Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לעשות ציפוי ננו לאוטו, חיצוני וחלונות.

אפשר המלצה על מישהו מקצועי שעושה עבודה טובה?

ומבחינת מחיר, כמה זה אמור לעלות +-?

והאם הם עושים מילוי איכן שצריך לפני הננו?

תודה מראש!

פורסם
אותם מקומות שהציעו לך בשרשור הקודם שלך לגבי ה"שריטות", יציעו לך מגוון שרותי ציפוי לרכב.

כן אני מבין ראיתי, השאלה אם יש עוד אנשים?

והכי חשוב כמה זה אמור לעלות? מישהו מניסיון?

תודה.

פורסם

ציפוי קרמי או כל ציפוי פולימרי אחר נעים בין 280-450 ש"ח לכמות עצמית שתוכל לרכוש וליישם בעצמך.

אני משער שיישום ציפוי מכל סוג שהוא ע"י בעל מקצוע יעלה כפול מערך הציפוי עצמו (חומר+עבודה).

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

אהלן וסהלן :wave:

קודם כל, שאלת תם...מה זה ציפוי "ננו"? זה קשור לחברה ספציפית (כמו ננו-לקס) או ציפוי מסוג מיוחד ללא קשר לחברה כלשהי?

דבר שני, לפני שמציעים לבחור לעשות ציפוי באופן עצמאי, צריך לוודא שהוא בכלל בתחום, כלומר קרא קצת, ביצע קצת שטיפות והכנות בעבר, הוא צריך לדעת מה עושים בהכנות לפני ציפוי שכזה.

להמליץ לבן אדם שאולי לא מכיר את התהליכים לבצע ציפוי שכזה באופן עצמאי הוא מתכון לבזבוז כסף ונזק פוטנציאלי לרכב.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני מברר זאת בכללי, ולא בשביל לעשות בעצמי, אלה להגיע למישהו מקצועי..

האוטו יעבור פוליש וקס, ורציתי לדעת לגבי הציפוי ננו לאחר הפוליש וקס..

כמה זמן מחזיק הננו לקס? וכמה אמור לעלות לי רק הציפוי ננו?

• תוכן חדש...