Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מה להשוות בין השניים.

זה באיכות סינית קלאסית. חוטים חשופים מאחורה, בלי מנוע לכיוון, צריך לפרק מהמקוריים, פלסטיק זול, עדשת פלסטיק שתדהה עם הזמן.

שלי תוצרת גרמניה ברמת OEM שתאורטית חלקים מהם הם של המקוריים, פנס סגור שכל החוטים פנימיים, עם מנוע כיוון פנימי וכו'. גם שאני ירכיב את הקסנון זאת תהיה התקנה מקצועית עם ברגים למכסה, חוטים פנימיים וכו'.

אני רוצה קסנון שיהיה חזק. ראיתי את הקסנון של המרצדס A והתלהבתי ממנו. הולך שם 35W?

להזמין קיט של 35W גם לגבוה וגם לנמוך? שאני נוסע בלילה אני נוסע בדר"כ בדרכים חשוכות לחלוטין,מפותלות ודי ריקות, ולכן חשוב לי שהאור יהיה חזק.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

אתה יודע שלקסנון לוקח כמה עשרות שניות עד שהוא מאיר 100% ?

אם זה כבישים ריקים אז גם באור גבוה, אם לא, אין טעם עד שתראה איתם טוב יבוא לך אוטו מקדימה.

55W זה חזק מדי, גם שלא יקרה לך נזק לבתי מנורה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יפה שהזמנת עדשות זכוכית. במידה והפנס אטום כמו שצריך, זה מתכון לאורך חיים גדול פי כמה וכמה מפנס פלסטיק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אני אוהב הכל הכי טוב. הזמנתי פנסים קדמיים, פנסי איתות ואחוריים חודש הבא רק HELLA GERMANY.

חיפשתי את המקורי של הR32 אבל הוא גם עולה מעל 4000 ₪ בערך, גם לא יפה, וגם קשה מאוד למצוא, ואם מצאת רק משומש.

מצאתי קיט קסנון של OSRAM מיוצר בסין, וקיט שהוא שילוב של באלסטים של HYLUX ומנורות של CNLIGHT שהמוכר טוען שהוא מקביל באיכות לפיליפס.

מה אתם ממליצים? אני נוטה לכיוון האוסרם. יכול להיות שאוסרם מייצרים בסין? הקיט נראה טוב.

הקיט המשולב :

http://www.ebay.com/itm/CAN-BUS-H7-6000K-Germany-ASIC-chip-slim-HYLUX-Xenon-HID-conversion-kit-/380442622363?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item589425b99b&vxp=mtr

אוסרם:

http://www.ebay.com/itm/261409743311?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

עריכה אחרונה על ידי yossi1290

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם
אתה יודע שלקסנון לוקח כמה עשרות שניות עד שהוא מאיר 100% ?

אם זה כבישים ריקים אז גם באור גבוה, אם לא, אין טעם עד שתראה איתם טוב יבוא לך אוטו מקדימה.

55W זה חזק מדי, גם שלא יקרה לך נזק לבתי מנורה.

אין לי בעיה. אני מניע את האוטו גם כמה "עשרות שניות" לפני שאני נוסע.

שאני נוסע בדרכים חשוכות אני בדר"כ לבד והפנסים שהזמנתי מתוכננים לקסנון כך שהסינוור לא יהיה יותר מפריע בהרבה ממנורה רגילה. אני ילך על 2 סטים של 35W.

ד"א תבדוק את ההודעה פרטית ששלחתי לך.

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תוכן חדש...