Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שמשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

קניתי יונדאי ולוסטר וקיבלתי את הרכב ביום רביעי.

בנסיעה הראשונה שמתי לב שנשארו סימנים של מדבקות על הרכב, למרות שאמרו שמנקים לי את הרכב לפני המסירה.

בעיקרון אמרתי לעצמי שאני כבר אנקה את זה לבד בזמן הפנוי ביום שישי, אך מצאתי בעיה במנעול של המושב האחורי (זה שפותחים לצורך קיפול המושב) וגם היו רעשים מהמנוע של הייתי בטוח אם זה רגיל או לא אז הלכתי למוסך ביום שישי.

בקבלה הסברתי להם על הבעיות ובנוסף אמרתי להם שלא ניקו לי את הרכב כמו שצריך ושיורידו את סימני המדבקה.

בקיצור, הורידו את סימני המדבקה אבל תוך כדי, הם שרטו לי את השמשה.

הציעו לי להחליף שמשה (מקורית כמובן )

לאחר התייעצות עם סוכן ביטוח הבנתי שאין זה מוריד מערך המכונית כי זה נעשה במסגרת אחריות ובנוסף לבקש פיצוי.

לגבי הפיצוי אני ממתין לתשובה ביום ראשון.

האם הם מספיק מקצועיים להחליף לי שמשה כמו שצריך?

האם בכלל זה יכול להיות כמו שזה מגיע מהמפעל?

השריטות הן בצד של הנוסע, ככה שאני לא ממש רואה אותם אבל זה עדיין מבאס.

אח שלי הציע לבקש מהם קרדיט של סכום החלפת שמשה + עבודה לצורך טיפוליים עתידיים.

מה אתם חושבים?

פורסם

החלפת שמשה אולי לא מורידה ערך במחירון אך בפועל בזמן המכירה זה יעמוד לרעתך.

בלי קשר החלפת שמשה כרוכה בהרבה נזקים קוסמטיים אחרים- כך שעדיף לא להחליף סתם.

תעלה תמונה של הנזק נראה במה מדובר

פורסם
החלפת שמשה אולי לא מורידה ערך במחירון אך בפועל בזמן המכירה זה יעמוד לרעתך.

בלי קשר החלפת שמשה כרוכה בהרבה נזקים קוסמטיים אחרים- כך שעדיף לא להחליף סתם.

תעלה תמונה של הנזק נראה במה מדובר

אני אנסה לצלם מחר אם בכלל אפשר לראות את זה בצילום.

אז הצעתו של אח שלי עדיפה?

יש משהו אחר שהייתם עושים? כסף הם בטוח לא יתנו

פורסם

איזו שמשה נשרטה? השמשה הקדמית או זו של הנוסע?

אם מדובר בשמשה קדמית וזו שריטה קטנה - קח פיצוי ואל תחליף, עלולות להיות בעיות אטימה ורעש. אם מדובר בשמשת הנוסע אין עם זה שום בעייה, שיחליפו, רק הקפד שיתקינו שמשה מקורית ולא תחליפית.

על החלפת שמשה אין ירידת ערך, בטח אם יש הוכחה שהיא לא הוחלפה עקב תאונה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
איזו שמשה נשרטה? השמשה הקדמית או זו של הנוסע?

אם מדובר בשמשה קדמית וזו שריטה קטנה - קח פיצוי ואל תחליף, עלולות להיות בעיות אטימה ורעש. אם מדובר בשמשת הנוסע אין עם זה שום בעייה, שיחליפו, רק הקפד שיתקינו שמשה מקורית ולא תחליפית.

על החלפת שמשה אין ירידת ערך, בטח אם יש הוכחה שהיא לא הוחלפה עקב תאונה.

איתמר

שמשה קדמית, בצד של הנוסע.

אם אני אדרוש פיצוי כספי והם יסרבו, יש לי קייס בבית משפט? לא שאני ממש שש לכל הבלגן הזה

פורסם

תגידו אנשים, אתם רציניים?!

ירידת ערך על החלפת שמשה? פיצוי? המוסך מספיק מקצועי כדי להחליף שמשה? טוב שלא ביקשת שיחליפו לך את הרכב בחדש ישר מהמפעל בקוריאה.

החלפה של שמשה לא גוררת שום ירידת ערך גם אם הוחלפה בשמשה לא מקורית. על אחת כמה וכמה במקרה שלך, שמתקינים לך שמשה מקורית של יונדאי במוסך מורשה יונדאי במסגרת אחריות. אם השריטה מפריעה לך, תחליף את השמשה וסע לשלום. במקסימום תבקש מהם כפיצוי איזה DOK של יונדאי להרגשה טובה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תגידו אנשים, אתם רציניים?!

ירידת ערך על החלפת שמשה? פיצוי? המוסך מספיק מקצועי כדי להחליף שמשה? טוב שלא ביקשת שיחליפו לך את הרכב בחדש ישר מהמפעל בקוריאה.

החלפה של שמשה לא גוררת שום ירידת ערך גם אם הוחלפה בשמשה לא מקורית. על אחת כמה וכמה במקרה שלך, שמתקינים לך שמשה מקורית של יונדאי במוסך מורשה יונדאי במסגרת אחריות. אם השריטה מפריעה לך, תחליף את השמשה וסע לשלום. במקסימום תבקש מהם כפיצוי איזה DOK של יונדאי להרגשה טובה.

כשאתה תקנה אוטו חדש ותוך יומיים ישרטו לך אותו ויציעו להחליף שמשה, אתה לא תגיד אותו דבר

כמו שbotzek1 ואיתמר אמרו, במכירה זה עומד לרעתי והחלפת שמשה עלולה לגרום לבעיות איטום ורעש. מה גם שאם לנקות את השמשה כמו שצריך הם לא יודעים אז להחליף אותה כן?

כרגע הם מציעים לי להחליף שמשה ופיצוי נוסף של טיפול ראשון חינם.

אני ביקשתי במקום השמשה אני רוצה את ערך השמשה בתור קרדיט ליטיפולים עתידיים, כרגע הם מסרבים, אבל מנהל שירות אמור לחזור אלי.

• תוכן חדש...