Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז תמיר את ה-auto בהצהרה מובהקת של הטיפוס. בכל מקרה, זה יעבוד מכיוון שמעברי שורה הם ה-whitespace היחיד בקבצים (null לא נחשב ל-whitespace מן הסתם); היות ו-std::string הוא פשוט אסופה של בייטים, אין מניעה להשוות ביניהם ברמת הבייטים. הקידוד לא רלוונטי.

Leasingfahrzeug oder nichts

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המרתי את ה-auto הראשון ל-std::string, המרתי את ה-auto השני ל-std::vector<:string>::const_iterator.

לקחתי קבצי ANSI רגילים, עובד יופי הקוד שלך, לקחתי קבצי Unicode וקיבלתי כצפוי בתוך one ו-two סטרינגים ריקים וסטרינג אחד (ראשון) שהוא "a" במקום [email protected].

או במילים אחרות - הקידוד כן משנה, כל ההנחות שלי לאורך הדרך היו נכונות, והתוצאה שקיבלתי היא כמו שחשבתי, תו ראשון במקום סטרינג.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

כל הקודים האלו ולא קרה כלום...

תאמינו לי, צריך להעניש את מי שאין לו על המחשב ולא משתמש ב Total Commander

לפתוח את 2 הקבצים בתכנה

ללכת לFILEs ואז compare by content...

במסך שיפתח פשוט ללחוץ compare ואז edit mode ומכאן בלחיצת כפתור רואים את ההבדלים בין הקבצים ומעתיקים מאחד לשני.

הנה דוגמא לקובץ טקסט שערכתי ומחקתי לו שורות באופן רנדומאלי, זה מציג את ההבדלים ונותן לאחד או להעתיק וכו, בינהם.

unnamed.jpg

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מה, ידנית כאילו? פפפפפפ

אחחח בC הכול כול כך פשוט, יותר קוד אבל לא צריך להסתבך בכלל. לא אין לי באמת כוח לכתוב את זה עכשיו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אז גם אני מביא את הדבר שבניתי בשבילך(זה בc# אז זה דורש net framework 4)

זה עובד ככה:

TextTools.exe 
כלומר:
שם את הקובץ שמכיל מיילים שאתה רוצה למחוק
שם את הקובץ של כל המיילים
שם את המיקום לשמירת הקובץ החדש(יוצר חדש אם הקובץ לא קיים או מוסיף את השורות לקובץ אם הוא כן קיים)

*זה מתעלם מאותיות גדולות(non-case-sensitive)
*ביצירת הקובץ החדש הוא אינו שומר שורות ריקות שהיו בקובץ המקורי

הורדה:

http://www61.zippyshare.com/v/77978173/file.html

פורסם
אצלי זה עובד ללא כל שינויים עם קבצים בקידוד UTF-16, אמנם על לינוקס. שלח לי את הקבצים שלך.

מחר אעלה את הקבצים מהעבודה. למרות שאת הדיאטה הבינארי כבר כתבתי פה זה בסה"כ מה שנוטפד מוציא לקובץ. זה היה סתם קבצים עם כמה שורות בשביל בדיקות.

לא ניסיתי עם Unicode ב-Big Endian אם כי ההגיון אומר שהתוצאה תהיה דומה מאוד.

בדקת את התוכן הבינארי של הקבצים שיצרת? לאותיות באנגלית בUnicode / UTF-16 צריך להיות 2 בתים כשהגבוה ביניהם מאופס עבור כל אות.

GSI זה אחלה פתרון בתור חד פעמי ולא משהו קבוע

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אלכוהוליסט הפורום נצח את כולם :),מקס - לא נראה לי שלמאסטרו יש עוד משימות חד"פ כאלו.

אחח הזכרת לי את הנורטון קומנדר מימי דוס 6.2...אחח היו ימים!

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תודה מקסטרים. נהניתי מהקוד למרות שלא הבנתי במאה אחוז (לא הייתי מאמין שאי פעם אגיד את זה), אני עדיין בשלב בסיסי יותר

בשל השאר לא טרחתי לעיין, אני סך הכל שנה ב'- מכיר רק C וקצת C++.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

תנצל את הבמה! תשאל מה שאתה לא מבין ונעזור. אולי על הדרך גם יימצאו שיפורים לקוד.

זו הרי המטרת-על של קוד פתוח, בגלל זה גם העליתי את הקוד לכאן.

ezuf אם אני יקרא בין השורות, יש למאסטרו רשימת תפוצה של מיילים, כלומר רשימה של כתובות מייל, ולפי החוק החדש יש לו בתחתית הודעות לרשימה גם לינק להסרה מהרשימה, שזה בסופו של דבר מוסיף את הכתובת לרשימת ההסרה.

רם אתה שואל אותי זה בדיוק הפעולות שהוא יצטרך לבצע אחת ליום או לשבוע או לחודש (לפני ההפצה הבאה לרשימת תפוצה).

יתקן אותי צביקה פיק אם אני טועה זה מה שאני קורא בין השורות.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה צודק, זאת אכן משימה לא חד פעמית אלא פעולה שאני צריך לעשות אחרי כל סבב דיוור.

בינתיים הסרתי את הרשומות הכפולות דרך הלינק שצורף קודם. בסבב המיילים הבא אשתמש בתוכנה של m3x7r3m3.

המון תודה!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...