Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי פה אשכול שמדבר על פיאט, ואני מחפש לאח שלי רכב קטן וזול יחסית, עשיתי מחקר קטן שהתוצאה שלו היא שאני מעוניין לרכוש פיאט אונו מנוע 1000 שנת 92, 5 דלתות.

כדי להתמצא קצת במחירים, נכנסתי למחירון של יצחק לוי ב Ynet, שימלתי עבור עלות שיחה סלולארית,

ובדקתי מה המחירון של הרכב.

התוצאה היתה : 7,500 ש"ח ע"פ היצע משוקלל - כלומר ע"פ הצעות מכירת רכב שהתפרסמו, זה המחיר.

המטרה שלי היתה לדעת מה מחיר המחירון של הרכב, לא כמה כסף אנשים דורשים עליו (את זה אדע עוד מעט), אז לפני שאני רץ לקנות את המחירון בחנות (חבל רק בשביל לדעת נתון אחד חד פעמי...)

יש למישהו מושג מהו מחיר המחירון של פיאט אונו מנוע 1000 שנת 92, 5 דלתות ?

תודה !

פורסם

לא הבנתי...

אפשר לבדוק את המחיר מחירון (בדיוק כמו בחוברת) ברשת. ואפשר גם לעשות חיפוש לפי מחירים דרך המחירון (אולי זה מה שעשית?)

בכל מקרה בשביל לדעת את המחיר של דגם בודד תשתמש במחירון ברשת וזהו..

אם הבנתי אותך לא נכון, תסביר שוב.

גיא

פורסם
לא הבנתי...

אפשר לבדוק את המחיר מחירון (בדיוק כמו בחוברת) ברשת. ואפשר גם לעשות חיפוש לפי מחירים דרך המחירון (אולי זה מה שעשית?)

בכל מקרה בשביל לדעת את המחיר של דגם בודד תשתמש במחירון ברשת וזהו..

אם הבנתי אותך לא נכון, תסביר שוב.

גיא

אני רוצה לדעת את המחיר של דגם בודד, התקשרתי לסלולארי, הזנתי את הקוד שקיבלתי,

הזנתי את הפרמטרים של הרכב, אבל כפי שאתה רואה בתמונה המצורפה, הכפתור הוא "הצג מחיר ממוצע"

אני לא רוצה לדעת את המחיר הממצוע בשוק, אלא את מחיר המחירון...

Pic_001.jpg

פורסם

אתה בטוח ? ("הצג מחיר ממוצע" קצת מטעה...)

מה גם ש 7,000 לדעתי זה פשוט לא נכון, המחירון אמור להיות למיטב ידיעתי באיזור 8,500...

פורסם
אתה בטוח ? ("הצג מחיר ממוצע" קצת מטעה...)

מה גם ש 7,000 לדעתי זה פשוט לא נכון, המחירון אמור להיות למיטב ידיעתי באיזור 8,500...

זה המחירון, מה לא ברור ?

אם תחזור על השאלה עוד כמה פעמים התשובה לא תשתנה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
זה המחירון, מה לא ברור ?

אם תחזור על השאלה עוד כמה פעמים התשובה לא תשתנה.

איציק

ומה לא ברור לך בכך ש "הצג מחיר ממוצע" זה לא הצג מחיר מחירון ?

פורסם

אתה נודניק רציני אם צריך להסביר לך כל דבר 20 פעמים, אבל ננסה פעם אחרונה.

נתחיל מזה שמחירון רכב (בהגדרה) הוא מחיר ממוצע לרכב (גם מה שרשום בחוברת, רק שבחוברת לא רשום "מחיר ממוצע")

לא כל הרכבים באותו המצב, לכן רשום במחירון באתר "מחיר ממוצע".

כמו שגיא אמר לך (אבל היית מוכרח להטיל את דבריו בספק; "אתה בטוח ?") המחירון ה"ממוצע" שאתה רואה באתר הוא מה שרשום בחוברת.... ומחירון, כמו שהסברתי (אבל אני אחזור למען הסר ספק), הוא מחיר ממוצע לדגם מסויים של רכב משנת ייצור מסויימת, רמת גימור מסויימת וקילומטראז' מסויים (בהתאם לשנתון, יש טבלה מפורטת).

בהתאם למה שרשום בחוברת, אם המצב של הרכב הוא מעל הממוצע אתה רשאי לדרוש מעל ה"מחירון" ואם מצבו של הרכב הוא מתחת לממוצע אז לרוב תאלץ להיפרד ממנו מתחת למחירון.

אם אתה עדיין חושב שיש הבדל בין "הצג מחיר ממוצע" לבין מחירון בחוברת, תעשה לנו טובה - לך תקנה את החוברת ותעזוב אותנו בשקט ;-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זהו שזה כן.

במקרה בדקתי (אומנם על דגם ספציפי ועדיין) מספר פעמים את המחירון ברשת (עם "הצג מחיר מוצע" )מול המחירון המודפס והיה שוויון. אתה עדיין לא בטוח? תרכוש מחירון.

גיא.

פורסם

מחירון הוא עומדן של מחיר. זה מין סקר שוק שכזה, שקובע - באופן איכותי, כמו שאומרים, מהו מחירו של רכב זה או אחר. אי אפשר לקבוע בצורה חד-משמעית מהו המחיר של רכב X. הדרך הכי מדוייקת לקבוע את המחיר היא ע"י השוואת דרישות המוכרים והקונים האמיתיים. כמובן, לחישוב המחירון נכנסים גם פקטורים נוספים, כמו, למשל, אמינות הרכב על פני זמן, ליקויים ידועים, פופולריות וכד'.

אבל אתה לא יכול לצפות שיבוא איזה בן אדם פרטי וייקבע מהם המחירים.

פורסם

ראשית, תודה רבה לך !

שנית, זה מחזק את מה שחששתי קודם, זה לא תואם...

המחיר באתר הוא 7,062 אני מצרף תצלום מסך.

האתר מעודכן נכון לתאריך 1.11.04

ממתי המחירון ?

שוב תודה !

Pic_002.jpg

פורסם

המחירון מה- 1.10

אבל אני לא חושב שיש כאלה הבדלים בחודש 1

אבל, עם אתה רוצה לחבר שלי יש מחירון חדש....אני יכול לבדוק בשבילך את המחיר המדויק...בכל מקרה, אצלי במחירון לפיאט אונו 55/60, 5 דלתות ידני משנת 92 עם 5 הילוכים (דגם S) המחירון עומד על 7.500 בדיוק...עם אתה רוצה אני יכול לסרוק לך!

יונתן

• תוכן חדש...