Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני חושב על קניית רכב יד שניה באזור שנת 2009.

הסתכלתי על סיוויק 2009.

אבקש המלצה לליסינג שיחסית נחשב אמין ושיש עליו ביקורות חיוביות...כמובן הכל יחסי.

תודה.

HU: CLARION DXZ785 USB SPEAKERS: MID: HERTZ ENERGY ESK 165 TWT: DRAGSTER 120W

COMPONENT AMP: KICKER ZX 350.4 MONO BLOCK: KICKER ZX 400.1 SUB: HERTZ 10" INCH ENERGY

פורסם

סיווק 2009 ממקור אמין תוכל למצוא באוטוסנטר שהוא זרוע טרייד-אין של היבואן, וזרוע המכורה של חברת "הרץ" שנמצאת באותה בעלות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין שום סיבה שיהיה רכב בוגר ליסינג משנת 2009 במגרשים אמינים. אנחנו בשנת 2014, ורכבים משנתון 2009 סיימו את השירות שלהם בשנת 2012.

אם אתה מחפש מגרש אמין לסיביק, אז לך באמת לאוטוסנטר כי הם אמורים להחזיק שם לא מעט כאלה, אבל הן יהיו משנתון 2011 או 2012.

פורסם

ב"מגרש" שאני ציינתי מחכות יותר מ-20 הונדה סיוויק 2009 לבעלים חדשים - אז לא ברור על מה מתבססים דבריך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אין שום סיבה שיהיה רכב בוגר ליסינג משנת 2009 במגרשים אמינים. אנחנו בשנת 2014, ורכבים משנתון 2009 סיימו את השירות שלהם בשנת 2012.

אם אתה מחפש מגרש אמין לסיביק, אז לך באמת לאוטוסנטר כי הם אמורים להחזיק שם לא מעט כאלה, אבל הן יהיו משנתון 2011 או 2012.

רכב יכול לעמוד גם במגרש לא מעט זמן (שנה) ולעיתים, גם כשהוא מסיים תקופת ליסינג, הוא עדיין יכול לעבור סבב שני או "לסתום חורים" עד שהוא יוצא למכירה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפני כחצי שנה +/- הייתי במגרש לובינסקי טרייד, עמדו שם מאות מכוניות С4 מודל 2009 יד 00 אחרי ליסינג. ישבתי עם נציג מכירות והוא בשניה שלף לי רשימה של 50 רכבים כאלו.

המכוניות עומדות המון זמן ונמכרות לאט לאט, כנראה שומרים על מחיר מסויים ולא יורדים ממנו בשביל לא להציף את השוק ולא לפגוע בבעלי רכבים או מסיבה אחרת שלא ידועה לי.

פורסם

מצטרף למה שנאמר,רכבים לקנייה ישירות מליסינג לא תמצא למודל פחות מ-2011/2012,מודלים יותר נמוכים תמצא במגרשי הטרייד אין של היבואנים או בסוכנויות טרייד אין פרטיות. במצב שוק של היום לא תתקשה למצוא רכב עם נתונים טובים ובמחיר טוב

• תוכן חדש...