Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימצתי כלב! ( טוב, כלבה )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיפים כלשהם בנוגע לגזע? אני יודע שיש פה כמה בעלי כלבים שכאלה, אשמח למידע מנקודת מבט אישית.

אגב, הבאנו אותה מהכלבייה לפני שעה, היא קצת הסתובבה בבית וניסתה לעלות על הספה- אמרנו לא תקיף והורדנו אותה. היא נשכבה על השטיח והלכה לישון...ממש לנחור. זה נורמלי? הדרך בה נהגנו כדי שלא תעלה על הספה היא טובה?

קניתי לה קונג בהמלצת המאלף מהכלבייה, איך לעזאזל היא תלעס את זה...זה ממש קשה.

לא יודע למה התמונה הפוכה.

20140301_120533.jpg

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדשו! :)

תתכונן, הם נוחרים ומפליצים חופשי! זה נורמלי לחלוטין.

התגובה שלכם לניסיון שלה לעלות על הספר הייתה מצויינת.

רוב הסיכויים שהכלבה תנסה ״לבחון גבולות״ בתקופה הראשונה שלה בבית. (וזה הגיוני מאוד).

מה שאומר שכל מה שתתנו לה לעשות עכשיו, היא תדע שזה מותר. תחשבו עם עצמכם מה מתקבל אצלכם ומה לא. (עלייה על ספות/מיטות/להיות לידכם בשולחן האוכל בזמן ארוחות וכו׳..)

אני דוגל בשיטה של להיות קצת יותר קשוח בתקופה הראשונה ואז לאט לאט לשחרר את הרסן, מאשר לתת לה ״יד חופשית״ ואז להתחיל להתמודד עם בעיות התנהגות. (ושיטת יד חופשית ככל הנראה תביא לבעיות התנהגות/דומיננטיות).

לגבי הקונג, תסמוך עליה שהיא תסתדר איתו ;)

במידה והיא אוהבת לשחק עם צעצועים, זה אחלה דבר.

איפה היא תישאר מחר במהלך היום כשלא תהיו בבית?

רצוי לשים אותה בחדר קטן וסגור/כלוב טיסה ולא לתת לה להסתובב חופשיה בבית. זה ימנע הרס (במידה ויש לה נטייה כזאת), וימנע ממנה לעלות על הספות.

לאט לאט, עם הזמן, ניתן להשאיר אותה משוחררת בבית לזמנים קצרים ולראות איך היא מתנהגת.

אתם יודעים אולי מה העבר שלה? למה ואיך הגיעה לכלביה?

גם לא ציינת את הגיל שלה.

אני מניח שהיא מעוקרת, נכון?

בהצלחה!

לקחתם גזע נהדר! ;)

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

היא הגיע לכלביה לאחר שנמצאה משוטטת באזור מרעה בכפר ערבי ופחדו לגשת אליה אז

קראו לאחד ממטפלי הכלבים בכלביה.

היא בת כ 6 חודשים ועדיין לא מעוקרת, חודש הבא נעקר אותה.

היא בקושי שתתה ואכלה מאז שהגיעה(כ 7 שעות) ולא עשתה צרכים בכלל, לא בבית וכמובן שלא בחוץ. אולי היא בחרדה?

מחר אנחנו מתכננים להשאיר אותה במרפסת השירות למשך כ 3 שעות. שאר הזמן יהיה מישהו איתה בבית.

פורסם

תעלה תמונה יותר ברורה, למרות שדי ברור מה הגזע שלה...

הכי קריטי, לדעתי? כמה שיותר חשיפה לכלבים אחרים ולקחת את העניין ברצינות. הכלבה כבר בת חצי שנה וככל הנראה, צברה פער רציני בקטע החברתי.

והכי חשוב, כל הכבוד על האימוץ והרבה בהצלחה. לדעתי, הגזע עם הכי הרבה אהבה לבעלים, שקיים.

פורסם

דווקא בכלביה היא רצה עם שאר הכלבים בחצר ושיחקה איתם יפה מאוד.

בכל אופן, קנינו מהכלביה אוכל בשם נוטרה נאגטס, ואמרו לשים 100 גרם פעמיים ביום.

בתוך השק לא ראיתי כוס מדידה...האם זה בערך חצי כוס פלסטיק?

פורסם

טוב מחר ניקח אותה לוטרינר להתאים לה אמפולות נגד פרעושים וקרציות, נתייעץ איתו לגבי כמה לתת.

פורסם

על כל שק אוכל אמורה להיות טבלה עם המלצות לפי גודל הכלב, גיל ומשקל. תשתדל ללכת על פי זה. אני אישית מודד את כמות האוכל עם משקל אלקטרוני על מנת לדייק.

עם הכלב עלייך להיות אסרטיבי, להיות בשליטה ולתת לכלב להבין שאתה המנהיג ("הבוס").

את חוקי ההתנהגות של משפחתך חייבים לאכוף בכל עת. הכלב ינסה לא פעם ולא פעמיים לבחון אותם, ולא רק בגלל עניין של דומיננטיות או מנהיגות, אלא גם סתם פשוט כי הכלב שובב ורוצה משהו שאסור לו (כמו לעלות על הספה למשל).

מומלץ לקחת שיעורים עם אדם המומחה בהתנהגות כלבים על מנת לקבל קצת SENSE לגבי איך להתנהג עם הכלב (אלא אם כבר יש לך את הידע הנ"ל).

הגזע הספציפי הזה הוא חובב משחקים, שובב מאוד וגם מאוד מאוד אוהב. דע להציב לו גבולות אך גם להעניק לו את איכות החיים שמגיעה לו.

הם מאוד דורשים תשומת לב ואוהבים לשחק כך שתמיד תדאג לפנות כמה דק' לפחות כמה פעמים ביום על מנת לשחק איתה.

מבחינת צעצועים - קונג אכן מומלץ, במיוחד EXTREME EXTRA LARGE וכדו'. בדרך כלל הצעצועים השחורים שלהם הם בעלי גומי עמיד יותר. יש קונגים שהכלב שלי (גם כן פיטבול) קורע די מהר.

לגבי מזון - הייתי ממליץ לחפש קצת באינטרנט ולראות מה מומלץ. אני אישית לא חוסך שקל על המזון. ממליץ מאוד על אוריג'ן אך להבנתי ישנה בעיה מסוימת עם אספקתו בארץ, אבל תבחן משהו בסגנון. לא ממליץ על רויאל קנין וכדו', אלא בגרסה הוטרינרית.

בהצלחה. רכשת לעצמך חבר לחיים ובערך את הייצור הכי חמוד שאפשר להוסיף למשפחה (אני אישית לא אוהב ילדים, כך שמבחינתי גם יותר חמוד מילדים)

פורסם

תודה סמירו על כל הטיפים. כרגע היא די אפאתית וישנה רוב הזמן, אני מקווה שזה יעבור לה כשתתרגל קצת לסביבה החדשה.

כל כמה זמן אתה מקלח את הכלב? היא הגיעה עם ריח לא ככ טוב מהכלביה..

פורסם

את הכלבים הפרוותיים שלי אני מקלחת פעם בחודשיים ואין להם "ריח של כלב"

רצוי שתקלח את הכלבים יום יומיים לפני שאתה שם להם את האמפולה כי אחרי שתשים לא תוכל לקלח אותם (זה יוריד מהם את החומר).

אה כן - ואפשר עוד תמונות? :)

פורסם

אוקיי, תודה. שמו לה אמפולה במכלאה ביום רביעי, אז כנראה שנקלח אותה רק עוד איזה שבועיים.

אגב - איך לחנך אותה לא לנשוך את הידיים שלנו, וידיים בכלל? קראתי איפשהו שצריך לומר "לא" אסרטיבי ולדחוף לפה צעצוע לנשיכה במקום. לא נראה שזה עובד כ"כ.

עוד קצת תמונות :

0YZekq8.jpg

v2i2KP1.jpg

dZT7Dmj.jpg

Eq7bQr6.jpg

Un5Tvz9.jpg

XSpPDz4.jpg

פורסם

וואו, איזה שטיח ישן... לסבתא וסבא שלי ז"ל, היה את השטיח הזה בסלון :).

לפי התמונות, הגורה בהחלט לא נראית בת חצי שנה ואם כן, היא תהייה דיי גדולה.

אין בעיה לשטוף אותה רק עם מים (ללא סבון), כמה שרק תחפוץ. לגבי שימוש בשמפו, מומלץ פעם בכמה חודשים טובים.

הוטרינר שלי, המליץ לי על הפרדה של שלושה ימים בין מקלחת לשימוש באמפולה.

לגבי משחקי נשיכה, יש לא מעט דרכים. אפשר לתעל את הנשיכה למשחק עם צעצוע.

פורסם (נערך)

את הקונג תמלא בחטיף, או בקיץ תמלא אותו גבינה לבנה ותקפיא. כלביםפ אוהבים את זה ואצלי יש 3 קונגים לטובת הקיץ.

אתה יכול לקנות לה כדור יצוק של חברת טריקס או של קונג, זה כדור שיחזיק לך לאורך זמן ולדעתי שווה את המחיר והוא אחלה נשכן. יש לך גם נשכנים טובים של אורקה שגם שם ניתן למלא גבינה ולהקפיא או למלא בחטיפים.

עוד דבר חשוב, קנה לך דבר כזה.

http://www.4al4.co.il/data/Images/%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%A9%D7%AA_%D7%A1%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%9D.jpg

מברשת מעולה לכלבים עם פרווה קצרה, תבריש עם זה נגד כיוון הפרווה.

יש כזה גומי ויש גם פלסטיק קשיח, אל תחשוב אפילו על הפלסטיק כי הוא מכאיב, הגומי עדין יותר ועובד מעולה. אצלי אני מקרצף את הכלב גם בהברשה על יבש וגם במקלחת עם השמפו.

עריכה אחרונה על ידי ToMeR

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בלינק שנתת אני רואה רק מברשת אחת בלי הבחנה של סוג החומר ממנו היא עשויה.

הלינק הזה זה מה שיש לך? מהגומי?

• תוכן חדש...