Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מקדחה

E.L
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לרכוש מקדחה של בוש.

כמה שאלות לבעלי הידע:

1. מה ההצדקה להעדיף את הסידרה הכחולה על הירוקה ?

2. למה כדאי לשים לב ?

3. האם יש דגם/סידרה מועדפת ?

תודה ושבוע טוב.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

SAAY22 המליץ לך על פטישון, ולא על מקדחה.

לפטישון יש את הכבוד השמור לו, יחד עם שימושים השמורים לו- זה כלי מוגבל למדיי לשימוש ביתי.

EL, לא ציינת לאיזה שימוש מדובר.

אם זה לשימוש ביתי, אתה לא צריך יותר מהירוקה של בוש. מחיר\תמורה מעולה.

שימוש ביתי: לא כל יום-כל היום, אלא קדיחה מזדמנת פה ושם.

אם זה לשימוש רציני יותר, לך על משהו מהסדרה החולה.

הייתה לי מקדחה ירוקה של בוש. ענתה לי על כל הצרכים שלי, עד שהוחלט שהיא תשמש את העסק. אחרי שנה וחצי של עבודה קשה מדי יום, היא מסרה את נשמתה לבורא. טוב, זה והעובדה שמי שהשתמש בה הוא הורס כלים ידוע- הוא כבר הרס לי עוד כמה דברים במהלך השנים, כולל עוד 2 כלים, חוץ מהמקדחה. מוזר, איך זה שאני לא מצליח להרוס את הכלים שלי, אבל הוא כן?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם כבר BOSCH, ממליץ רק על הסדרה הכחולה,

הירוקה, סליחה על המילה, זבל.

הם לא מחזיקות הרבה ומאוד מאכזבות.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

גם השימושים שלי הם מה שאתה מגדיר "שימושים בייתיים" (אני לא שיפוצניק, אני פשוט מופקד על הדברים הללו בקרב המשפחה שלי), אם אתה מחפש מקדחה לקדיחה בקירות, לך על מה שהמלצתי לך, אתה לא תצטער.

אפשר גם לקנות מתאם SDS למקדחים רגילים ולנטרל את הפטישון (קיים מפסק) ואז אתה יכול להשתמש בה גם עבור עץ/פלסטיק או כל חומר אחר.

פורסם

בהתחלה אני גם הייתי בעד בוש/ מקיטה, אך שיניתצי את דעתי.

חבר שלי קנה פטישון של טורנדו ב250 ש"ח לשימוש ביתי והפטישון ממש בסדר

אני חושב שבשימוש של פעם בשבוע - חודש לחור וחצי זה מעל למספיק וחבל על הכסף.

פורסם

קנה מקדחה ממותג ידוע עד 400 ש"ח וסגור עניין. אתה לא צריך פטישון, אלא אם כן כל הקירות שלך מבטון מזוין וחיפוי אבן.

פורסם

קניתי לפני שנתיים את הירוקה של בוש שעולה בחנויות 299 שקלים. (psb50re)

המקדחה טובה לקדוח בקירות רגילים ובעץ, אבל לא הצלחתי להפעיל מצב רטיטה לבטון, כל הזמן המקדח משתחרר מהפוטר. (פוטר ללא מפתח).

נמאס לי מזה, וקניתי את הכחולה שלהם (gsb16re) ב-589 שקלים. זאת כבר מקדחה יותר נורמלית ומרגישה יותר מוצקה וחזקה ולפחות הפוטר לא משתחרר כל הזמן.

המלצה: קנה מקדחים טובים, (באו עם המקדחה הכחולה) הבוש הכחולים עולים יותר אבל עושים את העבודה יותר טוב, ולא מתבלים כמו הרגילים.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

לשימוש ביתי, פעם בחודשיים לקדוח חור, תקנה כלי סיני (יש כלים לא רעים במחירים מצחיקים. הם יעבדו טוב כל עוד אתה לא Hardcore עם הכלי).

אני בעד כלים טובים גם לשימוש ביתי, אבל צריך לדעת איזה כלי צריך להשקיע בו ואיזה אפשר לקנות פשוט וזול.

פטישון, עבור קידוח של חורים, אפשר פשוט. אם הולכים על שימושים רחבים יותר (מעבר לקידוח חורים, כמו חציבה או סיתות), עדיף כלי איכותי.

דיסק\משחזת זוית - לקנות הכי פשוט. 150 שקל של יונדאי וזה מחזיק שנים גם בשימוש תכוף.

מברגה\אימפקט - אפשר בהחלט לקנות כלי פשוט, אבל חובה סוללת ליתיום ומטען מהיר. יחזיק שנים רבות בשימוש ביתי, שנתיים שלוש לפחות בשימוש מקצועי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כבר שנים אני משתמש במקדחה רוטטת של skill לשימושים ביתיים + . הזונה לא רוצה למות, מה שלא קורה לה. משער היא מחזיקה מעמד משהו כמו 15 שנים, קניתי מקדחה נוספת למקרה שזו תתפגר, ונתתי את החדשה מתנה כי היא זו מסרבת למות. בזמן הזה, מברגה של בוש (ירוקה) מתה לי בידיים. ממש ראיתי איך הנשמה שלה יוצאת, והיא עוברת לעולם שכולו טוב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אוקיי,

במידה והחלטתי לוותר על פטישון, יש חשיבות ל WATT של המקדחה?

ושוב שואל, מה זה SDS ?

פורסם (נערך)

אין דבר כזה כלי טוב מדי לשימוש ביתי. ממליץ כן לקנות פטישון בוש כחול! ישנם דגמים צנועים (20 מ"מ) שנמכרים ב 600 + ש"ח ומדי פעם במבצעים בהום סנטר.

SDS הוא סוג חיבור מהיר למקדחים שאיננו משתחרר.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777096

SDS-Max-Shank-Electric-Hammer-Drill-Bits.jpg

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:

• תוכן חדש...