Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

עשיתי טיפול שנתי לאוטו מוסך מורשה יבואן אמרו שגם שהחליפו חינם יוניט אור בלם מתוקף האחריות למרות שאין כבר אחריות השאלה מה תפקיד היוניט הזה ואם כזה חשוב ובטיחותי ?

תודה מראש

פורסם

למיטב ידיעתי , ישנו ריקול, על תקלה בחיווי של מערכת הESP שנגרמת בעקבות שגיאה ביוניט אור בלם, אם אני זוכר נכון - בעת לחיצה על הבלם המערכת היתה מזהה את זה ככשל ESP והנורות בלם האחוריות לא היו נדלקות בהתאם.

יונדאי החליפה את זה בכל מכוניות הI30 עם התקלה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

גם קיה יצאו בריקול ומחליפים בחינם לכל הרכבים עם חשד לתקלה גם אם הם ללא אחריות.

בסה״כ זאת עבודה של עשר דקות,יחליפו לך מתג שנמצא מתחת לדוושת הבלם ובמקומו יתקינו ״משופר״.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אם יש לי את אותה הבעיה ביונדאי i30 2008 אני גם יכול לגשת למוסך המורשה של יונדאי ויתקנו לי את הבעיה ללא עלות?

פורסם
אם יש לי את אותה הבעיה ביונדאי i30 2008 אני גם יכול לגשת למוסך המורשה של יונדאי ויתקנו לי את הבעיה ללא עלות?

כן, גם לי עשו זאת ביונדאי I30 כשבאתי לבדיקת חורף במורשה, יונדאי, כמובן ללא עלות ואפילו לא ביקשתי שיעשו זאת, פשוט אמרו שיש "ריקול שקט" שאומר שכל רכב שנכנס למוסך ולא עבר החלפת החלק בשנה האחרונה החלק יוחלף ללא עלות.

פורסם

גם אצלי החליפו בטיפול האחרון.

אני החלפתי את היוניט 3 פעמים והריקול היה הפעם הרביעית ואני מקווה שגם האחרונה.

• תוכן חדש...