Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימצתי כלב! ( טוב, כלבה )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ושוב מתלבט איזה אוכל לקנות.

הבטחתי לעצמי שבפעם הבאה אני אנקה מריק, רק ביקורות טובות ודירוגים מעולים בכל אתרי הביקורת.

ואז שמעתי על ביודוג. חברה ישראלית הממוקמת בכרמיאל, מייצרת אוכל טרי לכלב. בקבוצת האילוף של אתיקה, יש כלבה שאוכלת את זה ולדברי הבעלים זה הרבה יותר טוב לה - יציאות יפות ומוצקות ובלי נאדים בכלל! הכלבה שלי מפליצה נונסטופ...

מישהו פה מכיר? שמע? ניסה?

בכל מקרה כבר הזמנתי לניסיון 5 ק"ג , מקסימום הלכו לפח 100 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי אספ
  • תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז אחרי שלושה ימי ניסיון אני זורק את הבידוג לפח.

היום הראשון עבר בסדר, ביום השני היא שילשלה בבית(והתביישה בטירוף אגב) ועכשיו הקיאה את ארוחת הערב שלה.

הספיק לי.

נלך על מריק.

פורסם

בנוגע ליציאות שלה בבית- כל עוד זה לא נובע מאוכל מקולקל\מחלה שיש לה זה לא תקין שהיא עושה

את זה בבית. כלבים מטבעם יעדיפו לעשות צרכים בחוץ, ולמיטב הבנתי לא צריך לאלף אותם לשם כך.

ככה לפחות זה היה עם הכלבה שלי.

בנוגע לאוכל, היה פה שרשור לפני שבוע בערך תעביר שם חיפוש ותראה. הרבה מזה זה ניסוי וטעיה-

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?530014-%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9C-GO-%D7%9C%D7%9B%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%9D

דבר נוסף שעולה לי לראש כרגע זה טיפול בקרציות ופשפשים. אני בדיוק קיבלתי אתמול קולר לכלבים

SERESTO שהזמנתי באיביי. הקולר לפי החברה יעיל ל-7-8 חודשים, מטפל בקרציות ופשפשים ועמיד למים.

במקביל מומלץ לפי דעתי לעשות גם טיפול מונע לתולעים. אם הכלבה נמצאת הרבה בבית זה משהו שכדאי לשקול.

חוץ מזה, כמובן לצאת איתה כמה שיותר! הם כלבים עם הרבה אנרגיה. לחבר שלי הייתה כזאת red-nose,

הוא היה רץ איתה כל יום 6 ק"מ, זה לא היה מדגדג לה..אני רואה לצערי אנשים שלוקחים כלבים בלי

שמץ של ניסיון, ואולי מתוך חוסר ידע ואולי מתוך אכזריות קושרים אותם כל היום והלילה כדי שיהיה להם כלב שמירה.

בהצלחה ותהנה ממנה! אני אישית למדתי מהכלבה שלי לא מעט על עצמי..

פורסם

לא הייתי מוותר על ביודוג כל כך מהר. צריך להרגיל כלבים למזון חדש בהדרגה ולא במכה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני גם חשבתי כך אך המפיץ טען שאין צורך ורצוי שלא.

ניטש, אתה מאכיל בביודוג? חשבתי שאתה תושב חוץ.

ואגב, לבחור שהמליץ על סרסטו- היא איתו כבר שלושה חודשים והוא לא יעיל נגד פישפשים. קניתי לה אמפולות בנוסף.

פורסם

תושב חוץ וכרגע אין לי כלב, אבל את מה שביו דוג מוכרים היינו מכינים בבית. תערובת של בשר דגנים וירקות. טוב מאוד לכלב, אבל ניסיון לעבור לזה מיידית ובלעדית נגמר בנזילה שלו מכל החורים. הדרגתיות עזרה מאוד, וגם מתן של אוכל יבש ביחד עם זה במידה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אז למה המפיץ טען אחרת...?

בכל מקרה גם אני חשבתי על הכנה עצמית. יותר זול ופיקוח יותר הדוק.

פורסם (נערך)

אז אמר, לא הכל מתאים לכולם. יכול להיות שהוא מנסה להמנע מאנשים שיזנחו את הביו דוג כי הכלב שלהם יעדיף אוכל יבש אם תהיה לו בחירה.

מעבר לזה שהיא זולה, ההכנה בבית גם לא קשה מי יודע מה. זה לא שצריך לדייק בתיבול, לדאוג שהאורז יצא אחד אחד או להקפיד על חיתוך בגודל מסויים.

אגב, ראיתי היום בבוקר שני אולד אינגליש בולדוג, כלב מאוד מרשים, וגורם לרחמים על בני הדודים המעוותים שלו.

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

יש לך מתכון בשבילי? האמת שיותר ממתכון אני זקוק למקום לקנות בו בשר לכלב. מן הסתם בשר רגיל שכולנו אוכלים מייקר מאוד את העסק...מה ניתן לקנות אצל הקצב ככה שייצא משתלם או לא יותר יקר מביודוג(כיום- 20 שח לקילו)

פורסם

עברו שנים, לא ממש זוכר. בגירה פרסם פעם מתכון טוב פה, אני מציע לבקש ממנו.

גגל "מתכון למזון כלבים" יש לא מעט מידע.

לגבי הבשר, הוא בערך 40 אחוז מהעסק. מציע לך לקנות בשר טחון באטליז לא כשר שרואים שיש בו תחלופה באיזה כפר אם זה לא מפריע לך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ\מנצל"ש - איזה גזע הכלבה הנ"ל?

מצ"ב תמונות (בת חצי שנה,ידידה אמרה שזה לברדור מעורב במשהו)

האם צבעים שונים מעידים על עירוב? (כפות רגליים לבנות,95% מהכלבה שחור,והראש חום בהיר-שחור,אה,ועיניים גם חומות :p )

מקווים לחנך אותה לגדול בחוץ בגינה (שטח גדול,סלון לא שימושי וכו') בלי להכנס לבית בכלל.

10462782_10203892856343015_5481396129402668933_n.jpg10489970_10203892855903004_3255487917775101694_n.jpg

תמונות ברורות יותר מחר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הוטרינר שחסן אותה ושם צ'יפ אמר שהיא פינצ'רית מעורבת,אבל הייתה לי פינצ'רית והיא הייתה הרבה יותר קטנה (גם כשהתבגרה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...