Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מציע מטעמי בטיחות להוריד מהירות במתינות רבה יותר כדי שנהג מאחוריך לא יצטרך לבלום בפתאומיות כי הוא פשוט עלול לא להספיק.

ממליץ פשוט להוריד את הרגל מהגז עד שהוא מתרחק. זה עובד יופי והרבה יותר בטיחותי. בלימה פתאומית עלולה לגרום לערס להמשיך להתגרות בך בדרכים אחרות, כמו ניסיונות לחתוך, לסנוור ועוד.

אתה כמובן צודק.

לא באמת נעשה בפועל (רק במספר מקרים מצומצם שניתן לספור על יד אחת וקרו במצבים קיצוניים בהחלט, ועל כולם התחרטתי אח"כ. זו לא נהיגה טובה או בטוחה כמו שאני מאמין בה).

יותר נכתב כדי להעביר את המסר.

למען הבהירות, נהיגה "מחנכת" או מתגרה אינה תורמת לדבר מלבד פגיעה בבטיחות.

• תגובות 480
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
מי שרוצה רכב מוחצן/חזק/ספורטיבי בלי שכל מיני ערסים יתגרו בו צריך אחד מאלה:

1. במוו שחורה מהדגמים היותר גדולים (לא סדרה 1 או 3) כמו סדרה 6, 5, 7 ,X5, X6 עם חלונות שחורים.

2. מרצדס מהדגמים הגדולים יותר בקטגוריות מקבילות לבמוו שחורה או קבריולט AMG בצבע שחור.

3. רכב שטח מגודל, כמו פג'רו, לנד קרוזר, גרנד צ'ירוקי

בקיצר, לא רכבים מקטגוריות כמו שערסים צעצוע יכולים להרשות לעצמם. הם בודקים קטגוריה לפי גודל פיזי של הרכב ומוחצנות, ולא לפי מה יש מתחת למכסה מנוע.

זה כיף לנסוע לאט ובשלווה על רכב גדול וחזק - אף אחד לא מטריד, לא נצמד, לא צופר, אנשים מפנים אוטומטית נתיב - תענוג. לא כמו עם איזו סופר מיני אם אתה עובר נתיב אז צופרים ומהבהבים עם אורות כי אתה מסתיר את הנוף, כשאתה מאותת מאיצים כדי שלא תעבור נתיב ועוד.

יש רק מפלצת אחת שיכולה לעשות ה כ ל 12.JPG

סיבובים - לא רואה אותך אם אתה מימין ומתחת לגובה של מטר וחצי פשוט עולה ולא מרגיש

רוחב - אף אחד לא תופס את כל הנתיב כמוהו. וכולם מתרחקים לשמור על הרכב שלהם.

זיהום אוויר - הצחקת אותו, אין סיכוי שהמנוע יעמוד בתקן כלשהו,

פוזה - לא רואה ממטר אף אחד במיוחד עם ווי ההצנחה על מכסה המנוע

מהירות פתיחה - על מה אתה מדבר - ומגיע גירגור עמוק ממנוע הדיזל 7 ליטר ומשתיק אותך

בהמה גדולה - כן (בסופה האחרונה בישובים סביב לירושליים שלג 40 ס"מ רק מדגדג את תחתית המרכב ואין עוצר אותו)

ומה שחבל שכיום אפשר לקנות קי"ט ללא מנוע וגיר ולהרכיב לבד אבל לא בארץ הקודש

אבל למזלנו יש מילואים ואולי שהצבא יחליט למכור כמה ניראה כאלה בכבישים כמו הרבה סופות אקס צבאיות

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
מכיר את התופעה מצוין. אני זוכר שכאשר רכשתי את המאזדה 3 אקטיב שלי התלבטתי נורא. ידעתי שעצם הרכישה תכניס אותי למצבים קיצוניים עם שאר האנשים שיש להם רכבי ספורט. בסוף אמרתי לעצמי שלא אוותר על תחביבי כאוהב נהיגה בגלל כמה פרזיטים. בסוף רכשתי את המאזדה, ואני עליה עד היום. אז נכון, לפעמים איזה ערס בפורשה קאיימן או בM3 משחקים איתי ברמזור, אבל אני פשוט מתעלם מהם. את היכולות של הזריזות בעיר אין להם, ואני לא מעוניין להשפיל אותם, כי זה עלול רק לסבך אותי. לכן, כבעל מכונית קיצונית אחת לשני, פשוט התעלם מהם. תעשה את עצמך כאילו אתה לא רואה.

M3 זה לא אתגר. מה יקרה ביום שבו תתקל באיביזה FR אמיתית, לא רמת גימור? תסרב ל-challenge?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הבעיה? יש מצב S בידית הילוכים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
M3 זה לא אתגר. מה יקרה ביום שבו תתקל באיביזה FR אמיתית, לא רמת גימור? תסרב ל-challenge?

:roflmao:

אם תבוא FR אני פשוט אכבה את בקרת היציבות שאין לי. בגלל שהמאזדה רכב ספורט היצרן לא טורח אפילו לשים בקרות כלשהן, על מנת שלא להטריח את הנהג בכל נסיעה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
[ATTACH=CONFIG]372020[/ATTACH]

אם יש רכב כלשהו שבשבילו הייתי מוכן לוותר על הנוחות, זה רק האמר. יש כמה כאלה אזרחיים. בשביל כלי כזה אני מוכן להוציא רישיון C1. הרכב הזה פשוט חלום - רכב סקסי בטירוף: סרנים פורטליים, כימעט כמו יונימוג או G קלאס 6X6. גרגור של מנוע דיזל 6.5 - פשוט תענוג, אף מנוע דיזל לא נשמע ככה והיה לי רכב עם מנוע הזה (יוקון).

אחד המצבים השימושיים ביותר שיש בגיר של מזדה. על D הרכב לא מגיב בכלל (עד שהוא מוריד במצב הזה הילוכים הסיטואציה בכביש כבר השתנתה) וגם אין בלימת מנוע, יוצא שחוץ משיוט בין עירוני צריך כל הזמן להשתמש במצב הזה ולפעמים בL (ברכב הזה זה הילוך שני). כי 40 קמ"ש בהילוך רבעי זה כבר הגזמה במיוחד בהתחשב ברצועת כוח הצרה שיש למנוע (ב2 ליטר כניראה עדיף אבל בכל זאת).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שיט, שכחתי שזו אאודי וזו נקודה רגישה אצלך.

תתקדם ידידי, תתקדם.

זה לא אודי יקירי,זה RS6..

אולי חבל שלא שיחקת איתו,אני בטוח שהרבה אנשים היו נהנים לראות את הוידאו הזה אחכ ביוטיוב!.

פורסם

חבר'ה בואו לא נצטנע -

בסופו של דבר, כולנו נהנים מדי פעם ללחוץ.

אם אני רואה ברמזור GTI, קופרה, A3 טורבו או כל רכב ספורטיבי אחר אני בהחלט ילחץ וגם יהנה מזה.

כשמדובר בשתי מכוניות ספורטיביות זה לחלוטין מקובל (כל עוד הכביש פנוי וזה מתבצע בתנאי דרך בטוחים).

כשמדובר באיזה טמ** עם ספורט WANNABE אז זה כבר סיפור אחר...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

שי, יש לי חבר כזה. להסביר את התופעה ? פשוט מאוד, אופי טבעי של תחרותיות. הבן אדם מזמין אותך ל"סטריט רייסינג". הוא רוצה ללחוץ איתך. ברור שזה קטע של "למי יש יותר גדול", אבל רבים בעלי הספורט שהם בעלי התואר הזה רק בשביל להראות למי יש יותר גדול. אל תתרגש, זה לא קורה רק על הכביש. שיהנה, עד השוטר הבא\התאונה ההבאה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ברגע שמנסים ללחוץ או לזגזג אתך אנשים שהרכב שלהם נחות בבירור, זה פשוט מטומטם ופאתטי. כשהייתי על 156 2.5 ודקה שלמה גיזז לי ברמזור היילקס, זה היה ברמת ההזיות. אני חושב שיצאתי אפילו לאט מהרגיל רק כדי שהדביל הזה יתרחק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין כמו לעמוד ברמזור ליד חבורת ילדים מתלהבים בהונדה ולהתחיל לעשות איתם רעש כדי שידלקו יותר, ואז כשהם מתחילים את הנסיעה באטרף ומשאירים חצי מהגומי של הצמיג על הכביש לפנות ימינה ברמזור :lol:

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...