועים. אין שום הבדל בין הגרסא של 2 ל 4 מלבד 1-3 FPS במקרה הטוב וגם זה, בדוק.

למה ללכת על ה 760GTX? מכיוון שסדרה 7 יודעת להיות חסכונית מאוד בזמן של חוסר שימוש ומורידה את תדר המעבד לרמה מאוד מאוד נמוכה וזה חיסכון ניכר.

כמו כן, הקירור שבחרת והחברה של GIGABYTE, הקירור שקט בצורה בלתי רגילה ומאוד מאוד יעיל ( מנסיון של 780TI נוכחי עם קירור כזה בדיוק רק משודרג יותר ע"מ לקרר עד 450 וואט שזה אומר צנרת עבה יותר ומשקל רב יותר בבלוקים ).

*** קח בחשבון שעדיין, אפילו שה 760GTX מעולה, זהו כרטיס בינוני עדיין וקצת חלש בחלק מהמשחקים בהגדרות HIGH ושלא נדבר על ULTRA בכלל במיוחד ב 1080P.

אתה רוצה וצריך לשאוף לרכוש את 770GTX לפחות, שןכ תוספת ביצועים לא קטנה + OC.

הכל עניין של תקציב תקציב תקציב.

אם אתה מעוניין בחוויית גיימינג טובה על 1080P? לך על 780GTX או על זוג 760GTX ( הספק הנוכחי מתאים )

הכל שיקול של כסף.

אני אגלה לך סוג, היה ברשותי 760GTX OC + המהרה טובה מבית GIGABYTE ועדיין, היה חלש יחסית.

( ממליץ לך ב 1080P לא לשחק עם יותר מ

• 16x AF (Anisotropic Filtering
  • 2x MSAA (Anti-aliasing

בכדי שתוכל לשמור על קצב FPS גבוה ובאיזור ה 60.

כיום בעל 780TI כי פשוט לקחתי צעד קדימה, זה הכל.

בכדי לא לבלבל את המוח יותר מדי, הינה לך סקירה על הכרטיס ומבחני ביצועים:

http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_760_gigabyte_windforce_review,1.html

5. הקירור שלך מצויין, אני לא מבין מה הבעיה? רוצה לדעת משהו מצחיק? הקירור FREEZER 7 PRO REV 2 שהציעו לך? עולה בדיוק באיזור ה 140-150 שקל ;) נו באמת.

אם כבר, עדיף ללכת על ARCTIC FREEZER 13 שעולה בדיוק בין 155-160 שקל בערך, אחד הקירורים השקטים שיש והמצויינים לעד 200 וואט של חום.

קירור איכותי מאפשר למעבד להיות רוב הזמן בעומס וכל הזמן בתדר הטורבו שלו. למען הסר ספק, מעבדי האסוול לא בדיוק "קרים" בתדרים גבוהים הם ממש רותחים.

6. הספק הכוח שלך מצויין ולא רק בגלל החברה, בגלל פיצ'ר טוב שלא בכל ספק זה מובן מאליו שזה 2 חיבורים של 6+2 פינים עבור כרטיס המסך. ה 760GTX דורש חיבור של 6 פינים + 8 פינים. ה 780TI למשל דורש 2 חיבורים 8 פינים ( שדרוג קל מה 6+8 שהיה בהשקה, אצל גי'גהבייט כמובן ). שזה כבר מכין אותך לשנים הבאות בשדרוגים שלך.

7. כונני SEAGATE הם מעולים, בעקבות תקלה קלה שהייתה לפניי שנים בסדרה כלשהי, רק את זה האנשים זוכרים. בפועל? אם תבדוק את ה RMA של WD תגלה שהמספרים ממש לא קטנים. לך על ההכי זול.

אנשים צריכים להבין שכיום יש מספר בודד של מפעלים מרכזיים לייצור כונני קשיחים, כך שהכל זהה. מה שכן, כמובן שלסדרה האדומה או השחורה של WD יש יתרונות לא קטנים אבל בפועל? מבחינת ביצועים? הכוננים של סיגייט החדשים בעלי פלטות של 1 טרה בייט, מהירים הרבה יותר מ WD ( בדוק ומוכח ומוצג ברשת ).

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת!

אתמול המחשב נרכש.

את המעבד החלפתי ל4670K

קירור Crosair H75

לוח לGigabyte GA-Z87-D3HP

כרטיס מסך בעתיד אני יוסיף עוד אחד

ספק,מארז,זכרונות וכוננים נשארו,גם פה אני יוסיף עוד כונן SSD

בשיפוצים...

• תוכן חדש...