Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב לעוד בלוף: (יד - 01) כך במקור. הקונה התמים יחשוב שהוא יד ראשונה, בעוד שבפועל אמור להיות כתוב שם "בעלים קודמים - 01", כלומר הקונה הוא יד שניה.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה בלוף? כל הרכבים במוטודיל מוצגים ככה :|

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אלבר מנסים כבר הרבה זמן להיפטר מכאלו, ולא ממש בהצלחה. הם מציעים לפרטיים דיל בו ההתקנה כמעט בחינם והעלות החודשית היא 1500 בערך, כולל כיסוי ביטוחי (זה לא ממש ביטוח, אבל דומה), רק בלי החשמל. ולמרות הכל אנשים לא נוגעים בזה והמבצעים ממשיכים. לאחרונה הם עשו מבצע מכירה כושל, ואז חזרו לליסינג ושינו לרעה את החוזים - דחפו מלא עזים לחוזה (העמוד כבר לא בחינם, האוטו לא חדש, התחייבות לתקופה, ועוד). אבל בכל זאת העסקה לא רעה, בהיבט של ההוצאה החודשית. גם מי שיש לו כזה, ומאד מרוצה בסך הכל מהשימוש (עבודה וחזרה), אמר לי לא להעיז לקנות אלא רק לחכור.

פורסם

יש לי אחת של אלבר. 1550 ש"ח לחודש לליסינג תיפעולי.

המחיר כולל אגרת רישוי, ביטוח מקיף וטיפולים.

כמו כן קיבלתי גם את עמדת הטעינה בעלות של 200 ש"ח, תשלום חד פעמי (משתמש בעמדה של שכן שהועברה על שמי).

חשמל עולה לי בסביבות 12-13 ש"ח ל-100 ק"מ.

טווח הנסיעה של הרכב תלוי באופי הנסיעה, אני הצלחתי לחזור אחרי נסיעה של כ-100 ק"מ

עם 30 אחוז.

למי ששאל, הטיפולים ברכב זה בעיקר בדיקות: בלמים, בולמים, מע' חשמליות, צמיגים, מגבים וכו'... הוחלף רק פילטר מזגן.

הרכב משמש אותי בתור רכב שני (החליף אימפרזה 08), ומבחינתי אני נוסע עליו למעלה מ-90 אחוז מהנסיעות שלי.

אני הייתי ממליץ בחום, למי שמתלבט, לחשוב עליו כאפציה מעולה לרכב שני.

פורסם

לא שזה משנה כל כך, אבל יש לבדוק את נושא מספר הבעלים הקודמים.ידוע שהרכבים כבר עברו רישוי ע״ש קרסו.אם אלדן קנתה מקרסו אז הקונה יהיה יד שלישית (02 ברישיון).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לדעתי לעיר זה אחלה של רכב. גם הביצועים של מנוע חשמלי מפתיעים. זה לא כמו בנזין ולכן אפילו מתאים עוד יותר לעיר.

ברור, כי הוא קטן וקומפקטי, אז הוא מתאים לעיר... קניות לסופר בקושי נכנסת בתא המטען שלו, חניה בסופר יהיה גם קשה למצוא...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

העמדות להחלפת סוללה בכלל פעילות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא. אין החלפת סוללות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אז בעצם אתה לא יכול לנסוע יותר מאשר אותם 150 ק"מ?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

נכון.

בגלל זה הדגשתי שהרכב מצוין רק למי שבכל מקרה מחזיק שני רכבים,

כך שאחד הוא יותר דומיננטי ומשמש לנסיעות ארוכות, והשני לנסיעות יומיומיות קצרות

(עבור רוב הנהגים זה הרב המכריע של מה שהם נוסעים).

במקרה זה יוצא לך שאתה נוסע ברכב כמעט חדש, עם אחריות יבואן לעוד 3 שנים. (במקרה שלי: 2013 עם 17K ק"מ)

בעלות של רכב ישן, בן 6-7 שנים. (וזה בלי לקחת בחשבון תקלות שעלולות להיות ברכב ישן).

אני מדבר על עסקת ליסינג. לא יודע אם זה כדאי ברכישה.

עריכה אחרונה על ידי ping

• תוכן חדש...