Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגה רועד במהירות 90 / 100 +

עשיתי גם כיוון פרונט ולחץ אוויר בצמיגים ניסיתי 30 (שזה המומלץ ע"י היצרן) 32 ו34 PSI (אני אוהב 34).

פורסם

מיצובישי לאנסר שנת 2000

בוצע כיוון גלגלים זה עזר מאוד בהתחלה הרעידות התחילו רק ב120 אבל עכשיו חזר ל90 /100

ויש לי גלגל אחרוי עקום לגמרי עם קאמבר וכאילה

ו4 צמיגים של דאונלופ קדימה SP-703 אחורה SP-701

פורסם

בכל הפעמים שהייתי במצבך הבעיה הייתה צמיג פגום . בד"כ הימני בשל פגיעות במדרכות . החלפת צמיגים פותרת את הבעיה . לפני שאתה מוציא כסף , החלף את הזוג הקדמי באחורי . אם מאפייני הרעידה זהים - בעיה בפרונט [ תפוחים וכו' ] . אם משהו השתנה - בעיית צמיגים . איזון לא פתר - החלפת צמיגים . בהצלחה .

פורסם

זה היה גם כשהצמיגים היו חדשים (בלי קשר לזה באמת שאני נוגע במדרכות הרבה.)

ואיך אני יכול לבדוק את זה מבלי שיעבדו עלי?

כי כשעשיתי טיימינג הרימו את האוטו כמובן והוא עשה בדיקה מקיפה על כולו ולא אמר כלום על זה.

פורסם

עקום = לא ישר

יש לו קאמבר מטורף יותר ממה שמגיע עם הBMW חחחחחח ועוד משו או שתיים (סוגים של עיקומים)

ויש לי מתלה קדמי עקום גם

במכון כיוון אמרו לי שיש סיכוי שבכלל לא יצליחו לכוון את הגלגל האחרוי ואצטרך להחליך את המתלה או משו כזה

• תוכן חדש...