Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי רכב סובארו אימפרזה ניו איג 2000

לאחרונה קורה לי בזמן עצירות שהטורים עולים ויורדים ואז אני מרגיש רעידות חזקות באוטו ולפעמיים נכבה פתאום כי הטורים יורדים ל0 מה יכול להיות הבעיה? עשיתי ניקוי מצערת זה עזר לקצת זמן וחזר הודע לכם על תשובתכם

פורסם

היי. קרה לי אותו דבר עם סוזוקי באלנו 98. התחלנו מניקוי מצערת גם, שעזר לכמה ימים ולא יותר מזה. כשחזרתי למוסך החליפו פלאגים וחוטי הצתה, מה שגם עזר לכמה ימים ולא יותר מזה. בהמלצת חבר החלפתי מוסך ושם גילו שהבעייה בחיישן קראנק, החליפו אותו, ומאז טפו טפו נוסע מצוין.

פורסם
עשיתי פעמיים הראשון אצל המכון השישי והטיפול השני במוסך רגיל

ושוב אני שואל כיצד בוצע הניקוי? האם פורקה המצערת מהרכב ונוקתה בחוץ?

פורסם

תבדוק דליפות בבוסטר ירידת וואקום פתאומית יכולה לכבות את המנוע או תבדוק כניסת אוויר בסעפת יניקה. יש שיטה טובה לזה תרסס ספריי קרבורטור על מקום חשוד ותראה אם הטורים עולים טיפה.

פורסם

מה שאתה מתאר קרה לי בדיוק ברכב.

וגם לאחר ניקוי מצערת השיפור היה רק לכמה ימים וחזרה שוב הבעיה.

אצלי הסתבר בסופו של דבר שהמצבר

שהיה כבר ממש לקראת סוף חייב, גרם לניתוקים כל הזמן.

אחרי החלפה למצבר החדש התופעה נעלמה.

פורסם

שלום DOLEV,

צודק מי ששאל אם פרקו את בית המצערת משום שניקוי "על הרכב" פחות יסודי.

מאחר ואתה מציין כי פרקו את בית המצערת, כנראה שהבעיה אינה בגלל הצטברות פיח שם.

מומלץ לבדוק את צנרת נוזל הקירור בבית המצערת, אם היא סתומה יכולה להיווצר בעיה שכזו.

בנוסף מומלץ לבדוק פעולת חיישנים תקינה בעזרת מחשב דיאגנוסטיקה ייעודי וסקופ.

פורסם

אייל יש לך מקום שאתה יכול להמליץ לי ללכת אליו באיזור המרכז? הלכתי למוסך הילוך שישי ואצלם עשיתי תניקוי הראשון בהתחלה הם אמרו שזה בגלל המערכת גז הסברתי להם שזה היה לפניי המערכת ולבסוף הם עשו לי תניקוי

• תוכן חדש...