Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיר קרסו לרכיב הנ״ל הוא לא סביר, 2000-3000 שח תלוי בדגם

היות והתיאשתי מלמצוא רכיב כזה תקין מפרוק שתומך באורות ערפל קדמיים וכו׳ (מה שיש בפרוקיות זה בעיקר מגימור ביזנס שלא תומך בכלום).

אז הזמנתי חדש מגרמניה (כי לא צריך לשלם מעמ גרמני כשמייצאים). אפשר למצוא בזול גם בטורקיה.

דבר ראשון צריך למצוא מקט מתאים לפי .vin

בשביל הדורות הבאים לדגמי סדאן מתאים המקט 8200216465

לדגמי הצבק 8200216462

זה המקטים לרכיב שכולל את הכל (בקרת מהירות אורות ערפל וכו). את המקטים הפשוטים רנו הפסיקו להחזיק.

אני משער שההבדל הוא בתמיכה במגב אחורי

עלה כולל הובלה 770 שח בדואר חבילות רגיל. החבילה הגיעה אחרי יותר מחודשיים! רוב הזמן כנראה תקוע בהמתנה לבדיקת מכס. המוכר הגרמני מלא את הצהרת היצוא באדיקות גרמנית, אז היה ברור לי שחיסכון במכס לא יהיה כאן.

המדינה דרשה את חלקה - 140 שח מסים (קטגוריה חלקי חילוף חשמלים לרכב)

החשמלאי הרכיב את הרכיב אתמול, ונפתרה הבעיה. (פשוט אין לי את הטורקס האימתני שצריך כדי לפרק את ההגה)

פורסם

תודה על העידכון . שאלה קטנה - לא הפריע לך הידיעה שאתה במשך מעל לחודשיים נוסע שכל מערכת כריות האוויר (6 או 8 תלוי בדגם) מנוטרלת לחלוטין ?

החיסכון חשוב אבל לדעתי הבטיחות יותר...

פורסם
תודה על העידכון . שאלה קטנה - לא הפריע לך הידיעה שאתה במשך מעל לחודשיים נוסע שכל מערכת כריות האוויר (6 או 8 תלוי בדגם) מנוטרלת לחלוטין ?

החיסכון חשוב אבל לדעתי הבטיחות יותר...

ראשית נסעתי כבר עשרות שנים ברכב בלי כריות אויר לפני שזה היה מודרני, אז אני לא מתיחס לזה כאל תקלה שמשביתה רכב.

שנית הזמנה מאירופה לפי נסיוני מגיעה בד״כ תוך שבוע שבועייים, אז לא ציפיתי לעיכוב המטורף שנגרם כפי הנראה מחיפוש טלפון סלולרי בחבילה שלי

פורסם
מצויין!,

במקרה אני גם מחפש לסדן,

קישור יש לך?

תודה

ראשית אני מציע לך לבדוק עם מישהו שיש לו תוכנה של רנו, בדיוק איזה מק״ט מתאים לך על פי vin לפני שתזמין - שלא יהיו לך הפתעות

זה המוצר שקניתי:

http://www.specialcarparts.de/product_info.php?products_id=41850

פניתי אליו במייל וביקשתי הצעת מחיר ללא מעמ גרמני (כי זה מיוצא) ומשלוח לישראל בדואר חבילות רגיל (אין באתר). אחרי שהסכמתי למחיר הוא שלח לי הצעה רשמית במייל ושילמתי לו בפייפל והחבילה הגיעה

• תוכן חדש...