Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימצתי כלב! ( טוב, כלבה )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
falou, וחיזוק חיובי לא תלוי חטיפים (תתפלא עד כמה ליטוף הוא חיזוק חיובי שעוזר לבניית קשר).

תלוי.

כל כלב והמוטיבציה שלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא משתמש ברצועת חנק והתיקון היחידי שלי הוא תיקון קולי או במילים פשוטות: "לא" אחד תקיף.

יש לי כלבה עם הרבה כוח רצון משלה ועדיין, לא אעז להשתמש באמצעים אלימים - לא אצלי.

אתה מוזמן לפגוש את הפושע שלי, רואים שהכלב מבין הכל ובוחר לא להקשיב מדי פעם

אז אני יכול לצעוק ולצרוח וזה יעבוד בסוף ועדיין לפי איך שהוא רוצה.

התיקון שהוא מקבל (ולא, אין בזה משהו יותר אלים מאשר משיכה ברצועת בד/עור רגילה) הוא נקודתי ויעיל, הכלב לא סובל מזה ולא שונא אותך בגלל זה.

אני פעם אחת הורדתי סטירה לכלב שלי וזה היה כשהו נהם עלי כשרציתי לקחת לו צעצוע, תאמין לי שאני לא מתעלל בכלב.

ושוב, כל כלב ובעלים והאילוף שמתאים להם

תלוי.

כל כלב והמוטיבציה שלו.

מסכים לחלוטין,

אבל אני חושב שדווקא בגלל שהכלב אומץ בגיל מאוחר חשוב שמוטיבציה שלו תהיה קשור לבעלים, כלומר ליטוף ומילים טובות יותר מאשר חטיפים

כמובן שהכל נאמר מדעה אישית ומנסיון עם פושע סיבירי, לא כול הכלבים מנייקים כמו שלי :-P

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם (נערך)
אתה מוזמן לפגוש את הפושע שלי, רואים שהכלב מבין הכל ובוחר לא להקשיב מדי פעם

אז אני יכול לצעוק ולצרוח וזה יעבוד בסוף ועדיין לפי איך שהוא רוצה.

התיקון שהוא מקבל (ולא, אין בזה משהו יותר אלים מאשר משיכה ברצועת בד/עור רגילה) הוא נקודתי ויעיל, הכלב לא סובל מזה ולא שונא אותך בגלל זה.

אני פעם אחת הורדתי סטירה לכלב שלי וזה היה כשהו נהם עלי כשרציתי לקחת לו צעצוע, תאמין לי שאני לא מתעלל בכלב.

ושוב, כל כלב ובעלים והאילוף שמתאים להם

הכלבה שלי, לימדה אותי מצויין שכשאני מרים את הקול, אני פשוט נראה מטומטם, אז הפסקתי.

התקשורת שלי עם הכלבה לא נעשית באמצעים אלימים ולא נעשית בצעקות, הכל נעשה פשוט בקור רוח וללא יציאה משליטה. האמת? זה פשוט עובד מצויין.

כמובן שאנחנו יכולים להמשיך פה לויכוח אין סופי ונכון שקיימות לא מעט שיטות לאילוף, אבל עדיין - אותי לא תצליח לשכנע שאלימות היא לגיטימית.

אגב, כשאתה "מתקן" כלב באמצעות קולר חנק, אתה בעצם עוצר לו את הנשימה לכמה רגעים. הכלב לא סובל? די נו...

עריכה אחרונה על ידי Black Joker

פורסם
מסכים לחלוטין,

אבל אני חושב שדווקא בגלל שהכלב אומץ בגיל מאוחר חשוב שמוטיבציה שלו תהיה קשור לבעלים, כלומר ליטוף ומילים טובות יותר מאשר חטיפים

זו לא אמירה מושכלת. העובדה שהבעלים הוא מקור האוכל של הכלב הופכת אותו למשמעותי. היכולת לספק אוכל היא מרכזית ביחסים בין בע"ח.

פורסם

כמובן שאנחנו יכולים להמשיך פה לויכוח אין סופי ונכון שקיימות לא מעט שיטות לאילוף, אבל עדיין - אותי לא תצליח לשכנע שאלימות היא לגיטימית.

אגב, כשאתה "מתקן" כלב באמצעות קולר חנק, אתה בעצם עוצר לו את הנשימה לכמה רגעים. הכלב לא סובל? די נו...

לא מנסה לשכנע אף אחד, בטח שלא לשכנע להשתמש באלימות, כמו שאני לא משתמש באלימות אני לא מצפה ולא רוצה לראות אף אחד אחר משתמש באלימות על הכלב שלו

איפה ראית שאני משתמש בקולר חנק? קולר חנק צריך לצאת מהחוק, כפי שאמרת הוא נטו חונק את הכלב ועוד לא ראיתי כלב שמגיב טוב לזה שחונקים אותו

falou, השאלה האם חטיף נחשב כ"אוכל" הרי גם אם כלב לא מבצע את הפקודה או מתנהג "רע" הוא יקבל אוכל, אף אחד לא ירעיב את הכלב שלו בגלל שהוא לא ביצע פקודה.

מבחינת הכלב (לדעתי) הוא מקבל אוכל בלי קשר להתנהגות שלו, אבל אם הוא עושה מה שהבעלים אמר הוא יקבל חתיכה קטנה של משהו טעים יותר מהאוכל הרגיל, אני מניח שהוא יכול לבחור לוותר על החטיף כי הוא הרי יקבל אוכל בלי קשר

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

תביא חטיף מספיק טוב. כלב שחי על אוכל יבש לא יעמוד בפני חתיכת נקנקיה. במיוחד כלב גרגרן שאוכל הכל.

גם קולר דוקרנים צריך להעלם בחסות החוק

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

למחוא כף ולצעוק "לא!" כשהיא עושה משהו שאסור (כמו לאכול את הספה) זה לגיטימי? כי אחרת היא פשוט לא מקשיבה..

כמו כן - כבר שלושה ימים שהיא עושה פיפי וקקי בחדר שירות של המרפסת, בלי להתאפק בכלל. לפחות זה על העיתונים ששמנו לה שם..האם צימצום השטח (כלומר, להשאיר מקום רק לעיתונים ולמקום המרבץ שלה) יעזור? אנחנו נפגשים עם המאלף רק בשבוע הבא.

פורסם

מחיאת כף, בדר"כ, גורמת לכלב להתרגש והוא עובר במיידי ל-mode של משחק.

לא מנסה לשכנע אף אחד, בטח שלא לשכנע להשתמש באלימות, כמו שאני לא משתמש באלימות אני לא מצפה ולא רוצה לראות אף אחד אחר משתמש באלימות על הכלב שלו

איפה ראית שאני משתמש בקולר חנק? קולר חנק צריך לצאת מהחוק, כפי שאמרת הוא נטו חונק את הכלב ועוד לא ראיתי כלב שמגיב טוב לזה שחונקים אותו

טענת מקודם שאתה מתקן אותו וכנראה שעשיתי קישור לא נכון. אגב, גם אם היה לך קולר חנק, לא הייתי מעיר לך, אלא רק ציינתי מה היא למעשה פעולת התיקון.

אני לא מעיר לאנשים שאני רואה, כי אני יודע שזה לא ענייני. כאשר בעלי אותם כלבים, מתקרבים לכלבה שלי עם האביזרים האלו ומשתמשים בהם מול הפנים שלי, אני אומר (לא מבקש) שיקחו צעד אחורה ושלא יתקרבו אליי (וכן...אני די קיצוני בעניין).

פורסם
למחוא כף ולצעוק "לא!" כשהיא עושה משהו שאסור (כמו לאכול את הספה) זה לגיטימי? כי אחרת היא פשוט לא מקשיבה..

יש כאלה שגורסים שלא. לא לגיטימי ולא אפקטיבי.

אני לא מסכים לגמרי לגישה, אבל יש לה בסיס.

אבל אני אומר לך שוב, לא תיקח ליווי של מאלף לתקופה הקרובה - אתה תאכל קש. יותר גרוע, טעויות שעושים עם כלב כזה, יכולים לשלם עליהם בדם. דם של כלבים אחרים, אנשים, הכלב עצמו...

כלב גדול וחזק, צריך להתייחס אליו כמו נשק, שצריך הכשרה לטפל בו נכון.

זה היה חוסר אחריות של הכלבייה לתת לך את הכלבה הזו - אל תמשיך בקו הזה.

חפש מאלף שהוא לא אלים, עובד בעיקר עם חיזוקים חיוביים (למשל, רגלי אין סיבה ללמד עם חנק)... והכי חשוב - אתה מגיע איתו לתוצאות. תלמד לבנות תקשורת חיובית עם הכלבה, חודש-חודשיים-שלושה... אחרי זה יש לך לפניך שנים של דבש. אחרת, אתה עוד תהפוך לאלו שאני קורא להם בצחוק "הצורחים לכלבים". או אלו שהכלבים לוקחים אותם לטיול ומכתיבים ספות חדשות כל רבעון...

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז שק האוכל שקילבנו מהעמותה נגמר לו..משיטוט אני מבין שאוריג'ן הכי מומלץ, האם יש ברמה שלו אך אולי טיפה יותר זול? אם לא אז לא, אני לא מתכוון לחסוך עליה.

פורסם

אצלי הם אוכלים Nutro Choice כבש ואורז חום, הם מתים על האוכל הזה, בהמלצת הוטרינר הם גם אוכלים קצת יותר מהמומלץ על האריזה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בסוף מצאתי חנות בחיפה שעושה משלוח מהיום להיום של FIRST CHOICE. מה שטוב זה שאם היא לא תאהב את האוכל או שהוא יגרום לשילשול, המוכר מוכן להחליף את השק (שק של 15 ק"ג, עלה 350 ש"ח).

• תוכן חדש...