Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מקדחה

E.L
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבדתי עם מברגת אימפקט ודיסק של WORX. לא רע. ברמה של בוש ירוק לא יותר. המברגה היתה קלה ונוחה יחסית. אבל חלשה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לי אינטרס לשקר, אני לא עובד אצלם.

אני עובד אצל חשמלאי רכב, שימוש מאסיבי במברגות, היה לנו סט מברגות של בוש כחול, וסט של מקיטה 10.8 וולט ועכשיו סט של וורקס, ובאמת שאנחנו מרגישים שהוורקס נותנות עבודה הרבה יותר טובה, שלא נדבר שהן עולות כ30% פחות.

ואף אחד לא מתווכח, אנחנו מנהלים דיון, בדיוק בשביל זה הפורום קיים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם כבר אתה מתעקש לחסוך כסף ולקנות מוצר סיני, בקר בחנות אספקה מקצועית וחפש מותג בשם INGCO

(מזוהה בקלות ע"י הצבע הצהוב הבוהק של הכלים שלו)

זהו יצרן שמייצר כלי עבודה OEM ללא מעט חברות מדבקה ובנוסף משווק את הכלים האלו תחת מותג הבית שלו עצמו

לדוגמה

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם

מנסיוני האישי לפחות, במברגות ובאימפקט בעיקר (לפחות בקטנות, כדוגמת 10.8V), המקיטה יותר מוצלחת מבוש. מצד שני- לבוש יש שירות שהוא דוגמה ומופת ל"שירות- מה הוא".

אציין שההבדלים קטנים ולא הכי קריטיים. אבל אם אין כמעט הפרש מחירים- לקחת מקיטה. אם יש- אז את הזול מביניהם (בד"כ בוש).

בפטישונים- בוש עדיפים על מקיטה די משמעותית.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לאחר שיחה עם חבר שעבד ב"לדיקו" החלטתי לרכוש בוש מהסידרה הכחולה,ללא צורך בפטישון. בימים הקרובים אחליט על דגם. עידכונים בהמשך :-D

תודה לכם !

• תוכן חדש...